• ZG plavi 01
    398
    a kad su imali 5 primljenih golova u cijelim juznoamerickim kvalifikacijama (18 utakmica. Mislim, oni i dalje mogu proci dalje ako dobe Njemacku B ekipu jer su Svabe sigurno prvi...
  • Paggini
    87.9k
    Highlight cijelog prvenstva su tisuće videa ovih legendarnih Škota po Bostonu, koje jebene ikone
  • Mi smo uz tebe
    114
    Otišli su i na baseball utakmicu od Red Soxa pa su Ameri gledali kaj se dešava :lol:
  • Paggini
    87.9k

Da da, komentator "nevjerojatno, pjevaju i nakon što su prestali puštati pjesmu" :lol:
  • KtcGoat
    6.1k
    ma kuzim, nisu imali ni srece malo u ove 2 tekme
    Mada svejedno mislim da ih se precijenjivalo hahaha
  • Dzoni
    6.3k

A što su trebali? Jurnut gore i primit 10?
    Uostalom kad se Dinamo ili Hrvatska brane ne vidim puno komentara "zašto se grčevito branimo"
  • rioda
    17k
    Pogledao sam Ekvador prvu utakmicu i sad sažetak druge utakmice. Jako su dobri u stvaranju šansi, ali u realizaciji štekaju, a i nemaju sreće. U dvije utakmice imali su 4-5 stativa i prečki i još masu zicera i odličnih šansi
  • Kumerle
    3k
    Olmo u prvih 11 Španjolske protiv Saudijske Arabije
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Spanjolci se nameracili gadat publiku.
  • Blueshadow86
    5.2k
    3:0 Španjolci. Oyarzabal 2 gola i 1 asist.
  • jp23
    4.1k
    Olmo asistirao :love:
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Daleko najzvučnija utakmica kroz sva tri kola grupne faze je Engleska-Hrvatska u 1.kolu.
    Niti jedna druga utakmica nije joj ni blizu.
    NORTE

Brazil (6.) - Maroko (7.) jedina tekma u grupnoj fazi između dviju Top 10 ekipa po FIFAi
  • ZG plavi 01
    398
    glupo je biti general poslije bitke, ali nisu zasluzili izgubiti od Obale Bjelokosti i da nisu primili gol u zadnjoj minuti sad bi bili ispred njih. Nekad nijasne odlucuju razliku izmedju pukovnika i pokojnika.
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Dosta se pisalo sinoć o Tunisu, ali čisto za napomenu ljudima, Tunis je imao apsolutno smeće od kvalifikacijske grupe. Niti jedna reprezentacija s kojom je bio nije bila bolje plasirana od 105. mjesta na FIFA ljestvici. Ta 105. je Ekvatorijalna Gvineja.

Štoviše, nisu primili niti jedan gol u kvalama protiv tih ekipa. Ekipe su redom već spomenuta Ekvatorijalna Gvineja, Namibija, Liberija, Malavi i Sao Tome i Principe. Ne, ne radi se o segmentu “afričke zemlje” u kvizu “Tog se nitko nije sjetio”, radi se o kvalifikacijskoj skupini Tunisa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.