• rokikaciga
    14.8k
    markoli
    pa ne promoviramo tvornicu kokaina u Kolumbiji.
    Promoviramo tvrtku koja legalno posluje na teritoriju Rh
    Jurki

Ovo je vece zlo.
  • Jos-Optimus
    11.1k
    Ja kao bivsi ovisnik o kocki koji se jedva izvukao mislim da je zastrasujuce promovirati kocku zbog mladih ljudi kojima se to predstavlja kao natjecanje i zabava. Dinamo nema veze s tim jer dok god je dozvoljeno ce taj novac i reklama biti negdje ako to Dinamo ne želi. Ja sam jednostavno mišljenja da klađenje gadi sport i smijesno mi je kad se klubovi kažnjavaju jer kladionice sumnjaju u namjestanje, pa kog boli kita za kladionicu, hebla vas kladionica
  • Hnlovac
    6.3k
    oprosti, ali ne možeš uspoređivati građevinske firme i farmaceute s kladarama

Građevinske firme grade zgrade u kojima živimo, mostove i ceste kojima se krećemo, pa I stadion koji ćemo pohoditi

Farmaceutske firme, kakve god da jesu, proizvode potrebne lijekove, bez njih ljudi poput dijabetičara ne bi mogli živjeti

Koji kurac dobrog donose kladionice?
  • NORTE
    25.1k
    Pokrijes place radnicima, nekaj ostane i dobro je.austrijanac
    Bez daljnjeg, ali dinamo jest i zavrijeđuje više od potpisanog.
    Ne želim omalovažavati taj sponzorski iznos, ali za dinamo bih ipak očekivao nešto više od toga.

Nadam se da će fabvet kroz koju godinu postati prošlost na našem dresu i samo odskočna daska u daljnjem rastu kluba.

Poslao sam e-mail, konkretno za fan shop i dresove bez glavnog sponzora, čekam odgovor.

P.S. Zona nikada nije krivo mjesto za kvalitetnu raspravu oko bilo koje teme u i oko kluba. Niti tu postoji krivo vrijeme. Tome forum i služi.
    markoli

Zona dinamo je apsolutno pravo mjesto i vrijeme za rasprave o dinamu pa i o kladionici kao generalnom sponzoru, makar i dva dana poslije članskog dana.
  • Zagreb1992
    3.5k
    Pa većina mladih su izloženi kladionici i kocki preko interneta nego natpisom na dresu...Najbolje ugasiti internet onda
  • rokikaciga
    14.8k
    zasto ne probati raditi razliku kao klub? Zar nije Dinamo vise od nogometa? Dabogda se kasina i kladionice zauvijek ugasile i zapalile.
  • Ljubo
    838
    Sponzor lige je SuperSport kojeg klub mora isto imati na dresu.
  • The Undertaker
    9.9k
    Naravno da ne može svatko biti glavni sponzor kluba ali sumnjam da trenutno možemo birati odnosno da sponzori stoje u redu. Dok je tako, uzmimo najpovoljnijeg jer ako mi nećemo ima tko hoće. Manji iznos od sponzora znači slabija ekipa, skuplje ulaznice, skuplje ostale usluge itd...Ako moram birati između ovoga i kladionice na prsima onda je izbor jasan.
    Nije kladionica kriva što se odrasli ljudi kockaju već oni sami.
  • superhik
    12.7k
    Premiership je zabranio kladionice kao sponzore na dresu od nadolazeće sezone nadalje.

Poseban naglasak je stavljen i na rigoroznu kontrolu kripto shema kompanija kao sponzore.
  • Zagreb1992
    3.5k

Sponzor lige je SS..Hoćemo onda odbiti novce koji smo dobili kao prvaci ?
  • Filip85
    1.4k
    Tom logikom je promoviranje piva zapravo promocija alkoholizma,Bosskovitz

Pivo je prehrambeni proizvod molit ću lijepo :nerd:
  • Dzoni
    6.2k
    Ma najbolje Caritas staviti na dres kao sponzora, doduše i tada bi ljudi zamjerali da muljaju s donacijama.
    Ljudima apsolutno sve smeta...
  • rokikaciga
    14.8k
    naravno da necemo ali 700tis eura godisnje MENI nije vrijedno da vrazji proizvod stoji na svetom dresu, da moj klub aktivno promovira kladenje i kocku itd. Radije bih da za malo manje novaca stoji npr Lana grupa, Koncar ili Zagrebacka pivovara.

Dinamo je vise od kluba i treba se ponasati tako i od strane vodstva. Ne kazem da trebaju raditi protiv kluba na nacin da odbiju 5 milja eura od neke kladionice a drugi ne-kladionica sponzor daje 500tis, to bi bilo stetno za klub ali 700tis je smjesna cifra da nam favbet bude sponzor i na sljedecem ugovoru. I po meni bi morali raditi i na osvjestavanju kakvo je zlo kocka i kladionica, kao i za druge ovisnosti. Znamo kako duboko prodire Dinamo u sve nase zivote i kakav utjecaj imaju na nas.

Onak tko se nije suocio sa posastima ovisnosti kockanja ne zna o cemu pricam. Vise bliskih osoba je unistilo zivote vise obitelji...laze, mulja, samo da dobije lovu za kocku. Pa uvuce obitelj i prijatelje da ih izvuku i jos tude obitelji unisti svojim ponasanjem. Uzas i horor. Clan obitelji je ovisan o koksu i oporavlja se i sad zivi u zajednici gdje radi normalan posao, okreuo se vjeri i moci ce dozivit starost. Nije nikome nastetio i niciii zivot nije unistio osim (skoro) svoj.
  • Crni86
    22.2k
    Ne kazem da trebaju raditi protiv kluba na nacin da odbiju 5 milja eura od neke kladionice a drugi ne-kladionica sponzor daje 500tis, to bi bilo stetno za klub ali 700tis je smjesna cifrarokikaciga

Sve stoji kaj si napiso, al ovo iz prakse nije bas jednostavno. Tanka je granica tu sta je radit protiv kluba, a sta je okej.

Di je ta granica je nemoguce ustvrdit, a onda ulazimo u sivu zonu i tu moze biti svasta.
  • rokikaciga
    14.8k
    Slazem se i to je na Zvoni i ekipi da odluci sto je najbolje za klub i za nas navijace. Sad izmisljam ali ako je odluka favbet za 700tis ili Koncar za 500tis a nama je budzet 70 milja. Mislim da se nema kaj razmisljat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.