• Cif
    487
    real ne barcelona
  • Filip Međimurje
    1.5k
    Znam, naravno, samo se šalim jer se kolega zabunio. Sorry, mislio sam da je očito da je zezancija. :smile:
  • Bratić
    170

Ma kiks, ne bi ga ni napisao da nisam taman gledao mladu repku.
  • ElDorado
    11.9k
    htio sam reć da Paz i Baturina transferi nisu zavisni
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    nisu ,u pravu si. Rade dobar posao . Jako dobar posao
  • keppi
    584
    "U svakodnevnom sam kontaktu s predsjednikom i sportskim direktorom i vjerujem da će doći još igrača do Thuna koji će nam pomoći" – poručio je Kovačević.
    Jeli ovo točan citat u NV ili malo iskrivljen.
  • zmujcinslbrod
    225
    CORDOBA LA PA PA

Dinamo je riješio još jedan transfer. Juan Cordoba (22), desnokrilni napadač, odlazi na jednogodišnju posudbu u svoju domovinu, u Kolumbiju, odjenut će dres kluba Deportivo Independiente Medellín. Nakon isteka posudbe postoji opcija otkupa ugovora. Saznali smo sve parametre posudbe, koji su zapravo sjajni za Dinamo, jer kolumbijski klub preuzima kompletnu Cordobinu plaću. JUTARNJI
  • Nogo
    11.7k

Naravno, kao i navijači, tako i Mario Kovačević osluškuje vijesti s nogometnog mercata. U kojemu, kao trener i sam sudjeluje.

"Bit će i odlazaka i dolazaka, ali prijelazni rok još nije ni počeo. Navikao sam da traje do 31. kolovoza, negdje i duže, najvažnije je da smo mi ostali na okupu barem sad na početku. Ne bih rekao da je neka pozicija kritična, samo da ne bude ozljeda. Naravno da ima pozicija gdje želimo pojačati konkurenciju, kod kapetana na šestici, pa na osmici... Imamo formiranu dobru momčad, ali imamo puno posla, moramo odraditi sve jako ozbiljno, ove tri pripremne utakmice. Svaki sam dan u kontaktu s predsjednikom i sportskim direktorom, doći će još igrača."

A hoće li ostati Livaković, ima li šanse da i dogodine brani u Dinamu?

"Gledam SP, igrač iz HNL-a najbolji je hrvatski igrač tamo u Americi! Volio bih da ima manje posla, ali ovo što radi, ma, svaka mu čast, vidi se da u odličnoj formi, vidi se da je branio kod nas šest mjeseci. Drago mi je zbog njega i naše reprezentacije da smo prošli dalje."

Bi li mogao ostati u Dinamu?

"Vjerujem da će i dalje braniti u Dinamu! Nitko sretniji od mene ako tako bude!"
  • NitkoBitan
    37.5k
    Upropastio si mi dan.
  • Ivdzo11
    10.1k
    Pred realizacijom je i transfer Marka Solde, na kojem bi Dinamo trebao zaraditi više od 2 milijuna eura. Taj bi transfer trebao biti riješen u srijedu ili četvrtak po onome što znamo. Iako neke informacije govore da je novi Soldin klub Sigma Olomouc, gdje igra bivši igrač Lokomotive Fabijan Krivak, idemo za konačnu potvrdu nove adrese veznjaka još malo pričekati, jer dobili smo informaciju da Marko ima još nekoliko dobrih ponuda. Ali Sigma Olomouc, koja ga je htjela i prošle zime, ipak je, barem u utorak, bila u prvom planu.
  • Mathiasovi Chageri
    8.4k
    Juan Cordoba (22), desnokrilni napadač, odlazi na jednogodišnju posudbu u svoju domovinu, u Kolumbiju, odjenut će dres kluba Deportivo Independiente Medellín. Nakon isteka posudbe postoji opcija otkupa ugovora.zmujcinslbrod

Dinamova zastava na mojoj zgradi danas je na pola koplja. Juan Cordoba Fan Club Zg te nikad neće zaboraviti!
  • Paggini
    88.5k
    Dinamova zastava na mojoj zgradi danas je na pola koplja. Juan Cordoba Fan Club Zg te nikad neće zaboraviti!Mathiasovi Chageri

Večeras će pasti jedna malo jača kesica u nos da isprati našeg sina vjetra u Medellin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.