• Hnlovac
    6.5k

Kako udara Hendrix
  • Paggini
    88.9k
    Gle ti sajlu opa
  • Mr Blue
    4.9k
    Živjeli!

• Sajla
    21.4k
    pomalo bizaran razlog - išao potrošiti stari godišnji na jedan od jadranskih otoka (na kojem nema Tommya!) i vidio mršavog backpacker klinca u TITR majici pred lokalnim dućanom kako na klupici slaže sendvič dok ga okružuje čopor mačaka, nekako nadrealna scena. ali me sjetilo da si pustim ovo kad dođem doma
  • Sajla
    21.4k
    upravo pročitao knjigu Stuarta Braithwaitea iz Mogwai. Pixiesi su mu bili jedni od heroja i uzora, ali su se raspali i nikad ih nije vidio uživo. a onda se 2004. ponovo okupili i zvali Mogwai da im budu predgrupa na koncertu u Parizu - oduševljenje, prilika života! ali uz uvjet da u backstageu ne bude alkohola jer se Kim Deal odvikavala od cuge. a Škoti k'o Škoti... ne znaju svirati trijezni pa su nakon tonske probe odmah pobjegli van, brzo cugali, na povratku nakupovali alkohola i pretočili u bočice vode i sokova pa unijeli u dvoranu da imaju za piti dok sviraju. i zato kaj im je bilo zabranjeno su popili duplo tak da su obnevidjeli od pijanstva i Stuart se ne sjeća ni svoje svirke, ni svirke Pixiesa, ni bilo kakve interakcije s njima :rofl:
  • Mr Anderson
    20.1k
    Pixies su mi jedan od najdražih bendova, imao sam privilegiju da ih dva puta slušam uživo. Iako su već bili daleko od najslavnijih dana, meni je bilo fantastično. Bio sam isto tako pričao s jednim starijim likom koji je bio na njihovom koncertu u Kulušiću prije rata. Kaže da u životu nije vidio bolju svirku, a bio je na poprilično koncerata.
  • Sajla
    21.4k
    bio sam premlad za Kulušić, u to doba nisam imao pojma ni da postoje. ali zato sam ih išao gledati na Križanke 2004. pa onda na svaki nastup u ZG nakon toga. korona mi je najteže pala zbog toga što je odgođen njihov koncert na velesajmu ;)
  • Thor
    2.9k
    bio,vidio! :victory: mogu potvrditi da je to bio jedan od najboljih koncerata opcenito. Gledao ih naravno i kasnije ali taj iz Kulusica je nenadjebiv
  • Droljo
    29.1k
    I meni su pixies jedan od najdražih bendova. :ok:
    Da se priključim valu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.