• vlatkomarkovic
    3.6k

Pa znam, sam kažem…. Da nije lepo za gledati….
  • emilperska
    16.8k
    Ne igra se Eurokup. Igra se BCL gdje je osigurano samo 6 utakmica. Ako bude roster kakav ocekujemo, mozda se dotegle da 8 utakmica igraju te zato ganjaju ABAu gdje su ujedno i suvlasnici lige i imaju dividendu od iste ako igraju.
    Sa stajalista toga da klub treba naprijed i da ne moze ostati samo na PH, ovo ima smisla.

Osobno sam protiv ABA lige. Nisam je htio ni 2001. ne zelim je ni danas, ali za nju postoje financijski i sportski razlozi zasto se u nju nekad gurao Maccabi, danas Dubai, Vienna i Cluj i zašto se svi aktivni slovenski klubovi grebu da ju igraju iako imaju određene alternative + od ove godine tu je i Slovan iz Bratislave te smo time došli do toga nju igraju klubovi iz 10 europskih država što je onako, četvrtina Europe.

Što se srpskog konteksta tiče, zadnji prvak ABA je Dubai, a sjedište i pravni entitet lige su u Zagrebu. Igraju je prvak Rumunjske i najbogatiji klub Austrije + najbogatiji klub Slovačke tako da je to nadišlo pojam jugo lige i pozornice Aleksandra Vučića nego to više baca neku Alpe - Jadran - Balkan - Dubai ligu gdje je dogodine opet prvi favorit Dubai.
  • Zagreb1992
    3.5k

Naravno da nije ..to je problem krovne organizacije u europi koja ne radi ništa oko toga...naš savez npr je još gori jer tamo ga vode neznalice i podobni...
  • brzizg
    43
    Kolege na drugom forumu pisu da su potpisani Badzim,Mazalin,Sikiric i D.Dreznjak. Obzirom sta se nudi na trzistu od domacih igraca nisu cak ni losi potpisi
  • Filip 91
    2.4k
    Nedovoljno kvalitetno za vrh regionalne lige i Champions League.
  • brzizg
    43
    Moras imat domace igrace radi premierke a bolje ne mozes dovesti jer ih nema, tako da ovo su solidni domaci igraci i najbolje kaj mozemo uzet. Ne mislis valjda da mozemo potpisat sarica il hezonju. Sve ce ovisiti o strancima. Ako se ubodu 4 top stranca i ostane sisko onda ce bit dobra ekipa.
  • brzizg
    43
    Uostalom Bazdim je reprezentativac, Sikiric isto ako se ne varam plus Dreznjak i Mazalin godinama igraju ABU koja je 100 put jaca od premierke i samim tim su top pojacanja za premierku koju moramo osvojit. Mislim da je jasno u kakvom nam je stanju kosarka i koliko kvalitetne domace igrace mozemo dovest kad nam ni potpis reprezentativaca nije dovoljno dobar.
  • emilperska
    16.8k
    Hrvatskom bazenu fali igraca, a pogotovo igraca koji su rang BCL ili Eurocup. Jebiga, na najnizim granama smo sto se nacionalne kosarke tice.

Imamo par igraca za razinu Eurolige i NBA, onda maltene dugo nista i onda si na ekipi poput Nakica, Badzima i Radovcica. A PH te uvjetuje u broj stranaca te posljedicno domacih + cijela ova krivina na tržistu jer svako talentiranije dijete ide u NCAA jer tamo ima 5x vise nego u nekom Zadru ili Ciboni.

S obzirom da ne mozemo platit Šarića i Matkovića logično te se ne isplati za polutalentirane juniore matchirat s NCAAom, ovo je gotovo najbolje iz HR bazena, a da je priuštivo.

Sviđa mi se!
  • Zagreb1992
    3.5k

Za vrh regionalne lige i LP ti fali bar 15+m eura minimalno

Badžim u paru s igračem kao Šiško je kvalitetan i iskoristiv ...Drežnjak 4 koja širi reket iz kvalitetnog popa može u serijama dati trice..Mazalin kao centar je dobar ali opet je pitanje kakav je protiv fizički jačih igrača ...Sikirić kvalitetan mladi igrač ..3 and d ..solidan u obrani i napadački je totalno rastao kroz zadnje 2 godine ...Tu za aba ligu fale 2- 3 stranca malo boljih kvaliteta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.