• Thor
    2.9k
    ja sam tu dilemu brzo rijesio...vadio mast frendu odmah i sad bez vremenskog ogranicenja. :rofl: i jos kaj je najbolje,covjek bio u amerika i danas se vratija kad ono dok ga nije bilo...spektakl :rofl:
  • Jurki
    26.4k
    dobro velis.. imamo svi poznanike, prijatelje, kolege koji navijaju za taj klub. Ja ne zalim nikog.. nagazim kolko ide.. bez milosti.
    Nek pati.

Bravo. Pa ko ce se sjetiti za tjedan, mjesec kaj je sve bilo jer su sposobni proizvesti toliko sranja da za kratko vrijeme 3/4 zaboravis.
  • NORTE
    25.3k
    HwcG6y.gif

Žilina, just do it again!! :heart:
  • Thor
    2.9k
    treba pocet vodit biljeske :lol:
  • Jurki
    26.4k
    danas na poslu napravim se glup.. i pitam ovog tovara kaj z menom radi.. "kaj ste to ćaću baluna stirali?".
    Odgovor je bil.. si gledal Švabe i Paragvaj? :rofl:

Al srecom pa imam dobru memoriju.. pa ce se sve te price jos koji put izreciklirati.
  • Thor
    2.9k
    Velim frendu...buraz odes na repku i gle! Klub se raspada,teraju ti najboljeg igraca... :rofl: veli frend pa to gledam vec 30 godina ca je tu novo? :rofl: (normalan covjek iako ajdukovac) :rofl: reko da si ostal jos koji dan tam naso bi spaljenu zemlju. Veli on, ca se ima jos za spalit a sta vec nije!? :lol: sto jest,jest
  • NORTE
    25.3k
    Ali kakve legendarne izjave daju udrugaši pa to je predivno.

"Naše proljeće u Hrvatskoj dolazi, a njihovo u Europi neće tako skoro."images?q=tbn:ANd9GcSb4UJKoysxBzmN5NJ_T2iTVTEsnVUo-YLAV8_4WZc8Jx9lo_suxWEr9Q4&s=10

"Jedini zdrav klub koji ne proizvodi crnilo oko sebe,
    ne proizvodi GUBITKE,
    ne proizvodi medijski cirkus...je Highdug"

Legendarno.
  • Thor
    2.9k
    Uglavnom kakv zabavan dan,danas! Nije muka ni radit do kasno uz ovakvu zabavu :party: :love:
    A dan jos nije ni blizu gotov! :rofl: cekam s nestrpljenjem iduce objave o Marisol i Esmelarde iz kluba. :rofl:
  • FazeN
    7.1k
    Ljudi su, po meni, potpuno pogrešno shvatili današnje oglašavanje Hajduka. Istina, bilo je to obraćanje javnosti i pokušaj gašenja požara, možda i djelomično prebacivanje dijela tereta na Livaju. Ali persona kojoj bi ova objava trebala biti najvažnija nije Marko Livaja ni navijači, nego Gonzalo Garcia.

Livaja jebe Garciju otkad je došao u klub. Ne govorim ni o pričama sa zatvorenih treninga, ni o situaciji na Rujevici kada nije htio ući u igru zbog misterioznih bolova u trbuhu. Ne govorim čak ni o najvećoj sramoti po meni koja se desila na kraju prošle sezone kada je javno izašao pred kamere i rekao da se ne slaže s onim čemu se klub veseli kao i Garcia, te da nemaju isti pogled na nogomet. Doslovno javno ponižavanje trenera i kluba, koji mu opet javno podršku pruži onom objavom famoznom koje se svi sjećamo.
    No..
    Počinju pripreme za novu sezonu i slijedi novi kaos. Ne pojavljuje se na službenom fotografiranju, odbija potpisati disciplinski pravilnik koji vrijedi za sve, krši klupska pravila čak po nekim pričama kao i kolovođa, a klub mu opet umjesto financijske kazne koja je par tisuća eura, određuje blažu disciplinsku mjeru, pola sata trčkaranja, on prekida trening, krene vrijeđati sportskog direktora i trenera te samovoljno odlazi s treninga.
    Govorimo o igraču koji košta kluba koji nema za biber oko dva milijuna eura godišnje..
    A onda u ovoj komediji od svega misliš da te više ništa ne može iznenaditi, da si sve vidio..ipak, ugledaš veliki dio navijača kako staje u njegovu obranu, dogovaraju prosvjede na trgu, pa navodno i neke upade u klub i napade na Garciju i sportskog direktora jer su dirnuli im u "ćaću".
    Ovo je blam nad blamovima.

