• DerHerrKool
    1.2k

Nebi baš rekao da su te dvije stvari usporedive. Žuti je otišao u potpuno drugačijim okolnostima.
  • Zg123
    3.7k
    U Zeljeznicar stize kolonija bivsih igraca/djelatnika Dinama: Marko Maric je vec stigao, Prelec trener, Hrvoje Jozak glavni skaut, Ivo Milic pomocni trener i Stjepan Babic voditelj oml pogona. Dajem im max 6 mjeseci
  • rokikaciga
    15k
    kaj nisu braca Dalton u Sarajevu? Ili je ovo neka druga struja?
  • Zg123
    3.7k
    jesu i vlasnik je onaj neki Ismir Mirvic. Al ima on i brata koji je odnedavno postao vlasnik Zeljeznicara
  • NKDZ86
    8.6k
    nemoj me j... uboga braća vode željezničar i sarajevo :lol: :lol:
    znači od sad prijateljski derbi
  • rakurs
    3k
    Članak u drugoj temi me zainteresirao - imamo li postotak od buduće prodaje za Šutala ili je dogovor bio samo 20 milja + bonusi? Ne mora bit da će u Saudijsku Arabiju, ali čini mi se da bi ovoga ljeta fakat mogao iz Ajaxa. Na internetu ne piše konkretno o postocima ništa, negdje da imamo pravo, negdje da ne.
  • rokikaciga
    15k
    Ako i imamo najvjerojatnije se radi o postotku profita a ne od cjelokupnog transfera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.