• Facke
    8.4k
    Jake lagane Francuzi dolaziju do prilika. Svedska im daje jake pune prostora. Nemres tak protiv Francuza igrati.
  • ksapi
    8.3k
    Majstori igraju s pola snage, osim onih 20ak min u 1.pol kad su stisnuli i napravili 5-6 sansi. Nestvarna lakoca
  • CerealKiller
    439
    Svaka čast Mbappeu i Dembeleu ali meni je Olise tu najbolji. Ne ide ga gol ali kakve lopte lik šalje to nije realno
  • Chempers
    1.3k
    Vrlo lako bi se moglo ponoviti finale iz 2022, to bi bilo drugi put u povijesti da se iste ekipe sastaju u finalu 2 svjetska prvenstva zaredom.
  • hardek
    10.5k
    Rekao sam frendu još prije tjedan dana da je meni Švedska u top 3 najgore repke na prvenstvu i definitivno najgora obrana. Ne mogu vjerovat da ih je Potter ovako "posložio" za prvenstvo. Teški vibes football
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Pisao sam nekad prije koji mjesec na jednoj temi(mislim Zanimljivosti i aktualnosti ili čak Liga prvaka) Mbappe je najbolji igrač današnjice, pogotovo ova reprezentativna verzija.

Francuzi zadnji EURO izuzev utakmice sa Španjolskom u polufinalu, su bili baš kriminalni, sad su svi ovu Francusku očekivali da je prvi favorit, sasvim opravdano.
    A onda imamo Švabe koje su pušing i recimo Portugal koji ima TOP3-TOP 5 rostera na SP, a igraju kriminalno.

Ovaj francuski total nogomet na ovoj razini, baš premoćno izgleda, uvjerljivo najbolji nogomet na prvenstvu.

Da uzmu zlato, mislim da bi to bilo jedno od najzasluzenijih titula u ohoho, kao i Španjolci na zadnjem EURU.
  • ShanKu
    2.2k
    kako neki tottenham fanatici imaju sjećanje na Oršića i Dinamo... takvo i ja imam na Olisea
  • ZG plavi 01
    418
    a mislim jel to uopce i upitno? Da pitas 100 ljudi prate nogomet imam osjecaj da bi 70 reklo Mbappe onak iz prve.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    ha mislim kolega, Kane, Olise, Yamal, Haaland pa i ovi iz PSG-a svi su oni u tome nekom ešalonu ili blizu gledajući zadnje dvije sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.