• Sibirski plavac
    9.4k
    Ali fascinantno je kako magareći puk na Snetu jedini djeluje kao da podržava odluku oko odlaska Boga baluna, a s druge strane magareći puk na instagramima, facebooku, twiterrima, redditima je uglavnom na njegovoj strani i jebe mater garciji i grafu.
  • fakin
    5.1k
    Gotovo sam siguran da cemo u 2027. imati vise clanova od tovara
  • Paggini
    88.5k
    Jebe mi se koliko oni imaju, bitno mi je da mi u 2027. imamo više članova nego što smo MI imali u 2026., a isti princip vrijedi i za 2028. i dalje. Zaboli me kurac koliko oni imaju članova.
  • fakin
    5.1k
    Dobro stari smiri se. Samo govorim brojčane činjenice.
  • javolimtebejako
    5.5k
    tvoje predvidanje nije cinjenica
  • Jurki
    26.3k
    Drago mi je podsjetiti suradnju s našim najdugovječnijim partnerom, to je pekara Babićmlinchica

Fritule official manufacturer.
  • Dzoni
    6.4k

Mmm da, gledanje utakmica legalnim putem, iako HDTV nije platio ni eura za tv prava
  • Hnlovac
    6.5k
    ne znam, sekta je najjača na redditu, ono je doslovno NH glasilo gdje se kritičare ušutkava i relativizira

Pa za svoje dite Vuškovića su rekli da nek odjeće i nastavi grijati klupu i da je očito kako ima niski IQ kad je pružio podršku Livaji
  • Frizura Robija M
    529
    Većina Reddit bojne se isto okrenula protiv njega. Tamo uglavnom prevladava sektaško razmišljanje, udruga i model imaju mana, ali nije za ništa kriva već nerealni navijači koji rade pritisak klubu oko svake pizdarije. Sad prodaju pamet kako je Boban (kojem su se rugali) ipak bio u pravu jer to je put koji oni moraju pratiti i uspjet će. I najnovije drkanje na moneyball jer tako malo je potrebno da uspiju i postanu veći od svemira, ulazak u KL ultimativni mokri san. Nova sezona novi buzz word, novo ljeto nove roze cvike. Sirotom bolesnom čovjeku možeš i kamen prodat kao lijek, u svom očaju svaku ideju vide kao spas.
  • Thor
    2.9k
    Jedino tko im moze smiriti situaciju (iako im to ne zelim :lol: ) je đilkoš Ljevaja koji moze nekim PR priopcenjem preuzeti odgovornost i reci da je dosao kraj i bla bla i da nije kriv klub nego on...i tak to i da time smiri razjaranu magarad...no sujete su zajebane a i osobni interesi drugih koji se stekaju na njega i hrackaju po upravi i iz busije vrebaju svoju priliku da zajasu Ljevajin val i iskoriste ga.
    Naravno zelim im da se svade i "mlate" sto duze. :rofl:
    ...kokice su spremne :lol:
  • Thor
    2.9k
    [img]http://Screenshot-20260630-143435-Samsung-Browser.jpg

Eto gori kod magaradi i odozdo i odozgo... :lol:
  • Nogo
    11.7k

Moguće da im je i novi dres procurio :lol:
  • Jurki
    26.3k
    Kak god ovo zavrsi Livaja-uprava-sekta-torcida.. je super.
    Uglavnom bit ce ultra zabavno za pratiti.

Ako Livaja ostaje nastavlja se po starom, odlazi Garcija, Graf - raspad sportskog sektora i nastavak vegetiranja i puta u ponor po starom.

Ako Livaja ode dolazi do raskola između uprave i navijaca (isti je to kurac al opet) imat ce manju prodaju japanki i peraja te smanjuju dotok kisika umirucem starcu koji je 2 smrtna hropca pred grobom.

U nedostatku nasih transfera i zbivanja oko Dinama ovo je sjajno za popratiti do pocetka natjecateljske sezone.

Kako god, moram si napraviti blatnu kaljuzu da se valjam u blatu ko svinja od srece. :rofl:
  • Mali Zeus
    21.5k
    Ali fascinantno je kako magareći puk na Snetu jedini djeluje kao da podržava odluku oko odlaska Boga baluna, a s druge strane magareći puk na instagramima, facebooku, twiterrima, redditima je uglavnom na njegovoj strani i jebe mater garciji i grafu.Sibirski plavac

Koje svetogrđe!
  • striko
    3.4k
    Nije mi vrag dao mira i zavirim na taj redit kanal. Uglavnom za gubitak je odgovoran Poljud a sve će namiriti prodajom Sigura, Pukštaša i Uefinim nagradama. :rofl:

Dosta za danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.