• Jos-Optimus
    11.3k
    stari, ti si, blago rečeno, sumnjiv i naporan sa tim pohvalama na račun Hajduka
  • Omake
    18.4k
    Valjalo bi sve pare da Rale opusti Livaju na Inkubatoru pa da ovaj uradi svoju verziju Petkovićeva intervju.
  • crophantom
    5.2k
    Mislim da bi taj podcast više izgledao ko onaj s Vucom, treba samo Rale odma u startu viski na stol.
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Vjerojatno igrokaz u svrhu rješavanja financijskih problema. Livaja nije šarlija ili krovinović pa da ga se odbaci na nekoj press konferenciji prije početka priprema.

Ovako su samo pričekali prvi krivi korak koji se morao dogoditi, jer je lik hodajući spomenik nedisciplini i učinili su ono što moraju.

Pustit će ga u prvi klub koji pokaže interes, za 0 eura odštete, samo da netko preuzme tu plaću.
  • Paggini
    88.2k
    stari, ti si, blago rečeno, sumnjiv i naporan sa tim pohvalama na račun HajdukaJos-Optimus

Mi stariji ovdje se sjećamo i njegovih postova da bi Dinamo trebao više paziti na LGBT zajednicu na tribinama, mutan lik
  • Ivdzo11
    10.1k
    Još su potpisali Spanjolca koji je jedva prosao lijecnicki, ko zna koliko ce odigrati ove sezone....
  • plavi72
    2.7k
    Livaja je igrač koji pravi prednost,potezima rješava utakmice i za ovakvu ligu iznimno kvalitetan,golovi,asistencije,građenja...Hajduk s njim puno,puno gubi ,nadam se i sudačku zaštićenost koju je imao i Livaja i klub .Dugo vremena će proći da imaju tako kvalitetnog igrača na duže razdoblje.
  • Jurki
    26.3k
    Pustit će ga u prvi klub koji pokaže interes, za 0 eura odštete, samo da netko preuzme tu plaću.db-izbjeglica

Mozda. Problem je u tome tko njemu zeli dati takvu placu. Ako je tocno, lik zeli sporazumni raskid ugovora. Znaci da pokupi pola godisnje place.
    Njemu bi vise odgovaralo da godinu dana lagano trckara i kupi pinku (nadam se da bu takav scenarij).
    Onda dolazimo do igrackog utjecaja.. kako god bil u padu zadnju sezonu-dvije, on je njima onaj faktor x i kod hnl buranije i sudaca. To je igrac koji je sposoban iz nicega napraviti nesto (za njihove standarde).

Uglavnom, nadam se ostanku Markana, da lagano siše praznu blagajnu i da ih lagano sve prca i izluđuje.

Sektaši misle da ce razjebavanjem "pušačke sobe" rijesiti sve probleme u momcadi, ali kod njih je sistemski problem trulezi, luzerstine i nesposobnosti.
    Umjesto da nastave istim smjerom od lani, guranje klinaca za prodaju, nakrcali se polovnim vozacima glova.
    Zgleda su sve talente uspjeli sjebat, kad se tak brzo odustalo od dice.

Sezona jos nije pocela.. bit ce toga jos.
  • Krizy
    73.2k
    Gledam malo, ovo su igrači Hajduka s bar 50 odigranih utakmica seniorskog nogometa.

Prvih 11:
    Marešić
    Hoorenbeeck
    Hrgović
    Pajaziti
    Brajković
    Šego

Zamjene:
    Ivušić
    Raçi
    Melnjak
    Žaper
    Brruti

Otpisani:
    Šarlija
    Guillamón
    Krovinović

Otpisani?
    Karačić
    Livaja

Prodaja?
    Sigur
    Pukštas
    Sanyang

Lako moguće da će imati jako, jako neiskusnu momčad.
  • Jurki
    26.3k
    Karacic? Kaj je taj mučenik zajebo?
    Ima preveliku placu?
  • Omake
    18.4k
    To je i onaj mali Štorija natuknuo u zadnjem videu. Nešto u fazonu, Tko će biti odgovoran ako Del Moral sezonu provede ozljeđen.

I momčad koja će vrlo vjerojatno imati manju vrijednost nego što imaju dug.
  • Jurki
    26.3k
    I momčad koja će vrlo vjerojatno imati manju vrijednost nego što imaju dug.Omake

:rofl: :rofl:
    Banke obozavaju kad je kolateral manji od ukupnih dugova.
  • striko
    3.4k
    Treba biti pošten i reći da ćemo svi mi odahnuti ako Livaja ode. Ove priče o oslobađanju plaće i dugoročnu isplativost su najobičnije floskule. Ja ću biti mirniji kad ode.
  • NVKOD
    13k
    Bilo mi je dosadno na putu do posla pa sam napravio kratki rezime Sportneta:

• Livaja bad
    • Graf good
    • Šego najbolja špica i kapetan
    • Dovesti Miereza da im zabije 25 golova (?!)
    • Hajduk će prodisati i igrati skupine
    • Prevladava velik optimiziam da će Krova, Hugo, Letva i Šarlija pronaći klubove da se skine gro plaće hahaha
    • Svršavanje na Grafa i Garciu

Zaključak: tovarska posla

Najsmiješnije mi je to kaj je do jučer on bio "idol generacijama i izvor frustracija", a danas ga tjeraju vilama van. Ista stvar će se dogoditi i Grafu nakon kaj se nakon 2 utakmice skuži da je doveo panjine...

Bježat će Graf iz Splita kad sazna da nadrogirana raja traži gdje živi.... a ovo neka posluži kao jedna lijepa vremenska kapsula. Jedva se čekam vratiti na ovo kroz koji mjesec:

Cirkus.jpg

I da... radit će oni Livaju od blata, bez njega su bili u ponoru, on ih je samostalno vukao i kad ga više neće biti, baš me zanima tko će im biti takav kreator igre i golgeter? Šego? :rofl:
  • crophantom
    5.2k
    Kad Šego u 2 utakmice u nizu promasi 5 zicera i bude drvo onda ce bit tiraj Grafa i Livaja nam nije valja a vidi sad ove.
    Klasika kod njih.
    Mijenjaju heroje i zlikovce ko čarape, češće od loše telenovele
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.