• pjetlić
    408
    Svasta covjek tu procita, nazalost.

Smatram da je to bila sala bez zle namjere, ali osoba na toj poziciji u multinacionalnom klubu koji tezi nekoj europskoj pa i svjetskoj prepoznatljivosti si to ne moze priustiti i mislim da ce nazalost biti posljedica.
    Kaj mislite da bi bilo da neka usporediva funkcija u Nestleu, Unileveru pa cak i Podravki ili Atlanticu tak nekaj objavi?

Steta, jer mislim da je radio dobro.
  • ZgDLions
    1.7k
    Meni je duhovita fora.
    Danas kad Rusi i Ukrajinci ratuju petu godinu, mlate po nuklearkama, nafti i kaj stignu, ovi dole zapalili bliski istok, rafinerije, plinska postrojenja, bombe se bacaju u tisućama dnevno, plastike u moru za još jedan kontinent, najosjetljivija tema je reci crncu, da je tamnoputi crnac.
    Dajte nemojte, kad sve porokamo biti će samo za bogate, ni za zute, crvene, crne ili bijele ne bu nista.
    Tak da mi nije napeta pretjerana korektnost dok ionako idemo u krasni.
    0-DA199-B9-4710-4-E91-B09-D-773647258-D02.jpg
    Uvijek je u filmovima i serijama bilo crnog humora i cudnih fora, pa se nije dizala tolika prašina.
  • DerHerrKool
    1.2k
    Nije uopće poanta u tome jel fora duhovita ili nije nego da je, u najmanju ruku, neprimjerena za objavu od osobe na toj poziciji. Ovo sve dalje je samo whataboutizam koji nema veze sa temom.
  • Ijayi Atiemwen
    6.2k
    Mislim da je to to od njega? Zatvorio je instagram profil i maknuo si je opis posla
  • Papastrumf
    23.4k
    Mora da mu je HR urucio izvanredni otkaz u subotu navecer. Dajte, molim vas.
  • fakin
    5.1k
    Srecom nije Dinamo takav klub. Ne poznajem osobno doticnog, ali bljuje mi se radi kakvih woke pizdarija ljudi danas dobivaju otkaze
  • Fantom
    1.3k
    Pozdrav svim zonasima, evo ja sam taj koji je objavio. Imam potrebu javno se ispričati svima koji su se našli povrijeđeni objavom, posebno KTC-u, kojem sam i privatno preko 2 kanala poslao poruku koju je izignorirao. Kao što vas je nekolicina ovdje napisala to je stvar za privatne chatove i kanale komunikacije, i to je i trebala biti, u vožnji sam slao svojoj ekipi i slučajno sam zakačio i na story. U životu nisam i ne bi namjerno nešto tako objavio. Sa svim igračima u klubu sam uvijek imao izvanredne odnose, bez obzira na religiju, boju kože ili nešo treće. Moja je (nenamjerna) greška i spreman sam snositi posljedice, kakve god one bile.
  • DerHerrKool
    1.2k

Jebiga. Shit happens. Nadam se da ćeš, prije svega uspjet izgladit situaciju sa KTC-om. Za ostalo je lako, evo ja sam ti već oprostio :grin:
  • NKDZ86
    8.6k
    a koja objava je uopće u pitanju?
  • Crni86
    22.3k
    ovo je vec jako veliki korak i svaka cast na njemu. Zbog ovoga se nadam da ce sanckije biti stvarno minimalne jer si svjestan onoga sto si napravio i jos to nehotice.

Svi smo ljudi i grijesit cemo, ali samo veliki ljudi znaju priznat svoju pogresku.
  • Kermit
    918
    u vožnji sam slaoFantom

Još ćeš dobiti kaznu od MUP RH za korištenje mobitela u vožnji.
  • Keyser Soze
    19.7k
    Ne kužim zašto je objava uvredljiva. Da, većina igrača koji nastupaju za Francusku su porijeklom iz Afrike, čega se imaju sramiti? Imam dojam da žele da ih ljudi nedvojbeno smatraju čistim Europljanima, mislim smiješno je da su gotovo svi francuski igrači porijeklom iz Afrike, ali to je činjenica.
  • NitkoBitan
    37.4k
    Zanimljivo kako se na tu objavu sjevernoafrikanci nisu nasli uvrijedenima :smile:
  • Borovljanin
    615

A bijelci iz Južnoafričke Republiek ili Namibije im nikada neće biti Afrikanci... Tipa, Du Plessisa iz UFC-a su vrijeđali kad je rekao da je afrikanac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.