• Pacho
    18.3k
    Ovaj stadion u Torontu izgleda kao montazni nasparam americkih i meksickih
  • vjeko1701
    25.4k
    A kako mi izgleda, možemo i trebamo dobiti i jedne i druge na iskustvo i klasu al bi moglo biti čupavo ako će nam obrana biti na razini zadnjih par utakmica. Ne vidim tu neku ekstra kvalitetu.
  • KtcGoat
    6k
    jedan dio tribina i je montazni :rofl:
  • Pacho
    18.3k

E da. To sam i mislio, ali mi se nije dalo provjeravati. Ne znam zasto se uopce islo s njima u organizaciju kada ima valjda bar 50 boljih stadiona u Americi od ta 2 njihova.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Tek sad vidim da kod Gane jedino znam Ayewa, Mensaha, Semenya, Williamsa i Babu Rahmana. Jebote pa tu nitko nije klasa kao nekoć Boateng, Andre Ayew, Asamoah Gyan, Sully Muntair. Moramo ih dobit. I Panamce isto

Ajde, kad bolje razmislim, Semenyo je klasa. Ovo ostalo nista
  • vjeko1701
    25.4k
    A da, al kad gledaš kakva smo 2 gola primili danas i protiv Belgije, ni ne treba ekstra kvaliteta. Glup penal il korner, i onda mi moramo gore a oni imaju dovoljno da nam bacaju kontre.

Nismo u poziciji da ikog shvatimo olako.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Naravno. A također ne ide nam na ruku što razne vukojebine favoritima uzimaju bodo(ove) pa nam tako otežavaju ako nedaj Bože budemo morali biti u krugu najbolje treceplasiranih
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Panama ce biti deja vu proslog Eura kad su svi unaprijed upisali pobjedu protiv Albanije pa su nam ga ovi metnuli u zadnjoj minuti. Nadam se da masnokosi odlazi nakon prvenstva jer bi Bilic bio savrsen izbor da poslozi ove mlade momke kao i prije 20 godina.
  • don
    20.2k
    znači u slučaju da budemo drugi igramo protiv drugoplasiranog iz grupe K (Portugal, Kolumbija, Kongo, Uzbekistan)
  • vjeko1701
    25.4k
    A ne znam, 4 boda moraju biti minimalan cilj. Uz to nemamo brige sa kalkulacijama.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Ne bih se čudio da usrani Portugalci završe drugi i onda odemo na njih u knockoutu... Kriminalni su bili danas protiv doktora Konga.
  • don
    20.2k
    i ja to mislin, to bi bilo baš na naški usrani način.

triba navijat za njih sad do kraja.
  • Jurki
    25.9k
    jer bi Bilic bio savrsen izbor da poslozi ove mlade momke kao i prije 20 godinadinamozivivjecno

Zaboravi na Bilica. Sljedeci izbornik je Olic.
    Sve mora ostati u #thefamily

Nakon kaj su maknuli ultrase sa tribine, nabili cijene karata kaj ti pozli... ide totalna elitizacija repke.
    Imaju seronje srece kaj Uefa i Fifa gledaju da bu cim vise sudionika.. pa se bu moglo i moje selo kvalificirati.
  • sammir
    17

Znaci vrlo vjerojatno Kolumbija (ili cak Portugal ako budu igrali kao danas) i onda nas cekaju Spanjolci ako nece kalkulirat i igrat na drugo mjesto.

Kao treci najbolji krizamo se sa prvim iz grupe K i onda idemo na prvog iz grupe B (Svicarska, Kanada, Bosna, Katar) ako naravno produ treceg najboljeg kojeg im zdrijeb dodjeli.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Replay 2016. Eura. Tada smo ako se ne varam trebali na nekog prolaznog u osmini, ali Island zabio u zadnjim sekundama Austriji i poslao nas na Portugal koji je grupu prošao isključivo radi pravila da tri ekipe prolaze, a to prije nije postojalo. I onda s takvim Portugalom odigramo relativno dobro, ali onda jebeni Quaresma 2 minute do kraja....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.