• Pacho
    18.7k

Signor Gianni Versace, nisam vas prepoznao

giphy.gif
  • rokikaciga
    15k
    Ne znam za vas ali ja jos lose sise nisam vidio :smile:
  • KtcGoat
    6.2k
    Ne znam za vas ali ja jos lose sise nisam vidiorokikaciga

Plot twist:Zapravo nikad ni nije vidio sise
  • Thor
    2.9k
    Morat cemo poslat mail htveju s pitanjem sto se dogadja, da odgonetnemo misterij i dobijemo pravo objasnjenje sise :cool:
  • Pacho
    18.7k

Cuo sam za legendarni par sisa iz Valparaisa na Floridi radi kojeg su dvojica kolega (u odvojenim incidentima) izgubili erekciju kad je skinut grudnjak. Jedan od njih par dana nakon 4 mjeseca provedenih u Afganistanu :grin:

Tako da si mozda samo imao srece ili ih nisi puno vidio :smile:
  • BBBaranja
    4.9k

Majki jesi to ti? :yikes:
  • Dani Olmić
    2.2k
    Kaj se tice nas, nismo dobiti Portugal kad smo bili puno jaci, tako da sam gotovo siguran da nećemo ni sad.crophantom

I oni su vec bili puno jaci pa kaj sad? Za Ganu je isto 70% ovdje tvrdilo da necemo dobit pa smo dobili…

Polako, treba pricekat, korak po korak, mislim da cemo mi njima dobro otezat zivot pa sta bog da
  • rokikaciga
    15k
    imao sam srece ocito hahah, a i do kraja zivota su mi preostale samo dvije sise tak da znam kaj cu gledat dok ne umrem :grin:
  • shameless86
    2k
    pa valjda pogledat smiješ ,makar poskrivecki nekak..ne smijes dirati vise :halo:
  • Droljo
    29k
    Polako, treba pricekat, korak po korak, mislim da cemo mi njima dobro otezat zivot pa sta bog daDani Olmić

Da. Ja bih još i gospu uključio. Ništa ne prepustiti slučaju. Ne zaboraviti bit još ponizniji i evo nas u osmini finala.
  • GOAT
    8.3k
    Problem je konstrukcija haljine, odnosno rukav koji ide i preko ramena i automatski kako se krece diže sisu gore i ispadne ovako kako ispadne, a vjerojatno je i zategnut taj dio haljine pa se i desna strana digla eliPaggini

Cuj ovog modnog macka :lol:

Pagianni Versace
  • Paggini
    88.4k
    Ahahaha, a mislim jedna od bivših mi je imala top sise, pa znam na čeg je pazila kad je kupovala haljine i gluposti jer sam morao slušati o tome satima
  • Thor
    2.9k
    vjerojatno ti je dojadilo slusati vise o tome ...pa je zato bivsa...jebes top sise u tom slucaju! :rofl: :rofl:
  • KtcGoat
    6.2k
    Svi se digli na noge oko Tomine izjave za haljinu, idu ankete, jel to seksizam,sovinizam,patrijarhat itd itd :rofl:
  • criticus
    8.4k
    Svi se digli na noge oko Tomine izjave za haljinu, idu ankete, jel to seksizam,sovinizam,patrijarhat itd itdKtcGoat

Nisam vidio jel to na društvenim mrežama ili na portalima?

Čovik je dao ženi kompliment za haljinu koju ne nosila. Nekada se to smatralo kulturnim i džentlmentskim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.