• ZG plavi 01
    398
    koliko sam ja citao AFC im je favorizirao zdrijeb i bas slucajno se odredilo da se zadnja runda kvalifikacija igra na "neutralnom" terenu u Katru.
  • Xpert1992
    662

Bome se vracaju. 2:1 :grin:
  • MolonLabe
    814
    fun fact, Rusi su mu bili nudili putovnicu da igra za njih
  • Krizy
    73.1k
    Ovdje bi X bio super, što više momčadi s dva boda na trećem mjestu za slučaj da popušimo od Gane jer nismo baš uvjerljivi.
  • GOAT
    8.3k
    Kakav je Radeljic?
  • crophantom
    5.1k
    Boze debila sto je promašio. Ajmo financijeri svjetskog terorizma, jos jedan zabijte i pomognite nam
  • Profesor Baltazar
    80
    Slažem se. Moramo i na to računat jer kako izgledamo teško će biti izvući i bod kontra Gane
  • Ivan0302
    1.8k
    nit smrdi niti miriše
  • Blueshadow86
    5.2k
    Dobra utakmica. Vjerojatno jer se ne zna tko je gori pa curi na sve strane :smile:
  • Gelipter
    4.6k
    ma jasno. Navijački je nadati se i navijati, ali realno ni prije prvenstva nisam imao neka prevelika očekivanja, ali kad vidim selekciju igrača od Zalizanog, ove kriterije tko će igrati po tome da se proslavi s majicama na kraju i jer su nas zadužili, onda to stvarno izgleda više manje kao da smo tamo došli na izlet. Mislim si s izjavama Dalića nakon tekme ili nekih stručnih komentatora, koji se ne žele ni malo zamjeriti objektivnim analizama, da nas sve rade budalama i kao da ne vidimo na kaj nam igra liči i koji su najveći problemi, a onda...

Vidim da masa ekipe "navijača" (ok većina su klinci ili samo idioti) slavi ovu pobjedu kao ne znam kaj, vjeruju da možemo do kraja na temelju ovoga itd pa se manje čudim cijelom tom pristupu koji izgleda i dalje pali za budale. Teško je nekome tko je u životu pogledao više od 10 utakmica ovo jučer, unatoč pobjedi, moglo donijeti neko zadovoljstvo i optimizam za dalje. Kak je netko i napisao dok većina takvih "navijača" prati #family repkicu Zalizani će ostati faraon kojeg se ne smije propitkivati.
  • Nogo
    11.5k
    Umjesto 3:0, skoro 2:2.

Ne znam gdje je bio kod 1 gola za Katar
  • ElDorado
    11.9k
    Otisao pokrit ovog sto je centrirao jer je krilo BiH kasnilo
  • javolimtebejako
    5.4k
    Ovo cijelo prvenstvo djeluje kao neka ekskurzija iz našeg taborahardek

Jakić je specificno rekao da nisu tamo da razgledavaju gradevine i idu po restoranima, a ti tako o njima
  • hb1
    680
    Ali Tihana Nemčić i Jozinović, pa je ih HRT izvlači, 6 od 49 loto.
  • rokikaciga
    15k
    Nemoj mi na kraljicu Tihanu. Gospoda je izmislila nogomet za Toplaka i slicne. A da ne pricam o govoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.