• Raul
    437
    Francuzi zasada kao Španjolci jučer, imaju kakvi posjed ali bez ikakve šanse, dok je Senegal imao dvije jako dobre šanse.
  • Gelipter
    4.6k

Cijelo poluvrijeme po običaju Štef briljira, ali evo s kraja dva bisera: "Francuska se sporije pali... ali to je jednostavno tako." i "Mogao je sada Idriza zaBiti Francuze u crno."
  • ElDorado
    11.7k
    Balog je u onoj generaciji velikana bio za čvrganje. Nije napredovao ni milimetra, lupa samo fraze i floskule i još usporen
  • Gelipter
    4.6k
    "Nema nikoga tko može povezati obranu i napad kod Francuza". Jubilarni deseti put je to sad izgovorio. I onda u nastavku: "Gdje su sad Platini i Zinedine Zidane!?"
    A baš ga jebu i ti igrači s obje strane svi isto izgledaju baš njemu u inat. MEnjan i Mendi isti čovjek na dva gola.
    "Svi ti igrači igraju u poznatim europskim klubovima, sigurno imaju potencijala za nešto više od prikazanog."
  • NORTE
    25k
    Kaže lik Kongo zabio iz ničega. :rofl:
    Doslovno su sakrili loptu Portugalu i izdominirali ih pred kraj poluvremena, čak i statistika sama govori za sebe.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Bravo za ovog kometatora za par puta naglasavanje tandem iz Dinama
  • KtcGoat
    6.1k
    Kakav vam je bio Petrinec?
  • Masto
    1.5k
    može ga se slušat
  • Marc
    1.1k
    Petrinec čak iznenadjujuće okej. Hodoba najbolji. A ovo za Velu nije nepopularno. Veliki profesionalac za razliku od njegovog sina, s obzirom da nikad nebi rekao da navija za Hajduk. Uvijek korektno i profesionapno komentiranje. Vidi se da je izučio zanat na HRT sa starom školom komentatora.
  • podravskimodrikibicPMK
    199
    Kaj ti je Vela si napušen? Dedić za Memića, nakon velike (najveće) šanse na tekmi nastavlja priču o velebnom zdanju (čitaju stadionu) na kojem se igra
    Čak i bruku puno gramatičkih greški za njegov standard
  • Sajla
    21.2k
    kako Zizi dobije drugo mjesto u bilo kojoj anketi koja ima više od 2 ponuđena izbora mi nije jasno, ali narod koji čita index očito ima drugačiji ukus

4a28e195-f7ee-4166-95ea-baa95ba13344.png?width=765
  • rioda
    16.9k

Realno, prosječni glasač u ovoj anketi zna samo za Velu, Baloga i Vikija
  • Paggini
    87.4k

Pa meni je iskreno Cmrecnjak dobar komentator, dosta je dinamičan, glas mu ima određenu ritmičnost, odnosno nije monoton, pa me ne uspavljuje gledati tekme koje on komentira. Tovare kad komentira je tragedija, ali inace nemam prigovora na njega. Opcenito mi je ta nova skola komentatora - Puksar, Cmrecnjak, Ljubic, Kecman dosta dobra
  • über alles
    2.8k
    Balog ko benevento u serie a.
  • Sajla
    21.2k
    uvijek više hejtam one koji mogu, ali ne naprave od onih koji jednostavno ne mogu. Cmrečnjak bi mogao biti jako dobar komentator, ali neke stvari mu ne mogu oprostiti. posao mu je da govori, a ne zna jezik kako treba, koristi neke riječi i izraze potpuno pogrešno i sl.
    Sušec stariji, Drago Ćosić, Boris Mutić, Mićo Dušanović i ta stara garda su na TVZ prošli kroz ruke Službe za jezik i govor, s njima su radili, ispravljali im dikciju, popravljali vokabular. Cmrečnjak je uskočio za mikrofon bez ikakve pripreme i to se čuje. strog sam i nepravedan tako da Zizi za prolaznu ocjenu kod mene mora dati više nego drugi ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.