• Zagreb1992
    3.5k

Ako pitaš klub vjerujem da bi i oni htjeli isto igrati FIBA , ali masu igrača ti ne želi doći igrati samo premijerku i 6 utakmica u europi ...to je problem i samog saveza koji ne čini ligu kvalitetnijom ...HKS ne daje svih 500 k klubu nego im podmiri troškove putovanja

Koliko god bili protiv tog povratka klub će sa kvalitetnim sastavom biti u borbi za playoff aba lige i samim time će vraćati ljude na tribine ...to je samo plus sa financijskog aspekta kojeg valjda i sam vlasnik ima

Budžet će se dizati sigurno
  • Zagreb1992
    3.5k

Jusupu se podmetalo leđa od strane direktora kluba im koja je produžena ruka HDZ-a ...Novi trener bi imao trebao biti Stipe Modrić ...ali kad se sjetim one poruke sa finala PH i ovo kad sam čuo sad je još veći smijeh kako su šutili na kaos kod sebe i okretali glavu
  • emilperska
    16.8k
    Koliko je to sigurno s ABAom?
    @Zagreb1992
  • Zagreb1992
    3.5k

S obzirom na riječ direktora aba lige da smo mi i Slovan unutra...a ako je tako onda bi i aba liga mogla nam biti dogovoren ulazak u eurocup
  • Bruh
    1.3k
    kak ćemo igrat 3 natjecanja odjednom u tom slučaju?
  • Zagreb1992
    3.5k

Vidjet ćemo ..al će biti roster očito za sva 3 natjecanja ...osim ako te HKS ne oslobodi prvog dijela prvenstva pa onda nećeš morati raditi takve vratolomije ...sad imaš i Samobor koji cilja na europu...2-3 kluba da igraju ENBL ..pola lige bi opet moglo put europe ..morat će HKS nešto promjeniti po sustavu natjecanja
  • Bruh
    1.3k
    Zar se nije o tome raspravljalo i prije 2-3 godine pa se nije ništa promjenilo... Prije bi HKS trebao dići nagradni fond a ne da prvak dobije 25 tisuća eura pa bi imalo smisla na tri fronta.
  • Zagreb1992
    3.5k

Raspravljalo se ..samo što tad nije europa bila u igri ..prošle sezone si imao pola lige skoro u europskim natjecanjima ..Savez mora surađivati s klubovima i točka
  • Keyser Soze
    19.6k
    Pucamo si u nogu s takvom odlukom. 4 natjecanja bi bila sasvim nepotrebna u ovakvom trenutku, a i povratak u Abu.
  • Zagreb1992
    3.5k
    Službeno smo u aba ligi ...do kraja dana mislim da ćemo biti informirani i oko eurocupa
  • Remiza
    79
    Katastrofa odluka, koja nema nikakvog smisla. Ok, igrat će se Eurocup (valjda), ali igranje abe nema nikakvog smisla, sportskog, niti bilo kakvog drugog. Slagat ekipu za tri fronta ovakve jačine je nemoguće bez 5, 6 milijuna eura, a o organizaciji kluba ne treba niti pričati. Trebalo je ići polako CL i PH
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.