• NitkoBitan
    37.4k
    Spiker na stadionu kaze publici da na ekranu moze vidjet VAR situaciju zaleda, publika uzdahne zbog minimalne razlike a Sapit kaze eto vidite kako je publici na stadionu stalo do Konga, valjda je tupson mislio da se prikazuje rezultat druge utakmice...

Ebo ga onaj tko ga drzi na dalekovidnici.
  • dzggzd
    375
    nije da nisu potrcali nego su ljudi losi pogotovo s ronaldom u prvih 11 je je bas zele nas pa poslje spanjolsku a ne ganu pa svicarce hahah, a zato setuckanje cekale su se upute onog pomocnog za prekide s dugom kosom
  • Pacho
    18.6k
    Kolumbija na Ganu pa Svicarsku

giphy.gif
  • don
    20.3k
    kakve veze ima jesi dobar ili loš sa tim jer ti se ne žuri izvodit prekide i u 80. minuti šetuckaš priko pola terena da korner izvedeš, dođeš do zastavice i kreneš namištat kopačke? Par puta tako i sve to u kasnim minutama utakmice.
  • Carmichael
    617
    Moćna je Kolumbija, u svakom segmentu su prebili Portugal.

Nakon ove utakmice drago mi je da idemo na Portugal, a ne južnoamerikance. Jaka su to imena, ali Roberto Martinez je loš izbornik, Joao Felix i Ronaldo igraju nula obrane, igra im je općenito slaba i ne vjerujem da će nam lako probit srednji blok.

Kolumbija ako nastavi igrat ovako može daleko, baš egzotična ekipa
  • Pacho
    18.6k
    Austrija ga primila u 94. i bila vani. U 96. zabili za 3-3.

Iranci popusili :smile:
  • ZgDLions
    1.7k
    Žao mi Iranaca, ali da su pružili neke nezaboravne izvedbe i igrali prekrasan nogomet…
    Nije da će faliti zbog nogometnog umijeća, više sam očekivao kad je kolega napisao da nisu toliko loši.
    Grupa im je bila prolazna, pa ipak izbrljavili sve tri tekme.
  • Mlađi referent
    15.7k
    Kakav pakao od ždrijeba hahaha
  • emilperska
    17k
    Kolumbiji radi blizine, klime očito i radi brojne dijaspore igranje u SADu bolesno paše.

Turniri u SADu unazad 10 godina
    2016. Copa America - 3. mjesto
    2024. Copa America - 2. mjesto, pali u produžecima

Ovaj turnir igraju ne cak efikasno, ali konkretno i legit prljavo. Doslovce su po regulama prebili sva 3 protivnika.

Kad se sve zbroji i oduzme i kad prespavaš, Portugal je bolja opcija..
  • crophantom
    5.1k
    Vidi ždrijeb ove Argentine, imaju šetnju do polufinala.

U ovoj rundi se najviše veselim Brazil - Japan i Nizozemska - Maroko, ta tekma ce gorit ja mislim.

Kaj se tice nas, nismo dobiti Portugal kad smo bili puno jaci, tako da sam gotovo siguran da nećemo ni sad.
  • Eduardo
    29.8k
    Neki link za pracenje turnira u nocnim smjenama??dzis

Imaš sve na HRTi aplikaciji, doslovno svaku tekmu... u slučaju da si u inozemstvu samo se spoji pomoću VPN-a.
  • Mlađi referent
    15.7k
    Turniri u SADu unazad 10 godinaemilperska

Ma nema to veze sa SAD-om, Kolumbija je jednostavno vrlo kvalitetna ekipa, s jako puno talenta i jakim fizikalijama.

4 od 7 zadnjih turnira su ispali na penale.

Bili su trećeplasirani i na Copi 2021.

Na SP-u u Brazilu 4 pobjede i to vrlo impresivne pa ispali tijesno od Brazila.
    U Rusiji egal s Englezima pa van na penale.
  • ZG plavi 01
    412
    a doslovno sam jucer tu na raspravi napisao da ce im se obiti u glavu igranje na x. Svi su znali da Gana nece nas dobit, da ce Kongo tuci Uzbekistan i da ce Austrija i Alzir odigrati x. Al zato je onaj Zizi rekao sto puta u prijenosu kako je Iran siguran sa iksom i da im se ne zuri
  • ZgDLions
    1.7k

Koliko god prvenstvo bilo prošireno i ide hrpa trecih repki, moraš pokazati više hrabrosti i igrati na pobijedu.
    Osim toga tekma više manje, ko bu se sjetil nakon par dana ko je ispao u šesnaestini, umri muški, pa su ti barem navijaci zadovoljni.
    Imas protiv Belgije igrača više i ti u mišjoj rupi, a znas da ako zabiješ sigurno ideš dalje.
    Nisu im stvari bile naklonjene i nije bilo fer kaj im rade, ali su možda mogli malo više pokazati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.