• bbb medimurje
    5.1k
    Sve sto treba znati o vuskovicu je to da tottenham dovodi van heckea iz brightona a brighton kupuje vuskovica iz tottenhama da ga zamjeni
    Znaci odlazi u slabiji klub.
  • rokikaciga
    14.8k
    A Tottenham je slika i prilika dobrih sportskih odluka?
  • ElDorado
    11.7k
    Vušković je prije svega spor i to je njegov najveći problem. Ima sklonost ići visoko jer ima odličnu tehniku ali povratna trkaajme majko. To smo vrlo očito vidli kod engleskog treceg gola.
  • NORTE
    25.1k
    Dolje ne odustaju od petoljetki pa je u pripremi nova:

započeo je proces izrade dugoročnog strateškog okvira Kluba za razdoblje 2027.–2031. Strateški okvir definira što Klub na dulji rok želi postići i zašto, neovisno o promjenama upravljačkih i sportskih struktura. Okvir počiva na dva opća cilja:

a) sportskom uspjehu - trajna borba za naslov prvaka Hrvatske i redovit plasman u grupnu fazu europskih natjecanja
    Frizura Robija M

Neka udruzi netko objasni da grupna faza već par godina ne postoji.
    Promijenjen je sustav natjecanja, a time i ime faze.
    Ono kad se želiš plasirati u nešto čega više nema.
  • Zagi
    17.9k
    Prije 12ak mjeseci me frend koji ne prati HNL pitao o Vuškoviću.
    Rekao sam mu, dečko je jako talentiran ali jako mlad i spor. Bez iskustva koje će nadoknaditi manjak brzine, nema šanse da će ga Dala gurnuti na prvenstvu jer bi i budala znala da će nas to koštati, jako skupo.
    Igrati će DCC ili Erlić.

Pritom nisamo uzeo u obzir da preljubnik ima ziher neki profit ako mali transfer ili novi ugovor ili kaj se već događa.
    E jbg, sada plaćamo cijenu.

Riga mi se od ovog blatantnog nepotizma u reprezentaciji, SP uopće ne gledam osim kada naši igraju , a to se nikada nije dogodilo.
  • emilperska
    16.8k
    Inace iz nekih poslovnih razloga trebao mi je Hajdukov izvjestaj za 2025. i onda vidim da si ti bolesnici i u financijskim izvjestajima pišu kao trofej Superkup iz 1995. koji nikad nije odigran hahahah..

Kakva je to bolesna ekipa..

Screenshot-20260620-165319-Samsung-Browser.jpg
  • rioda
    16.9k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/senzacija-iz-mjesta-s-1300-ljudi-kako-smo-srusili-hajduk-iskoristili-smo-vuskovica/2509507.aspx

Prije 2,5 godine juniori Mladosti iz Ždralova su taktiku bazirali na slabostima Vuškovića, a njegova brzina, tj. sporost i dalje mu je ogroman neprijatelj. Tehnički je na odličnoj razini, napadačka igra za stopera top, ali za neku vrhunsku razinu klupskog nogometa ovo mu je prevelik minus koji nikad neće moći nadoknaditi
  • Crni86
    22.2k
    Izaso mi na ig isjecak Josipa Vukovica gdje komentira Hajduk.

Kako je lijepo sve ogolio. Da su dole svi ne realni, da podcjenjuju sve a njihovi su uspjesi daleko daleko u proslosti. Kako se sve zeli na silu napravit, umjesto da se napravi plan za sustavni rast i sl.

Al dzabe sve to kad njima takvi ljudi nece prismrdit klubu, oni jednostavno zele pirice, jakobusice, pavasovice i sl. Silatore i prodavace magle koji nemaju pojma sta rade
  • Zagi
    17.9k
    Mozda je sve to jednostavno produkt realnosti okoline u kojoj ti svakih 12 mjeseci novci padaju sa neba kroz tri mjeseca, dok ostalih 9 mjeseci samo pijano trošiš.
  • ElDorado
    11.7k
    Jel HNS kupuje novi VAR ovo ljeto?
  • Thor
    2.8k
    Navodno da
  • ElDorado
    11.7k
    Kad vidis ovo tehnolosko savrsenstvo na SP mi smo dno
  • vjeko1701
    25.5k
    Ne znam, meni se kod njega čini kao da pleše po tankoj granici između toga da ga za 2 sezone gledamo u vrhu lige 5 ili u davljeniku championshipa. Ima očite mane koje treba nadoknaditi iskustom ali i neke ekstremno glupo poteze poput bezveznih rušenja oko 16 ili laktarenja na kornerima. Po nekim pričama, navodno je jako bahat.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

Ako se ne varam ne kupuju nista nego ovaj koji se trenutno koristi ce se azurirati na novu verziju i time cemo dobiti 3D prikaz zaledja umjesto do sada vrhunski crtanih linija.
  • Dzoni
    6.2k
    Hoćemo li konačno imati makar 5 VAR sustava da se mogu neki događaji kao zadnje kolo odigrati u isto vrijeme bez nekakvih čudnih komplikacija s terminima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.