• vjeko1701
    25.7k
    Screenshot-2026-06-29-at-00-22-28-Hajduk-podr-ava-Livajino-pjevanje-Navija-i-podijeljeni-u-pohvalama.png

Prgava familija :rofl:
  • NORTE
    25.2k
    Lik ima 33 godine, godinu dana solidnog ugovora, puno afera s disciplinom.

Btw preko pola godine gurali su dicu u igru, a sada dovode likove iz europskih niželigaša.

Madagaskar sa strujom.
  • fakin
    5k
    Postoji li destruktivniji sportski kolektiv na planeti od one tuge s juga?

Neopisivo sam sretan što su nam oni rivali.
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Neki na Snetu tvrde da je ovo Grafov 4D chess potez gdje s ovime priprema teren za nekog Leonarda Rochu iz Rakowa.
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Ovo im je leglo ko kec na desetku, htjeli su ga se rijesit radi ugovora niko nije ima muda ga maknit. Ovako kroz medije ce ga ocrnit i to je to. U protivnom da su ga makli normalnim putem njih bi se razapinjalo nakon prvog kiksa kako su potjerali livaju
  • rioda
    17.1k
    Ovo im je leglo ko kec na desetku, htjeli su ga se rijesit radi ugovora niko nije ima muda ga maknit. Ovako kroz medije ce ga ocrnit i to je to. U protivnom da su ga makli normalnim putem njih bi se razapinjalo nakon prvog kiksa kako su potjerali livajuFatos Beqiraj

Nije da cijeli svijet nije znao da će ta priča ovako završiti
  • Jurki
    26.3k
    Mene zanima na koga ce sad Štašpit, Ivanovic, Cmrečnjak i ostala voditeljska kamarila uzdisati i dozivljavati klimaks kad ovog zalizanog krmeta nebu dole.

Otjeralo bozanstvo baluna, al iskreno razocaran sam kaj nije doslo do fizickog obracuna Livaja>Garcija>Graf.
    U globalu me ne cudi ovakav rasplet događaja, jedino sam ocekival da bu dobija Markan novi ugovor prije nego ovakav kraj.

Brzo je od statusa bozanstva dosel do statusa Pedra za sva njihova sranja.

Markane, ne idi iz Splita uzmi im i zadnji pinez kaj su ti kurvini sinovi duzni. Ne daj se.
    A i jadna, bidna Iris, morat ce prije lancune oprat.
  • crophantom
    5.2k
    Mene zanima na koga ce sad Štašpit, Ivanovic, Cmrečnjak i ostala voditeljska kamarila uzdisati i dozivljavati klimaks kad ovog zalizanog krmeta nebu dole.Jurki

Neznam za ostale, al znam da kad Cmrečnjak prvi put izgovori "Del Moral" da ce mu se opet pričinjavati "beštije" od 30cm pred očima
  • Sibirski plavac
    9.3k
    "Del Moral"crophantom

U sebi sam ovo pročitao onim Zizijevim glasićem kad Bog baluna primi loptu.

Već vidim kad krene s onim svojim "De Moral De Moral, namješta se na udaraca ohohohoahhahah kakav gol De Morala, Hajduk vodi 1 0"
  • crophantom
    5.2k
    dobro sad si baš pretjerao s golom, lik ima 6 golova u 157 nastupa po Španjolskoj drugoj ligi i nižim ligama.

Ali ne sumnjam da ce Zizi doživjeti vantjelesno iskustvo kad Del Moral lucidno primi loptu i siguran sam da ce smisliti neku duhovitu posalicu o moralu. Del Moral je nemoralno izdriblao igraca Rudeša.
  • Sibirski plavac
    9.3k
    siguran sam da ce smisliti neku duhovitu posalicu o moralucrophantom

Imao je prije par dana na tekmi Belgija Iran foru gdje De Bruyne i De Kuyper izvode slobodnjak, a majstor bubne "De Bruyne i De Kuyper kod lopte, kaže mu De Bruyne de makni se ja ću ovo izvesti"
  • crophantom
    5.2k
    samo da je još ubacio "i tako dalje i tako bliže" i to bi bio vintage Crmečnjak moment
  • vjeko1701
    25.7k
    Vidim po internetu sad uzdižu Šegu kao da je idući mesija. Jedva čekam par kikseva u nizu u kojima on nema nikakav učinak. Znači, il će ovo sve kliknuti i ovi igrači će igrati debelo iznad svojih mogućnosti ili će biti velika bežanija u Splitu već oko Božića a Garcia i Graf će zvat svoje ambasade u pomoć.

Šteta da igramo s njima tek u 9. kolu. Koja bi bila premija uhvatiti ih u prva 2-3.
  • njurci10
    590
    4d šah,
    Pavasovic se dogovorio s Livajom, da makne Bilića, te Grafa i Garciu.
    Pirić dolazi kao veliki predsjednik i pod broj jedan potpisuje s Livajom novi ugovor :rofl:
  • pešća
    1.6k
    Dajte najte, Livaja otkad je došao u hajduk radi ovakve stvari, svim trenerima je iskomunicirano da mu je praktički sve dopušteno i sad kao klub staje na stranu trenera i kažnjava igrača.

Nemaju za papar a ne za njegovu plaću, a smatraju da ih više košta nego što im donosi. Žele ga se pošto poto riješit ali nisu smjeli njega ugurat u ono priopćenje o otpisivanju par igrača nego ovako šabanski stvaraju teren za njegov prijevremeni odlazak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.