• Mathiasovi Chageri
    8.3k
    To sigurno neće dati, nemjerljiva je veličina Barce i Primere s Hajdukom i HNL-om.Mr Anderson

Jedino što ja vidim vrijedno oko kluba je upravo zemljište na kojem se nalazi stadion, stadion ne. Kad bi potencijalno bio izgrađen novi stadion na novoj lokaciji, Poljud postaje potencijalno jako vrijedno zemljište na idealnoj lokaciji uz more za jedan luksuzni kvart.

Ne vidim niti jedan normalan razlog zašto bi netko ulagao bilo kakve novce iz striktno sportskih ili poslovnih razloga u taj klub.
  • Nogo
    11.4k
    Hajduk postigao dogovor o sponzorstvu s WhiteBIT-om?!

• HNK Hajduk je navodno postigao dogovor o sponzorstvu s tvrtkom WhiteBIT, jednom od najvećih europskih kriptoburzi.

• Iako klub još nije službeno potvrdio ovu informaciju, neslužbeni izvori bliski pregovorima sugeriraju postizanje sporazuma.

• Vrijednost ugovora je nepoznata, ali se navodi da je znatno niža od medijskih nagađanja, te da WhiteBIT nije postavio posebne uvjete upravljanja klubom.

• Ovaj bi sponzorski ugovor trebao Hajduku donijeti dodatnu financijsku stabilnost bez utjecaja na svakodnevno funkcioniranje kluba, a službena potvrda se očekuje.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/hajduk-dogovorio-povijesni-sponzorski-ugovor-20260618?fbclid=IwVERDUAShC51leHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR6713Lp1nj67LCUkAIH7H5vv19i4--HFyrNeG_m-9nqYpo2sB4WwuanJ1IEiw_aem_LU5yuFKPuJSoTN1U_kVLiw
  • Hnlovac
    6.3k
    GERMANIJAK DOZNAJE!

Hajduk postigao dogovor o sponzorstvu s Gazpromom, Mozzartbetom, Čeličanom Zenica, Pizzerijom El Camino Vodice i Rent a Carom Murter !!!

Nabijem i Germanijak i sponzore
  • prefontaine
    9.6k

Vijest doslovno prenesena s jedne fejs stranice.

Ne ulazeći u to je li "vijest" točna i ako da, koliko, žalosno je na što je spalo današnje "novinarstvo". Oni se ograde upitnikom, ili upitnikom i uskličnikom u naslovu, i to ih pere od svih grijeha ako su kojim slučajem pogriješili.

To je nešto kao kod prosječnog vozača i sva četiri žmigavca u prometu. Ako si stao i time kočiš i ugrožavaš neometano odvijanje prometa, ti si kreten. Ali ako si stao i upalio sva 4, sve ok. Sad možeš i u pekaru i u zaru i u kladionicu i odvest dijete u vrtić i bacit smeće i popit kavu. Ma sve.

Četiri zmigavca u prometu i upitnik u novinarstvu te aboliraju od svega.
  • Jos-Optimus
    11k
    Garcia opet okrznuo Livaju, nitko me ne može uvjeriti da to slučajno tako ispadne
  • Thor
    2.8k
    ugovor povijesni a iznos tajan ali nije ni blizu spominjanih iznosa ranije...
    Jebeno pumpanje danima i smaranje interneta o cudima u novcima i kupovini mega zvijezda i osvajanje lige prvaka... na kraju cini mi se prdac,a treba nesto napisati pa ajd.
    Bozesacuvaj :roll:
  • Efes Pilsen
    16k
    Bome ja i ne razumijem sad iscudavanje, pa velika vecina ovdje je pisala da njima treba nesto za euforiju da se prodaju pretplate.
    Sad kad se to dogodilo ide iscudavanje da se to dogodilo, a svaki drugi upis je bio da nema temelja na kojem bi dobili novac koji se spominje.
    Zapravo su napravili tocno sve kao i svakog ljeta samo je presusio bazen zvan zvucni penzioneri.
    Evo bas sam imao viziju - poslije prve pripremne Brrutti i Sutalo ce postat Modric i Perisic, atmosfera nikad bolja sto znaci da se radi nikad bolje..
  • mali M
    10k
    ma i ja sam bio u taboru da neće dobiti niti trećinu pisanog iznosa, al mi se nije dalo upuštati u rasprave... Ono što je sigurno da su se sa LjPV debelo upustili i službeno u kriminalne vode i kolko su prije rasčohavali Hajduk od para po sitno, sad će to početi raditi u Mamićevskom stilu...
    Meni osobno je najbolja floskula koju su našli u Lukši... Njega će i za 25 godina kriviti za nešto što rade svakih par godina i bez njega... Isto kao i da je Bjelica uništio Osijek... Lijepo je imati ovcu za ražanj uvijek spremnu u džepu...
  • crophantom
    4.9k
    Meni je najbolja stvar kako je Lukša kriv za sve, a imaju NO koji je sve to potpisao , blagoslovio i doveo klub u teške financijske dubioze, a trubadura su smijenili tek kad je stao pred potrgane stolice na sjeveru.

