• Paggini
    88.7k
    Osobno ne znam ni koliko imam bodova, niti sam to gledao niti sam si računao šta i kako jer slušajući ljude oko sebe i ovdje na forumu, jednostavnije mi je dati 20 eura za majicu koju zapravo hoću nego se zajebavati sa pet mailova, moljenjem da dođe majica koju želim, da dođe veličina koja jesam, povratima, čekanjem, pa ovim, pa onim.

Ideja kao ideja je sjajna naravno, ali egzekucija je stvarno mrljava. Jedan od prijedloga, kojeg sam ukrao od svoga vrlo dobrog poznanika Bartola koji čita ovaj forum bi bio da te nagrade budu prije svega VIDLJIVE, da osoba zna što će dobiti ili da bira između ponuđenih (jer u ovom slučaju, program vjernosti ispada kao simpatičan način rješavanja viška zaliha koje nitko ne kupuje što je jako cinično prema navijačima), a osim toga, možda ne bi bilo loše razmišljati u smjeru da nagrade (majica, šal, šalica, ovo, ono) budu unikatne za taj program, da se ne može kupiti u trgovini nego samo dobiti preko programa vjernosti.

Da, s obzirom na omanji tiraž, ne znam koliko bi se isplatilo klubu, ali mislim da bi u tom slučaju bilo navijaču stvarno bitno da ima tu posebnu majicu, taj poseban šal ili štagod te bi diglo program na malo višu EMOCIONALNU razinu kod navijača, da se osjećaju kao da su zaslužili taj poseban artikl dolascima, kupovinama i ostalim aktivnostima.
  • pešća
    1.6k
    Najbolje da se program ukine. Kad se sve zbroji i oduzme mislim da se svede na to da je program gubljenje vremena, novaca i živaca. Navijači uglavnom nezadovoljni nagradama a klubu taj segment očito zadaje probleme.

Meni bi bilo bolje i jednostavnije da bodove mogu zamijenit za pivu na tekmi nego neke majčice i šalove.
  • marcio amoroso
    51.6k
    Istina je da je program jako loš, da su gotovo svi nezadovoljni i da ima jako puno prostora za napredak. Ja se nadam da će to vremenom ići na bolje i da će biti jednostavnije i transparentnije.
  • fakin
    5.1k
    Samo treba uvesti da ljudi biraju koji proizvod hoce za koji skupe bodove.
    Skupis bodove za dres, dodes u fan shop stisnes u aplikaciji zelim iskoristiti bodove za dres, odaberes dres i to je to. Bez ikakvih komplikacija. Ne znam što klub čeka
  • Probirštift
    1.4k
    Treba biti samo dvije opcije: 500 bodova žuja i 500 bodova crni čaj s mlijekom
  • pjetlić
    408
    Imam 1900 bodova, prag je sad 2000, jebeno :lol:
  • Mihael2305
    2.5k
    Ažuriralo se maloprije oko nagrada, ja imam oko 3000, jedino sto mogu uzet za sad je samo navijacki šal za 2000, ništa ispod tog, ni privjesak
  • Juznjak
    4.7k
    ni privjesakMihael2305

Vjerojatno jer sam ja jučer sve bodove potrošio na privjeske :rofl:
  • fakin
    5.1k
    Da, vidim makli su sve manje nagrade, čak i majice.
    Znači li to da program lagano ide u gašenje?
  • Mihael2305
    2.5k
    Zasto bi program išao u gašenje ako nekih manjih nagrada nema, zar ti nije logično da su sve te neke majice, šalove, privjeske rasprodali, odnosno dali za bodove? I sad stavljaju nešto čeg ima više na lageru da ode što prije iz skl.

Meni je program solidan, uzimao sam prije neke manje nagrade, al sad kako su selili, jako je spor taj cijeli proces s preuzimanjem. Nadam se da ce u sljd. sez ići na bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.