Garcia mi je znao djelovati kao klaun, ali iz svega što sam čuo o njemu lik je profesionalac stoga mi je žao što nije netko drugi dolje sad umjesto njega, pa da u ovoj situaciji stavi juniore i sprda se sve u 16..
    Zato, da sam na njegovom mjestu, danas bih ozbiljno zastao i zapitao se: što meni ovo uopće treba? Jer današnjom objavom kluba dobio je jasnu poruku, ako stvari krenu loše, odgovornost će biti njegova, prvo loše sranje, sve ide na njegova leđa nitko mi neće stati u obranu.
    Autoritet ne postoji nimalo, i jedan igrač je veći od njega, SD, pa i cijelog kluba. Jebiga.

Ipak,
    Ćaća je pokazao frustracije. Trebao je biti idol generacije.
    Pozdrav s dvostrukom krunom za ove iz Dalmacije! :heart:
  • Omake
    18.5k
    Zadnjih para dana u hajdugu doslovno kao ova scena iz Esmeralde. Livaja kao Esmeralda, Garcia dona Fatima.

• Jurki
    26.4k
    rista, da ove zabave kod tovara nema.. tema transferi bi gorjela. Ispickarana bi bila Uprava, sportski direktor, skauti, trener, Bošniru bi se kritizirala frizura itd.
    Moderatori bi se nadjelili banova ko djed mraz bombona.
    Mislim da bu ovo ljeto nikad manje stranica ispisanih na toj temi.
    Pocetak je srpnja, jos malo krecu utakmice, a tema miruje niti da je ozujak.
  • Thor
    2.9k
    slazem se. Hajdug je dao mir i spokoj nasim moderatorima :rofl: a i nama...iako pratim i transfere nase naravno no tu za sada je ozujak...sve mirno i poznato. :cool:
  • Jurki
    26.4k
    umjesto da su stali iza struke, jednom presjekli taj gordijski cvor, rijesili se najboljeg igraca ali skupog i problematicnog.
    Očalinko i Ljubiša su mogli pokazati da ulica ne vodi klub, ali ne.. oni su poklekli pred prvim pritiskom izvana.
    Kak smo vec pisali, posrali su se po Garciji i Grafu.. jebes njih.. oni ce za koji mjesec tak i tak biti bivsi.. Ali se nadam da u tom Garciji postoji makar malo inata i kurčevitosti i da sad ide on u krajnost.. unistavanje na najgorem mogucem mjestu, a to je klupa.
    Jednostavno vuče bezvezne poteze.
    Markanu je ova situacija najvise otisla u korist.. znao je on da je veci od kluba, a sad je dobio direktnu potvrdu toga.
    Sad bu tek dijagnoza bolikurcina, malo ozljedica, padel, zajebancija, Vanilla i dobro je
  • Nogo
    11.7k
    Problem Garcia - Livaja zakuhao je čovjek kojeg odavno nema na Poljudu, a Bilić nije odlučan...

Piše Tomislav Gabelić

Hajduk i dalje računa na Livaju, ali suživot se čini nemogućim. U blagajni nedostaje 15 mil. eura...

Marku Livaji je 19. lipnja izrečena usmena opomena zbog nepojavljivanja na službenom fotografiranju za novi dres, a odbio je potpisati disciplinski pravilnik za sezonu 2026/27., što je dodatan razlog za izricanje mjere udaljavanja s priprema.

