• crophantom
    4.9k
    Pa zato i kažem da čekamo da vidimo ciji je LJPV igrač.
    Ili je kompletno vodstvo NH u talu pa mažu svoje članove.

Jer ovo tu se moze svakako protumačiti, eto nema službenih kontakata s klubom, s Ljubom su se privatno našli na kavi.
  • miro
    9.1k
    Turudic je unutra, bit ce nesto od te price sigurno
  • Filip85
    1.4k
    Ali pazi molim te taj obraz..."medijsko bušenje Hajduka".... #facepalm

Tko o čemu, kurva o poštenju, a Hajduk o tome da ga mediji "buše"...
  • BBBaranja
    4.8k
    Mali Dedić iz Osijeka na bazenima u Barcinom dresu našeg Olma.
    Stari znam da preferira plavu boju,bilo bi lijepo vidjeti ga za početak u Dinamu II.
  • Efes Pilsen
    16k
    Sta nije on otisao u Hoffenhaim?
  • ElDorado
    11.7k
    Najnovija spika je da se sere po Vuškoviću jer je eto, jelte, iz Hajduka. A on je najveće svjetsko stopersko čudo rođeno u zapadnoj hemisferi u 21. stoljeću.
  • BBBaranja
    4.8k

Nije,Osijek traži previsoku odštetu a mali ulazi u zadnju godinu stipendijskog ugovora..
  • Thor
    2.8k
    jelte!? :lol:
  • Jurki
    26k
    Najnovija spika je da se sere po Vuškoviću jer je eto, jelte, iz HajdukaElDorado

Dal je zajebal? Je.
    Dal je ok kaj se sere po njemu? Nije.

Ti koji seru, seru na krivoj adresi.
    On se nije sam pozvao i nije se sam uvrstio u pocetnu postavu.
    Balavac da uspjesno napravi posao kak spada protiv ekipe kak je Engleska.. moze ocekivati samo totalni idiot.

Kao i uvijek masio se "ceo fudbal".

Svi smo znali da ce mali zajebat.. i nitko od onih jebenih niskoristi piskarala nije pital onog zalizanog pizduna blagoteleci pogled zvani Dalic.. dal ce stati iza balavca ako ovaj zajebe?

Edit: ili je netko stvarno glup ili namjerno skrece paznju sa gafova izbornika na klubaške obračune.
  • KtcGoat
    6.1k
    Uopce nisam dobio neki dojam da se sere po njemu, na kraju krajeva i on je sam rekao da je mogao bolje reagirati kod treceg gola.
    To sta su ovi sizofreni pa sve dozivljavaju kao napad na njih je nesto drugo.
  • ElDorado
    11.7k
    Sve oko tog malog je meni naprosto debilno. Jedini koji je rekao istinu je nas stari gospon Brk. Strateg je isao na trojku jer kao eto ima bogomdanog Vuskovica koji je to prosle godine igrao u HSVu. A u cetvorki nemre igrat, kažu. Ak smo mi igrali trojku samo zbog tog klinca i da se on promovira onda je to tragicno. Kak je rekel Brk kaj se mi imamo prilagodjavati, igraj svoju igru.
    A ruku na srce od pocetka se pokusava izjednaciti da su eto dva kluba dala dva jednako velika igraca. Pa se tako sada pokusavaju izjednaciti u greskama. A Gvardiol koji 5-6 mjeseci nije igrao pokrivao je Perisiceve defenzivne probleme i Vuskoviceve defenzivne probleme i Pasaliceve defenzivne probleme. A to stvarno sve nije mogao i to nitko ne spominje nego se jos idioti analiticari cude kak je ofenzivno bio loš.
    A kak veli @Jurki za sve je to kriv nas strateg koji sad igrace baca niz brdo.
  • Frizura Robija M
    471
    Ako itko sere to su ovi koji nogomet prate samo kad je utakmica. Ostalima je bilo jasno odmah nakon poziva, pripremnih I objave sastava kako će sve završiti. I znamo tko je jedini krivac za to, al eto ekipa će skužiti tek za vrijeme tekme da nekaj ne funkcionira i uhvatit se za pojedince jer se tek u tom trenu osvijeste realnosti.
  • don
    20.2k
    brinete se više od njih za njihove financije. Toliko nebitna stvar, dobili ih ili ne dobili, neće im ništa pomoć
  • Frizura Robija M
    471
    ma zabavljamo se crnilom koje kakti jedini ne proizvode.
  • emilperska
    16.8k
    Poanta kod Vuskovica je da je po meni trenutno neka verzija Domingueza iz perioda od studenog do siječnja negdje kad smo imali bipolarne rasprave o njemu. Prema naprijed nešto radi i znaci za ekipu, prema iza nije dobar i kardinalno griješi u onome što je njegov primarni zadatak.

Od njega očekujem velike stvari, ali ovaj prvi dojam na toj nekoj najvecoj razini nije prema ocekivanjima. Mozemo gledati da on ima 19 godina, ali on iza sebe ima po 1 sezonu poljske lige, belgijske i Bundeslige. Dakle ne pricamo o nekom tko je bacen u vatru iz nicega. Uostalom lik je stoper, a dosli smo da razine rasprava da je za njega prikladan sustav s 3 branica. Kakav je to onda stoper ako mu ne pase ograti s 2 iza uz pojacanu sredinu terena nego je tek komotan u formaciji s 3 iza. Kuzim da bekovima i krilima je to presudno, ali ako je netko dobar stoper u 3 5 2, onda je valjda i u 4 4 2. Ne znam..

Ali pricao sam neki dan s 1 od komentatora ovog SPa o tome i njegovo neko viđenje je da se generalno mijenja paradigma o stoperima kao braničima i da se stoperi pocinju gledati prije svega po tome što rade naprijed, a obrana se kao podrazumijeva i tu dolazimo do toga zašto je oko Vuškovića takav hype iako realno u obrani za 1 stopera fkt puno griješi i bojim se da to nema veze s godinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.