• Zoran
    728
    Vjerojatno taj da ga prizivaju tovari ( oni su s njim zadovoljni bili), a mi bi njegovom potpisom pokazali superiornost naspram njih ( posebno imajuci u vidu da igraci direktno ne prelaze iz jednog u drugi klub)
  • Ljubo
    1.6k
    sigurno to u klubu znaju bolje od nas, uvjeren sam da ćemo do 20.7. naći sve pozicije koje tražimo trenutno.
  • Fan
    2.6k
    Soldo, Kača i Mudražija rješavaju Thun, ne brinem se.
  • criticus
    9.2k
    Evo mene boli kuki za to sta bi tovari mislili ali bi volio vidit Almenu u Dinamu. Imao je peh s ozljedom, ali u to malo sto je igrao se meni svidio i profilno je igrač koji nam jako fali. Ima odlični lijevu nogu, dribling i kombinatoriku. U klubu ranga Dinama bi njegova kvaliteta došla do izražaja. Kad bi morao reći jedan razlog, onda bi to bio: na prvom ovogodišnjem derbiju na Maksimiru mi je samo bila misao da lopta ne dođe do Almene jer nam samo tako mogu naudit.

Eto, moje mišljenje je laičko kao i 99% ljudi ovdje tako da isčuđavanje svakom mišljenju je u najmanju ruku neprimjereno.
  • Nogo
    12.5k

Iskreno se nadam da će sva 3 potražiti novi klub jer nisu rang ovoga Dinama!
  • Orc123
    16.7k
    normalno da nisu. Kvalitet uvijek ispliva i ako ne uspijes u Dinamu nametnut ces se u nekom drugom dobrom klubu. Savrsen primjer toga smo vidjeli u Ljubi i Villaru. Istina, kod nas nisu uspjeli ali vec u sljedecem klubu su pokazali da imaju kvalitet. S druge strane Kaca nije odigrao nista u Lasku, a Mudrija nisu hteli otkupiti za sitnis klub koji slabiji i od Rijeke i Hajduka. Soldo imao brdo prilika na proljece i pokazao da moze biti na marginama ekipe, bas kao sto je i zamisljen bio, da bude rezerva rezerve, 7. Vezni. Ako njemu takva uloga odgovara onda moze i ostati.

I da, ne smijemo podcijeniti Svicarce, o toj utakmici nam ovisi jako puno toga a to nisu amateri i nisu na lijepe oci osvojili Svicarsko prvenstvo koje je puno jace od HNL-a.....pucanj u nogu bi bio podcijeniti ih.
  • Crni86
    23.8k
    za soldu i mudraziju bi se slozio. Soldi fali tehnike, mudrom fali fizikalija. Da se spoje u jendog igraca onda bi mozda mogli razgovarat o necem

Za kacu ne znam… mislim da je dobar na lopti, a uvijek je imal trku i potrebnu agresivnost. Pitanje je nakon svega ovog (ozlijeda, igranja/ ne igramja) kakav je u glavi.

I ono pod bjelicom dok je igrao izgledao je sasvim solidno, pa cak i dobro, ali velim pitanje je glave. Za neku rotacijsku box to box osmicu koja je jaka na lopti za odmorit kljucne violine u hnlu. Mislim da bi se od njega mogo napravit dejan ljubicic koji ipak nesto zna s loptom u nogama
  • Omake
    20.5k
    zdrav Kačavenda u dobroj formi je baš ono što nam treba jer nemamo osmicu s tom energijom i moći s loptom. Ali pitanje u kakvom je stanju i koliko tijelo može nakon svih ozljeda.
  • rokikaciga
    17.2k
    Eo ode Soldo za 2 milje...možda :grin:
  • austrijanac
    13.2k
    spremnu B i C opcijuNogo

(B)enna(C)er
  • Orc123
    16.7k
    to bi bilo jos jedno cudo Bobana....to je neki max koji se moze izvuci za njega, cak i vise od toga.

kod Kace uz ozljede je najveci problem sto on nema definiranu poziciju, bas kao i vecina igraca Loxe. Kad to sve zbrojis i oduzmes mislim da je kasno za neki veliki napredak ali ako daj Boze ode Soldo moze preuzeti njegovu ulogu rubnog igraca i zamjenu za HNL pa mozda i uspije.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Ovaj nije džaba Židov, i to onaj pravi. Ogrebao se za ručak, provod i weekend u Zagrebu,a meni me ni čudilo da je već dobio i dres mukte . Izveo frajer ženu u metropolu a bez da je i euro potrošio. Kao ispričao se ,sve na čemu svalio i vratio se u klub pa od njih izvukao par sto milja više i to je ta spika . Mrš
  • Omake
    20.5k
    Ako mali Faye može u Češku za milju, može i Soldo negdje za dvije.
  • fakin
    5.9k
    McKenna prekosutra ispada sa SP tako da cemo za Thunu biti u punom sastavu izuzev Livakovica i Stojkovica
    Nema opravdanja ni floskula, moramo proci bez problema. Thun je momcad u raspadu, otisli im najbolji igraci, trener, a nama je 90% momcadi ostao od lani, svi su uigrani, nema novih igrača ni uigravanja.
  • Jurki
    27.5k
    s obzirom da ima ugovor jos godinu dana. Ne vidim smisla da se proba s njim opet.
    Uzeti neku pinku ili postotak te se rijesiti njegove place.
    Potraziti neko drugo kvalitetnije rjesenje.

Eo ode Soldo za 2 milje...moždarokikaciga

Odlican deal za rotacijskog veznjaka. Tesko da nam moze nekaj vise dati od toga kaj je dao uz vrlo dobru odstetu.
    Oslobađamo mjesto u momcadi i također se rjesavamo njegove place.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.