• Keyser Soze
    19.7k
    Odličan primjer. Adesanya je išao potvrditi da Du Plesis nije Afrikanac tako što je na pressici prije borbe htio da mu kaže "niga" :roll:
  • ksapi
    8.2k
    Kao što sam rekao već xy puta - ljudi su danas postali obične uvredljive kujice, niš više nemreš reć.
    Ko vas jebe, pa i taj KTC također, može bit 17 puta legenda kluba, ljutit se na zajebanciju može samo netko tko ima nedovoljno visok IQ.
  • jakov1
    1.7k
    žele da ih ljudi nedvojbeno smatraju čistim EuropljanimaKeyser Soze

Objava ne mora biti uvredljiva jer ju se moze interpretirati kao salu na racun stereotipa (europljani bijeli, afrikanci crni), medutim tvoj visegrad24 komentar o "cistim" europljanima je nedvojbeno uvredljiv i jasno je zasto bi Theo iscitao implikaciju rasizma iako autor nije nuzno na to mislio.
  • pešća
    1.6k
    KTC previše vremena provodi na instagramu :roll:
  • Noel
    21.9k
    Možda čita i član je Zone, ovisinik o Zoni.. Fakin.
  • Keyser Soze
    19.7k
    Pa, ali zašto je to uvredljivo? Stipe Miočić je Amerikanac i porijeklom Europljanin, Hrvat. Evo ti braća Boateng, jedan nastupao za državu porijekla, drugi za Njemačku. Doslovno nema ništa loše u tome što je netko Afrikanac, a moj dio o "čistim" Europljanima si očito krivo shvatio jer pod to doslovno mislim da su ti korijeni iz Europe, kao što mogu nekoga nazvati čistim Afrikancem ako su mu oba roditelja od tamo. Stvarno smo postali mekani kao društvo i u svemu vidimo desničarsko-šovinističke komentare.
  • Paggini
    88.3k
    Mene kad se nazove hercegovcem, POLUDIM!!!!!
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Ja bi volio znat što je točno KTC-u i ostalima povrijedilo osjecaje kad je sve sa slike točno, nit se koga vrijeđa nit je kakva laž na slikama.
  • jakov1
    1.7k
    mogu nekoga nazvati čistim Afrikancem ako su mu oba roditelja od tamoKeyser Soze

Znaci djeca cistih Afrikanaca postaju cisti Europljani jer su im oba roditelja rodena u Europi? Ili nikad ne mogu postati Europljani jer ce im korijeni uvijek biti iz Afrike?
  • Keyser Soze
    19.7k
    Neka svako za sebe odluči što je i kako se osjeća, na kraju krajeva imamo primjere braće koji predstavljaju različite reprezentacije. Nema tu nikakvih pravila i sigurno netko neće odlučivati za druge tako da ne znam uopće što si se toliko primio mog komentara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.