• DerHerrKool
    1.3k
    Ja aktivirao majcu 27.05. Rekli mi da se skaldište seli i da nemaju pojma kad će slat. Jutros sam im posalo mail da vidim jel ima kaj novog i sad mi odgovorili da šalju idući tjedan. Nekaj se napokon kreće očito
  • fakin
    5.1k
    da, ali ce ti odgovoriti da ne isporučuju trenutno nagrade i da ce ti se sami javiti kad ce opet poceti isporucivati
  • Dinaminjo
    2.2k
    Bodovi vrijede do 20.7.
    Tako me docekalo u appu.

Vjer zbog blokade web shopa

Ako je netko zabil (ko ja) ima dodatnih 20ak dana nade da se razgrabe Betis salovi :)
  • Thor
    2.9k
    Je,sad sam i ja videl na svom :up: hvala za upozorenje.

Jel netko dobil taj misteriozni box? Kaj ima u njemu osim Betis salova? :lol:
  • Sajla
    21.4k
    Ako bodovi vrijede do 20.7. a sutra obnovimo godišnju - dodavanjem u aplikaciju se dobijaju bodovi koji će se 20og brisati (ili ostati 10% kao prošle sezone)?
    Ili će ipak prijeći u sljedeću sezonu?
  • Dinaminjo
    2.2k
    Mozda ce bit novi sustav..
  • NKDZ86
    8.6k
    Neozbiljno stvarno i nedostojno našeg kluba je funkcioniranje programa vjernosti.
    Više od mjesec dana se čeka nagrada i još ne mozes izabrati koju oces npr. hoodicu, a nije mystery nagrada koju se ne bira.
  • kibatech
    112
    prosle godine je bila ista stvar. Bodovi su se dodali nakon reseta za koji je ove godine opet promijenjen datum kao i prosle godine.
  • jp23
    4.1k
    Lagano mi žao što sam jučer u panici da sam skoro zaboravio potrošiti bodove, zamjenio sve bodove i sad ispadne da sam mogao još neko vrijeme pričekati
  • fakin
    5.1k
    Ne razumijem tko radi u programu vrijednosti, kao da rade ograniceni ljudi, sve ostalo funkcionira u klubu, ali ovo je na razini vrticke djece. Eto sad odjednom se samo produzi taj rok i sjebe ljude koji su brze bolje isli potrositi bodove jer ono pise do 1.7., a sad ispada da su mogli pricekati par dana i dodati jos 400 bodova s godisnjom.

A o ovom preuzimanja nagrada da u programu vjernosti ne mozes birati dostupne majice, dresove, hudice je doslovno teska debilana i uopce neshvaćanje ljudi koji se bave time što znači program vjernosti.

Vjerujem da će se i to ispraviti što prije jer je stvarno na niskoj razini, daleko ispod od razine Dinama.
  • The Undertaker
    9.9k
    Program vjernosti treba ukinuti kad se nikomu ne da zajebavati sa time. Više štete nego koristi.
  • bongo
    1.4k
    Vjerojatno će se nova godišnja moći unijeti tek poslije 20.7., ali ovakvo produživanje roka koji piše doslovno cijelu sezonu za još 20 dana je apsurdno.

Cijeli program je najboljee ukinuti dok ne proradi kako spada. Ideja je odlična i smislena, ali realizacija nikakva
  • jedan u nizu
    18.4k
    Vec sam negdje pisao o promjenama koje bi po meni bile bolje za program vjernosti.

Uvesti opciju da tijekom godine trosis te bodove u plavom korneru. Cekati cijelu godinu da bi ih iskoristio je jako zamorno, vecina odustane nakon nekog vremena, dio zaboravi iskoristiti nagradu, i na kraju ako dobijes neki sal ili majicu koji ne mozes ni birati je stvarno shit.

Da, treba uvesti da se moze birati sal ili majica na kraju,
    Ali najbitnije, staviti da se bodovi mogu pretociti u besplatno pivo ili nesto slicno.

Prvo, ljudi bi konacno poceli koristiti te bodove, i bili bi sretni sa programom vjernosti.
    Drugo, mislim da bi to povecalo potrosnju u plavom korneru. Ako znas da ce ti svako peto, sesto pivo biti besplatno, vise ces trositi. Poprilicno jednostavna marketinska pizdarija na koju pada vecina ljudi sa karticama trgovina. (evo ubacit cu jos 5,10 ili 20 eura u kosaricu da bi dobio popust, jednu markicu za skupljanje, delimano posude ili neke žnj nožove (seče pitu na šnitu))

Takoder, dodao bih jos jednu ideju. A to je da se na stadionu placa preko aplikacije, skeniranjem svog barkoda. A sa svojim internet bankarstvom si uplacujes iznose na svoju aplikaciju. To se vjerujem moze poprilicno jednostavno napraviti, da si samo uplatis iznos u aplikaciju, ili da povuces novce / isplatu. Vjerujem da sve kladionice imaju takav princip.

Time bi automatski skupljao bodove u aplikaciji, ljudi sa godisnjim ulaznicama bi imali automatski neki popust, a tamo bi mogao odabrati i da iskoristis neke bodove za pivo (kao u mek aplikaciji recimo, samo skeniras i oduzme ti bodove koje si skupio).

Jebanje sa skeniranjem godisnje/clanske na sanku, i onda ne priznavanje bodova, ne prepoznavanje karticu su stvarno djecje bolesti koje jako frustriraju a nisu takav bauk za ispraviti.

Isto tako, preko te aplikacije placas u dshopu, koristis popuste ili besplatni sal/majicu, dodes na blagajnu i samo skeniras i platis.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Oblio me hladni znoj da nisam iskoristio bodove, super da su produžili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.