• Papastrumf
    23.2k

Ovaj je dosta ofanzivniji od Mišketa tako da sumnjam.
  • User123
    91
    Ima netko da je gledao tog lika, da podjeli misljenja?
    Ima vrhunsku statistku za veznog igraca i uz to je kapetan kluba.
    Kakav je s trkom i obaveznom igrom u oba smjera, je li moderan igrac ili serif u klubu koji je najbolji i igra kako hoce?
  • fakin
    4.8k
    pa igrao je jesenas protiv nas. je li ga netko zamijetio pored naših veznih igrača?
  • Crni86
    22.2k
    E ovo je bomba
  • Crusades
    24.4k
    On je vjerojatno osmica umjesto Bennacera. I za Stojkovića u prve 3 europske.
  • User123
    91
    Prepostavljm da je on igrac ranga Zajca, nadam se i bolji. Nek se njih dvojica tuku za prvih 11. Zdrave konkurencije nikad dosta.
  • zmujcinslbrod
    199
    Neka ga Scot dočeka i provede po Zg, kao Boban njega...
  • badjibadara
    9.8k
    pa igrao je jesenas protiv nas. je li ga netko zamijetio pored naših veznih igrača?fakin

Igrao pola sata, ako i toliko. Tada ih je Ljubičić pojeo.
  • Crni86
    22.2k
    Meni zvoni da ga je zadnjih par sezona netko ovdje na zoni spominjao u vidu pojacanja koje bi volio vidjet kod nas…

@Omake daj graf i analizu, bez tvog odobrenja ovaj transfer ne prolazi :smile:
  • fakin
    4.8k
    jesenas u europskoj ligi kad smo s pola snage u srbiji dobili maccabi.
  • Sajla
    21.1k
    igrali smo protiv njega nedavno, ušao je u drugom poluvremenu kad smo ih dobili u Srbiji.
    da budem iskren, iz te utakmice ga se uopće ne sjećam (ne zato što je/nije bio dobar nego su mi jedino Ljubičić+Lisica ostali u memoriji), ali otprije mi je ostao u kategoriji "dobar". godinu je mlađi od Mišića i Zajca, mislim da bi bio super dodatak za početak sezone kao zamjena za Stojkovića u kvalifikacijama. s obzirom da mu ističe ugovor za 10ak dana i dolazi bez odštete, čini se kao dobar posao.
  • GOAT
    8.2k
    Kakvu sutinu ima gospon Perec.. gol na 0:40 je bomba no pun intended
  • rioda
    16.9k

Za Maccabi u EL na jesen, zadnjih pola sata je igrao. Trebalo bi škicnuti snimku, najviše me zanima kakav je po pitanju brzine, nadam se da je motoričniji u odnosu na Zajca npr
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.