• fakin
    4.8k
    godišnje koje će ići ovih dana u prodaju vrijedit će i za utakmice u kranjčevićevoj u drugom dijelu sezone. sjever 190 eura.
  • Kermit
    912
    Jel zna netko, postoji li opcija da zamjeniš tribinu? Govorim kod godišnjaka, ako hoćeš sa zapda na sjever ili obrnuto.
  • Sajla
    21.1k
    da, ali ne u prvoj rundi prodaje. tak je bar do sada bilo. u prvoj rundi se obnavlja godišnja za postojeća mjesta, pa ne možeš doći i nekome uzeti njegovo jer si prije kliknuo ili ranije stao u red. što se samog mjesta tiče to je nebitno ako govorimo o sjeveru, ali što se samog kapaciteta tiče jest bitno jer teoretski netko može ostati bez mjesta.
    za promjenu tribine treba pričekati da prođe prvi krug i da netko od godišnjaka odustane od svog mjesta na tribini koju ciljaš pa onda kupuješ kao i svi ostali članovi. isplati li se rizik? procjeni sam... prošle sezone se naknadno dodavalo 250 mjesta na zapadu zbog povećanog interesa tako da...
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Hoće li godišnje ulaznice zbog smanjenja kapaciteta na Kranjči na kraju biti dostupne samo prošlosezonskim vlasnicima istih?
  • MateG
    346
    ako sam dobro zapamtio planira se isti kapacitet godisnjih kao prosle sezone
  • ElDorado
    11.7k
    Oko seljenja u Kranjču problem je zapadna tribina koja će u sredini imati VIP zonu. Tako da će oni koji su sada na zapadu moći birati da pređu na istok. Što je i pametnije pogotovo ako si trenutno negdje na sredini zapada. Na istoku ćeš biti na sredini, a na zapadu negdje u visini 16m. U svakom slučaju neće moći svi koji su trenutno na zapadu preći na zapad na Kranjči.
    I naravno apsolutni prioritet je za trenutne pretplatnike. Ali rečeno je da će se prije prelaska provesti anketa među pretplatnicima.
  • Dinaminjo
    2.2k

Jel ce zona biti cijelom.visinom tribine?

Netko tko je ispod loza je u drgoj situaciji nego netko tko je blize terenu
  • ElDorado
    11.7k
    nisam zicer ali rekli su da će biti cijelom visinom koliko sam ja shvatio
  • crophantom
    4.9k
    Glupo pitanje možda, ako želim promijeniti mjesto na zapadu, jel to uopće ikako moguće bez da riskiram drugi krug da ostanem bez godišnje?
    Mislim sad nije problem jer uvijek ima mjesta na petici kod kolege, mislim da je samo na 1 tekmi bilo zauzeto pa sam sjedio na svom mjestu, čak i na derbijima uvijek bude slobodnog, ali kod prebacivanja na Kranjču postoji mogućnost da nas prebace jednog na istok, drugog na zapad, pošto sam ja tehnički sektor 8?

Molim vas bez loših gey fora, jer je pitanje ozbiljno :rofl:

I možda mi @Papastrumf pomogne, pogotovo nakon što mi je bio miss simpatičnosti jučer :sweat:
  • ElDorado
    11.7k
    teško je to. Ja sam imao nevjerojatnu sreću da je mjesto koje sam htio pored frenda ostalo slobodno nakon isteka prvokupa. Jedino tak ići u neki rizik. Ne znam da li je nakon prvokupa moguća zamjena mjesta, probaj poslati takav upit. Ali ak stalno sjediš na tom mjestu vjerovatno ga nitko neće kupiti u prvokupu kad tam nije uopće sjedio.
  • crophantom
    4.9k
    Mislim da ce ove godine u 2. Krugu biti duplo veca navala radi Kranjče, tak da nebi baš riskirao.

A poslati cu upit onda na mail, pa ak nije moguće, moliti se sudbini kletoj da nas ne rastavi na Kranjči.
  • ElDorado
    11.7k
    Inače rekli su jučer da će modalitet prenosa na Kranjči biti objavljen do kraja godine
  • crophantom
    4.9k
    znam znam, ali su rekli i načelno da ce ici po sektorima, sto bolja mjesta na zapadu Maksa, bolja na istoku/zapadu Kranjče, a za sjevernjake anketa.

Mada ja bi da mi netko ponudi u roku odmah prešo na Istok kranjče, al mi je i savršeno jasno da ne mogu svima ugoditi.
  • deda
    46.3k
    Uvijek je bio 1. red prvokup postojećih mjesta, 2. red zamjena mjesta, tek 3. red slobodna prodaja. Sad će 3. red postati 4. red jer u 3. red upada i 250 ljudi sa sektora zapad dolje 1.

Vjerujem da će me Papa ispraviti ako sam u krivu.
  • pjetlić
    386
    Moze mi netko objasniti obiteljske ulaznice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.