Sad je opet NO garancija stabilnosti i kao krpaju za Lukšom.

A to sto je pod palicom Bilića baceno u vjetar 2 milje samo na Gattusa, ma, nema smisla uopce tražiti logiku kod njih.
  • mali M
    10k
    Iskreno mislim da nam liga bap ima velik potencijal... Da Osijek u Slavoniji radi snažnu kampanju vraćanja Osijeka navijačima kao Dinamo uz trud i pravilno vođenje ima šanse za njih. Rijeka da se riješi Miška i krene u višegodišnji plan zdravog poslovanja i strukturiranja momčadi ima već na čemu graditi. Belupo da digne Podravinu i pametno uloži u stadion sukladno svojim potrebama uz pametno kadroviranje može bit konkurentan. Istra već ima sve preduvjete, ali se stalno zbog vlasnika vraća na nultu točku svake sezone. Na kraju i taj Hajduk, daj ko Dinamo i navijači odrežite taj karcinom iz svoga kluba, očistite se, posložite, ozdravite kao sredina i ponovo postanite drugi najveći klub u HR... Vaš bude žao kad vidiš koliko bi kao liga mogli biti konkurentniji i zdraviji, a mi se stalno odlučujemo na životarenje, pohlepu i jedini cilj svima je ne da budu jak klub, nego da se sruši Dinamo... Kako je to jadno kad postojiš radi drugoga i samo ti drugi daje smisao...
  • Efes Pilsen
    16k
    Rijeka da se rijesi Miska bi bila Gorica.
  • Ljubo
    825
    Oni i šarani da nisu otišli privatno bi sigurno koji put ispali iz lige.
  • vjeko1701
    25.5k
    Mislim da si malo optimističan. Rijeka je privatna i bez da nađu nekog tko je voljan ulupavati nerealne novce, mislim ta teško mogu bolje od Miškovića. Od njegovog dolaska su debelo drugi najuspješniji klub u Hrvatskoj. Imaju naslove, kupove, superkupove, europske grupe, neke jake prodaje i opet ne mogu naći nekog relevantnog sponzora.

Generalno, kvalitetu diktira novac a mi smo tržište koje je ekstremno malo i to malo kaj nas ima je većinski podjeljeno između dva najpopularnija kluba. Svi ostali, unatoč konkurentnosti i novcima su efektivno lokalni klubovi za koje navijaju ljudi iz njihovog grada i regije a često niti to.

Imaš Dinamo i Hajduk za koje navijaju ljudi iz cijele države, onda imaš Rijeku, Osijek, Istru i nategnuto Varaždin za koje navija velik postotak ljudi iz njihovog grada i nešto iz regije. To je to. Svi ostali ni u svojima gradovima nisu broj 1.

Gdje nema ljudi, nema sponzora, gdje nema sponzora, nema novca, gdje nema novca, nema kvalitete.
  • Jurki
    26k
    nategnuto Varaždin za koje navija velik postotak ljudi iz njihovog grada i nešto iz regijevjeko1701

Dobro si napisal nategnuto.. a bome i preoptimisticno.
    Ljude boli kurac za taj klub.
    To kaj i dolazi na stadion, su ljudi koji zele ubiti popodne i pogledati prvoligaski nogomet. Simpatizera imaju nekaj sitno u gradu, van grada nula bodova al doslovno nula bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.