• javolimtebejako
    5.6k
    Messi 3, Haaland i Mbappe po 2 komada. Ronaldo danas gazi i zenu i djecu pred sobom samo da uvalja kojeg u mrezu. kvota 1,80 da daje gol, 5,30 da daje 2 komada
  • Pacho
    19.2k
    Stadioni puni, utakmice dobre, atmosfera odlicna na i van stadiona. Naletio sam kroz ovih par dana na navijace raznih ekipa i svi su odusevljeni. Cak su i na twitteru gotovo svi osvrti izrazito pozitivni. A najavljivala se skoro pa kataklizma :grin:
  • KtcGoat
    6.6k
    Gle ovog
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Koliko je na tribinama portugalaca ili navijaca portugala? Ja sam siguran da je vecina njih tu samo zbog cr7. Vidilo se kod himne koliko ih ne pjeva niti ima bilo kakvu emociju, samo mobiteli u rukama.
  • Tom Hanks
    5.4k
    16.6.2006. Lionel Messi postao je najmlađi strijelac Argentine u povijesti na svjetskim prvenstvima sa 18 godina i 357 dana

Točno 20 godina kasnije 16.6.2026. postao je i najstariji strijelac Argentine na SP sa 38 godina i 357 dana
    e9N85Te.jpeg

Klasa
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Kakav smor od utakmice.
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Evo Doktora Konga
  • NKDZ86
    8.6k
    Lik skoro gol preskočio koliko je skočio haha, svaka čast, dobar gol
  • Xpert1992
    708
    Gledajuci ove afrikance sve se vise bojim Ghane.
  • Keyser Soze
    19.9k
    Messi nije niti najbolji argentinac u povijesti a kamoli nešto više...Droljo

Normalno da je. Bolji od Maradone sigurno.
  • NORTE
    25.5k
    Sad pogledao start Messija kod 1:0, za mene je to žuti karton najviše, ne čini se kao ikakav namjeran start nego više žar borbe i nespretan start bez namjere za ozljedom.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Ako ovako hajdučki izgledaju jedan od glavnih favorita za SP, kako to izgledaju reprezetentacije koje to stvarno jesu i oni koji to nisu.

Hvala CR7 na Modrićevskom egu, i na komplekdima od Messia, to što je zaradio ulogu u duh Kasperu večeras, nikom ništa.

Sramotan Portugal, a dolaze na SP kao osvjaač LN gdje su pobjedili i prvaka Europe(Španjolsku) i uvijek jaku Njemačku.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Portugal možda i najveće razočarenje prvog kola do sada... Kongo se branio, ali mi je bolji dojam ostavio, vrlo dobri
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    da je im je neko drugi u spici bila bi druga prica.
    Leave the football before football leaves you
  • don
    20.4k
    kakve veze ima igrač koji trenutno ovisi o suigračima i njihovim loptama?

ekipa je odigrala loše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.