• Paggini
    88.3k
    9RYgZ8e.png

Evolucijski napredak vidljiv na transfer roku prije deset godina i sada.

Svaka čast, ali tad su barem dovodili krampove i lopate iz prvoligaša, sad čak ni to
  • Orc123
    16k
    Pazi sad ovo, kad ce se dogoditi iznenadan obrat i velika pomirdba, i kad ce Hajdukov PR zataskati i izokrenuti ovu pricu u not big deal i hajmo jovo nanovo hahaha......naravno zbog neviđenog pritiska vise sile.....netko ce dobiti packice i pojasnjenje da se to tako ne radi, a to nece biti Livaja i evo ti njega opet na treningu hahahaah.....

Bas mi smrdi na to....a vidim da ga bas vole navijaci sa SportNeta....nadam se da Livaja cita.....

I tako ce doci do velike pomirdbe, mir, mir, nitko nije kriv. :rofl:
  • Zg123
    3.7k
    Komentari na drustvenim mrezama ispod intervjua ovog novog Spanjolca gore, cudi me da nisu zakljucali komentare
  • mlinchica
    6.5k
    Meni je prvi pao na pamet Dantas. Očito da će kvaliteta lige van Dinama baš pasti.Omake

Priča se da iz Rijeke odlazi i Fruk i Dantas, tako da bi na kraju moglo to past na Ikera Pozu.vjeko1701

A ako Dantas ode, kaj velite, Jakov Puljić? Najveći konkurent Pozi.
    On je već ove sezone bio “bolji od Belje jer mu je teže”.
    Šego će se hrabro borit, na terenu i prek novina (čitaj: Frane) ali tovari kažu da su i noviteti “baš pravi” tak da Mikele, teško, teško..
  • don
    20.3k
    Znači, stvarno povratak u period 2013 - 2020

Fino, fino.
    Mlađi referent

obolia san ovih par sezona kad je gusto bilo, tad sam Bogu govoria zašto sam htio da nam liga ojača, da to ne želin vise nikad. Ali s druge strane, stvarno ne bi htio da nam se liga vrati u taj period. To je dugoročno i loše za Dinamo i njegovu posjećenost jer moje mišljenje je da će nakon neke polusezone na Kranjči posjeta opet biti loša, odnosno ne onakva kakvu smo očekivali sa novim stadionom.

jebiga, takvi smo da nas netko mora zapalit da gorimo. Isto mislim da će i Poljud većinu utakmica bit poluprazan u tom slučaju. Da ne ulazim sad u negativne strane šta se tiče terena.
  • badjibadara
    9.9k
    Ima na kraju neke poetske pravde.
    U klub koji je simbol za crnilo oko sebe, koji proizvodi gubitke i medijski cirkus koji truje ovu zemlju, te koji je simbol za nemoral, sletio je igrač imena Del Moral...

Sudbina se nekada zna okrutno našaliti.
  • Paggini
    88.3k
    obolia san ovih par sezona kad je gusto bilo, tad sam Bogu govoria zašto sam htio da nam liga ojača, da to ne želin vise nikad. Ali s druge strane, stvarno ne bi htio da nam se liga vrati u taj perioddon

Neće jer ostali prvoligaši su se digli podosta u odnosu na to razdoblje, tad je pola klubova bilo pred bankrotom i gasenjem, a sad rade solidne transfere van, uzimaju solidne igrace i za sebe, razvijaju svoje mlade u akademiji. Liga se enormno digla u odnosu na to razdoblje, samo sto je uvijek narativ da je HNL prosjecan ak je Hajdug prosjecan lol
  • gaTeDZG
    2.9k
    Tu sam samo da čitam o epskom raspadu onih dolje i odlasku boga lažuna... Ili baluna, kako već? Mogao bi nam biti opcija za B momčad, njemu svakako "nije do love" a i vrijeme je za veći klub u karijeri, pa eto...

dc884d747c0320678974.jpeg
  • Thor
    2.9k
    Hormuška liga?? :rofl:
  • Droljo
    29k
    Ovo je revanš za paljenje transa na derbiju. Ubacili smo im grafa da poskupi pretplate, dovede 5 invalida i razjebe se sa livajom. Sutra popodne graf trpa stvari u auto i u Dinamovom dresu kreće za Zagreb. Kroz prozor baklja i na radiju jug samo zbog onih zvona...
  • GOAT
    8.3k
    Ako Livaja stvarno ostane bez kluba onda Misko ima priliku napraviti najsmješniju stvar
  • striko
    3.4k
    Dosada ponedjeljkom plus AI
    zon.png
  • don
    20.3k
    da do ove sezone u kojoj je liga opet katastrofalna u kojoj nitko nema nikakvih ambicija. Na stranu to, takvi klubovi se mogu dignit do neke svoje razine, ali hajduk ovakvom putanjom sigurno ne može dostići našu razinu, odnosno onoliko koliko je potrebno da nam budu koliko-toliko konkurentni.
  • Omake
    18.4k
    Baš me zanima koliko će im pasti prihodi od ulaznica i ostalog. Hoće li biti manje od ovog što su uštedili s ugovorima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.