• Pacho
    19.5k

Najbolja moguca promjena koju mogu uvesti je da misije budu manje linearne. Dosad je uvijek bilo dodi tu, odvezi se do tamo tocno odredenom rutom, napravi X pa Y, itd. Svaka devijacija od toga je fail misije. To mi je bila najveca mana u RDR2.
  • jp23
    4.4k
    Ima jedan jako dobar video na youtubeu od NakeyJakeya na tu temu, tridesetak minuta traje. Ukazuje na sve veću linearnost dijela misija u novijim Rockstar igrama u odnosu na prije, i tipa stvari do kojih ako ne dođeš onako kako su oni zamislili, ne možeš ih collectat/pristupit i slično.

Npr mogao si na određen način u RDR2 upasti u ona nelegalna mjesta za kocku u Saint Denisu, ali ako nisi ušao kroz vrata trgovine, izignorira to skroz
  • agramZ
    3k
    dok sirota igra gta 6 na konzolama ja cu cekati pc verziju i do tad uzivati u najjacem AC-u ikada :cool:
  • Hnlovac
    7k
    Black flag je prejeben, ali iako je ovo dobar remaster, ovo je 6 eura za igru iz 2013

I kak je onda 100e za gta6 kriminal
  • don
    20.6k
    Pa referirao sam se na mehanike igre, gameplay, način igranja jel. Sve će to biti isto kao GTA V, samo ispoliranije. Pucanje će imati ljepši feel, ali će u principu biti isto, naprimjer. Isto kao i vožnja, isto kao i gradovi.Paggini

pa to je GTA. Kada bi bilo drugačije to više ne bi ni bila ista igrica niti bi volia to ka šta virujen ni velika većina. Grad i priča iza toga.
  • Kruno
    1.5k
    Buduci da imam pc samo. Kad izađe cekat cu popust kao na Gta V i uzeti za 10 eura. Gta mi nije bio ništa specijano, bolji mi je bio Niko Belic.
  • Paggini
    91.2k
    pa to je GTA. Kada bi bilo drugačije to više ne bi ni bila ista igrica niti bi volia to ka šta virujen ni velika većina. Grad i priča iza toga.don

Pa gle, ja sam igrao i GTA na Ps1, pa ti mogu iz prve ruke reci koji skok je trojka bila u odnosu na te prve dvije hahah, a to ocekujem i od ovog nastavka ak je kostao jebenih 3 milijarde, takav skok
  • Hnlovac
    7k
    A gle, trojka je bila skok jer se išlo iz 2d u 3d

Ovdje bi ta razina skoka bila kad bi se izmislila 4. Dimenzija
  • Crusades
    24.7k
    sad me ova tvoja riba podsjetila na igricu koju sam igrao ko klinac - feeding frenzy hahahahah kakav hit je to bio
  • don
    20.6k

ako npr ovakve stvari nisu skok, onda ne znan. Uz grafiku i sve ostalo :grin:

Reveal
    Naprednija umjetna inteligencija NPC-eva

NPC-evi mogu zapamtiti što si im napravio i kasnije drukčije reagirati kada te ponovno sretnu.

Svjedoci mogu zapamtiti tvoj izgled, odjeću ili vozilo

Ljudi mogu snimati događaje mobitelima i objavljivati ih na društvenim mrežama

Policija se više oslanja na prijave svjedoka

Policija može istraživati područje umjesto da odmah zna tvoju točnu lokaciju

Sustav potrage bit će detaljniji i realističniji

Dva igriva lika (Jason i Lucia) s mogućnošću suradnje tijekom misija

Veći broj zgrada i prostora u koje se može ući

Mnogo više NPC-eva na ulicama

Realističnije ponašanje prolaznika u prometu i gužvama

Napredniji promet i vozači

Društvene mreže imaju veliku ulogu u svijetu igre

Detaljniji mobitel s više aplikacija i funkcija

Veći naglasak na pljačke trgovina

Realističnije nošenje oružja; nećeš imati desetke pušaka na sebi odjednom

Mogućnost spremanja opreme i oružja u vozila

Veća prilagodba oružja

Veća prilagodba automobila

Detaljnija oštećenja vozila

Napredniji vremenski sustav

Mogući uragani i ekstremne vremenske pojave

Veći broj životinja i bogatiji ekosustav

Poboljšane animacije hodanja, trčanja, pucanja i borbe

Realističnije reakcije na ozljede

Više sporednih aktivnosti

Veći i življi otvoreni svijet nego u GTA 5

Gušći promet ljudi, vozila i događaja

Naprednija fizika vode

Realističniji interijeri trgovina, restorana i drugih objekata

Dinamičniji događaji koji se mogu nasumično pojaviti tijekom istraživanja svijeta
  • Paggini
    91.2k
    gle, trojka je bila skok jer se išlo iz 2d u 3d

Ovdje bi ta razina skoka bila kad bi se izmislila 4. Dimenzija
    Hnlovac

ako npr ovakve stvari nisu skok, onda ne znan. Uz cilu grafiku i sve ostalo :grin:don

Pa gle ajmo ovako - ako naprave skok kakav je bio od RDR1 na RDR2, reci cu da je to SKOK. Jer RDR2 je stvarno toliki bolje igra u svakom aspektu od RDR1, e tako nesto ocekujem! S tim da obozavam do kostiju obje RDR igre, ustvari sve TRI (ili cetiri ak brojimo i undead nightmare) HEHEHE

Ali s obzirom da nisu kurca od igre pokazali, mogu nagadjati sta ce biti, a sta nece...
  • Hnlovac
    7k
    To je istina

Kažem, najvise me kod rockstarove pohlepe jebe to što ce se fokusirati na gta online, a ostale franšize koje nisu toliki money makeri zakopati

Osobno mi je to 2x gora stvar od cijene gta6, pogotovo posto su mi RDR1 i RDR2 obje u top 10 igara svih vremena

Vidi ovo jbt
  • dzis
    1.5k
    Dao sam za gta 4 500kn prije 18 godina. Ova cijena je realna ako opravdaju ocekivanja. Da je potez supacki je,ali kao i sve danas sve je to biznis.Tko zeli platit ce i igrat,tko ne nece. Ja budem sigurno!!

Zivot je prekratak da ja preskocim gta 6 radi 20e
  • GOAT
    8.7k
    Ma nije problem u cijeni nego PayWallu. GTA je ipak igrica koju ces igrati godinama i ne izlazi novi nastavak svake godine (FIFA, FM, 2K)

Ne kuzim to fantaziranje sa dodatnim placanjem, stavi odmah 100 eura cijenu i bok.. Najbolje bi jos bilo da stave i BattlePass :lol:

Kad dođeš na 100. lvl otključas zlatnog Trevora Philipsa
  • dzis
    1.5k
    idealno za ubit ljetne vrucine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.