• marcio amoroso
    51.6k
    Seibari paklen igrač, večeras također bio najbolji igrač na terenu.Navijač Dinama

Meni El Aynaoui najbolji večeras, ali je i Saibari bio brutalan. Realno se Koeman uplašio Maroka, promijenio sustav i ostavio odlične igrače cijelu tekmu na klupi. Njegov poraz.
  • NitkoBitan
    37.5k
    Saibari je bas ubojica samo mu malo steka zavrsnica. Ima Maroko par dosta nezgodnih krila vrijednih paznje, nisam pohvatao imena, uglavnom sitni i dinamitni.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Njegov poraz.marcio amoroso

Apsolutno. Slažem se 100%. Izvadio je prvo Van Den Vena koji je odlično zatvarao tu Hakimijevu stranu i paralelno pomagao Akeu na njegovoj strani u 16ercu, iako Micky nije bek.
    Kasnije imaš top veznjaka poput Rejndersa, te Mallena koji je u top formi u Romi i ne dobiju ni jedan ni drugi ni minutu.
  • marcio amoroso
    51.6k
    Kasnije imaš top veznjaka poput Rejndersa, te Mallena koji je u top formi u Romi i ne dobiju ni jedan ni drugi ni minutu.Navijač Dinama

I plus Depaya. Osim toga ti dečki mogu zabiti penal. Jbg, sam pao, sam se ubio.
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Maroko je zajeban do neba. Gadna ekipa, imaju kvalitete, sad već i iskustva. Idu ko talibani, bit će svakom teško protiv njih.
  • NerminB
    1.7k
    Eno sad, njemacka ispala jer im igraju crncuge i arapi :lol: Ispali su jer su kurac od reprezentacije, a ne radi boje koze i krvnih zrnaca.
  • crophantom
    5.3k
    Drago mi je zbog Maroka, moram pogledati snimku. Od prve tekme mi se sviđa kako igraju, mislim da prolaze Kanadu, a ni Francuzima nece biti lako s njima.
  • KtcGoat
    6.2k
    Nizozemci 2010 izgubili finale u produzetcima
    2014 ispali na penale
    2022 ispali na penale
    20206 ispali na penale
  • Crusades
    24.6k
    Nisam mislio da neće bit iznenađenja, ali da će i Švabe i Nizozemci ispast već ovdje mi nije ni palo na pamet.

Maroko je odlična ekipa, prvo pol peotiv Brazila u 1. kolu su izdominirali, cijelu tekmu bili al pari s Brazilom. Mogli bi oni opet daleko dogurat.

Švabi su samo bili dobri protiv ovih kojima su dali 7 komada, ostalo mlaka voda. Već duže vrijeme oni ne mogu nešto previše, ovo je samo nastavak toga.
  • NORTE
    25.3k
    Sretan sam da su nakon golova Kanade i Brazila u sudačkim nadoknadama na penale ispale dvije europske repke favoriti.

Barem nekakva satisfakcija i da ne se ne krumpaju baš svi.
  • Mr Anderson
    20.1k
    Maroko zasluženo prošao, bili su bolji, igraju dobar nogomet i imaju što reći još.
    Ali Paragvaj, sačuvaj Bože, ne znam tko može guštati da takva ekipa ide dalje.
  • Mr Anderson
    20.1k
    Zelis reci da su Valentina i Tihana znojne? Seksistu i sovinistu jedan, patrijarhat jebeni :angry: :rage:
    Idem javit ovo Maji Sever
    KtcGoat

I kaj se nije kokoš oglasila glede komplimenta Valentini i haljini. Valjda je jalna kaj ona nikad nije dobila kompliment.
  • Tom Hanks
    5.4k
    Bravo Maroko :fire:
  • ZG plavi 01
    418
    Realno jedna od najboljih utakmica koje sam gledao u duze vrijeme, pogotovo defanzivno, na kraju sam zaspao na produzecima jer je bilo proslo 5, ali zbilja preporucujem svakome ko nije da si pogleda na snimci ovu utakmicu
  • KtcGoat
    6.2k
    kolega nemojte biti naivni :smile:
    Screenshot-20260630-103843-Facebook.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.