• Kermit
    936
    Samo neka ova garnitura s Bilićem ostane što duže, sjebat će sve što mogu.
    Šta će njima neprijatelj, pored njih samih.

Panem et circenses!
  • Jos-Optimus
    11.4k
    Oni nisu normalni jbt...gori im klub, a oni pišu objave o člancima od novinara
  • Jurki
    26.4k
    nema tog normalnog covjeka koji bi se primio tog posla.
    U klubu nemaju za bojice iz Pepca.
    Prva momcad nekvalitetna, raskol unutar ekipe. Trener i kapetan ne mogu sjediti u istoj prostoriji.
    Ulica vodi klub i sportsku politiku kluba, vodi sve, a ne odgovara za nista i ne treba namaknuti novce.
    U akademiji je pitanje tko pije, a tko placa. Spizdili B ekipu u cetvrti rang takmicenja da igraju protiv lokalnih klestera u vukojebinama gdje jos nema struje i asfalta.
    Bilic je napravio jedan odlican potez, a to je povecanje place kompletnoj upravljackoj strukturi kluba.
    Da si jebeni Houdini, toliku kolicinu sranja koju su uspjeli napraviti ne mozes ispraviti.

Da su stavili u njihovu upravu npr Pacha, Malog Zeusa, Nortea, Drolju, mene i jos par forumasa koji bi 3 dana lokali od srece nakon njihovog stecaja.. nebi uspjeli toliku kolicinu sranja napraviti ko oni. :rofl:
  • Kermit
    936
    Da su stavili u njihovu upravu npr Pacha, mene i jos par forumasa koji bi 3 dana lokali od srece nakon njihovog stecaja.. nebi uspjeli toliku kolicinu sranja napraviti ko oni. :rofl:Jurki

Hahah, slažem se.

S druge strane, ovo je već stvarno postalo degutantno za gledat. Postali su mjerna jedinica za neuspjeh epskih razmjera na svim poljima, ali doslovno.
    Glavno da su se nama smijali, a mi smo vrlo brzo nakon što smo konačno mogli odlučiti o tome tko će voditi klub donijeli doma 2 krune, pravo glasa svim članovima, otvorili klub.
    Samo neka oni kupuju dionice i stavljaju ih na zid, to je sve što mogu. KOLAPS

Prognoziram njihoviu vrlo zanimljivu navijačku sezonu gdje će zbog svoje nemoći raditi sranja gdje stignu.
  • Jurki
    26.4k
    Prognoziram njihoviu vrlo zanimljivu navijačku sezonu gdje će zbog svoje nemoći raditi sranja gdje stignu.Kermit

Joj da.. nismo vec dugo vidjeli trajni prekid utakmica na čučavcu... evo im ubrzo prilike.. protiv Slovaka.
    Bilo bi lijepo da u teren uleti jedna europaleta.
    A za njom katrige sa narkomanske tribine.

IMG-1685.jpg

Bio bi to sjajan početak nove natjecateljske sezone, baš u njihovom stilu. :rofl:
  • Droljo
    29k
    A nitko ne pita od kud im paleta? Tak se unosi pirotehnika, lagano viličarem, a ne ko mi u anusima....
  • Jurki
    26.4k
    A nitko ne pita od kud im paleta?Droljo

Jebiga rista, ti se bavis samo gemistima, pivama i suhomesnatim proizvodima.. a ne znas da su oni uveli tu novinu da se ide na utakmicu s paletom, da je efektnije za vidjeti.. zastave, baklje, petarde to je vec isfurano i dosadno.
  • austrijanac
    11.7k

Ali ne znam koji dio tocan nije istina?

Predstavljene su brojke dionicarima koje su negativne, te u koje najiskrenije sumnjam.

Kaj su se sad Šole uhvatili…
  • Droljo
    29k
    ti se bavis samo gemistima, pivama i suhomesnatim proizvodimaJurki

Mrvicu sam kompleksniji od toga ali nema veze...
  • DrRatoljub
    984

Koja je ovo tekma bila? Fakat se ne sjećam ovoga.
  • badjibadara
    9.9k
    Otresanje u polufinalu kupa.
  • Jurki
    26.4k
    Otresanje u kupu.badjibadara

Da kad je Kalinic odglumio ozljedu. :rofl: ili je ta gluma bila u prvenstvu..

Edit: nije Kalinic nego Lucic.. isti kurac, isti profil rupetine. :rofl:
  • jedan u nizu
    18.4k
    Bilo bi lijepo da u teren uleti jedna europaleta.Jurki

Nemaju oni za europalete!!
    Ona kosta 23 eura, klub to vraca nazad, a na stadionu imaju tzv shitex palete.

Kad vidis da eurica leti sa poljudskog sjevera, onda znas da su osvojili eurojackpot neki ...
  • Pacho
    18.8k
    Garcia i Livaja se ne podnose a orjunaska olupina si ne moze priustiti otpremninu niti jednom od njih.

giphy.gif
  • Jurki
    26.4k
    prodat ce Pukstasa i onda isplatiti Garciju.
    Jedino je upitno dal ce im te pare biti dosta za otpremninu.
    Strategija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.