Ego Garcije i Livaje prevelik je pa ispašta - Hajduk
    Njegova suspenzija odnosi se samo na period priprema te će po povratku momčadi u Split on nastaviti trenirati s prvom momčadi. Ističemo kako Marko Livaja nije na transfer listi i kako je on igrač na kojega klub računa. Klub će s Markom razgovarati o ovoj situaciji, vjerujući da će ona biti riješena na dostojan način.

Hajduk se ovim riječima u utorak službeno oglasio o slučaju Marka Livaje, no njegov odnos s trenerom Gonzalom Garcijom nije bio dobar od početka, a svakim danom samo se dodatno komplicirao, tako da na koncu nije ni moglo završiti drukčije nego teškim riječima i tjeranjem Livaje s priprema. Bez obzira na zadnje priopćenje Hajduka, u kojem stoji kako će nakon priprema svi sjesti za stol i pokušati naći zajednički jezik, previše se toga dogodilo da bi se pomelo pod tepih i krenulo dalje.

Hajduk je krenuo u novu sezonu opterećen odnosom trenera i kapetana i bilo je samo pitanje dana kad će situacija eskalirati do mjere da je daljnji suživot praktično nemoguć. Možemo raspravljati o tome tko je u pravu, trener ili kapetan, ali ćemo se uvijek vratiti na činjenicu da u načinu na koji Garcia želi igrati za nekoga poput Livaje nema mjesta. Niti Garcia želi mijenjati sustav i stil igre i prilagođavati ga Livaji niti se Livaja u ovim godinama može i želi mijenjati i prilagođavati stilu koji preferira Garcia. Tu je priču trebalo riješiti na drukčiji način.

Nažalost, to nije bilo moguće iz više razloga. Nitko nije imao hrabrosti odreći se Livaje, ali ni platiti veliku odštetu Garciji, a to nema ni danas. Ego jednoga i drugoga bio je prevelik da bi popustili, i na kraju ispašta - Hajduk. Što je potpuno suludo jer niti su Livaja, a pogotovo ne Garcia, ispred interesa kluba. Klub je postojao davno prije obojice, a postojat će i dugo nakon što prašina padne na stranice u klupskim knjigama na kojima su upisana njihova imena.

Nezavidnu situaciju koju je zakuhao bivši sportski direktor Francois Vitali pokušao je riješiti njegov nasljednik Goran Vučević, ali za to nije imao ovlasti. Predsjednik Ivan Bilić nije tip koji donosi teške odluke, njegov modus operandi je da prepušta vremenu da ih riješi, ili da se riješe same od sebe. Na kraju je vrući krumpir pao u Grafove ruke, a Graf je sklon stati na Garcijinu stranu, makar to značilo i razlaz s Livajom. No ni Graf nije očekivao da će momčad stati iza kapetana, a ne iza trenera, kao što nije očekivao da će način na koji se želi razići s Rebićem, Krovinovićem, Šarlijom, Guillamonom... naići na negodovanje.

Porazna je činjenica da se Hajduk nakon nekoliko mjeseci rada riješio dvojice domaćih sportskih direktora, Nikole Kalinića i Gorana Vučevića, te da su oba nakon odlaska upozoravali na iste probleme, da su im ruke bile vezane pri donošenju odluka. Iako je Bilić naslijedio klub u nezavidnoj financijskoj situaciji, nije napravio ništa da je konsolidira.

Dapače, situacija se samo pogoršavala i Hajduk utrčava u sezonu u potpuno kaotičnom stanju, ne samo zbog Livaje nego i zbog financija, ponovnog slaganja igračkoga kadra... Za malo više od tjedan dana počinje sezona od koje Hajduk ima ogromna očekivanja, prije svega financijska. Moraju naći načina zaraditi 10-15 milijuna eura za život, a ogromno je pitanje je li to u ovakvoj situaciji moguće.

https://www.24sata.hr/sport/problem-garcia-livaja-zakuhao-je-covjek-kojeg-odavno-nema-na-poljudu-a-bilic-nije-odlucan-1138168
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.