• Paggini
    87.1k
    Hvala odabiratelju Daliču što nam je ostavio Belju, Mišića i Stojkovića za ovaj krvav napad na LP!!!!

Odlučio sam ipak navijati za reprezentaciju!!!
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Nisam zadovoljan ždrijebom,ni najmanje. Čak.se.mćne sjećam kad smo zadnji put imali ovako teškog protivnika na prvoj stepenici. Ništa se ne mjenja, bilo u play off u ili sad ,moramo ih proći ali.opet . Prva tekma jbg . Neka malo ozbilje ,nema zajebancije. Proći se mora
  • vjeko1701
    25.4k
    Po slobodnoj procjeni, Ludogorec i Hapoel u 2. pretkolima je bilo tu negdje.
  • Croboy
    0
    Kad ce se znat tocan datum tekme, jer moram pocet kombinirat slobodne na jobu :p
  • Dinamosaur
    3.4k
    Neka malo ozbilje ,nema zajebancijeKujtim Shalla

Bit ce skoro ista ekipa, ako ne i bolja nego jesenas, pa nek se samo sjete svi skupa onih šamarčina u europi. Uvjeren sam da zajebancije nebu bilo
  • badjibadara
    9.8k
    Hvala odabiratelju Daliču što nam je ostavio Belju, Mišića i Stojkovića za ovaj krvav napad na LP!!!!Paggini

Stojković nije trebao Dal’ča da se eliminira sa popisa za jedno i pol pretkolo
  • DiddyGuela
    6.1k

Uz njih bi dodao jos i onaj Cluj iz "covid" sezone... igrala se jedna utakmica, gostovanje u Cluju. Mislim da su i oni tada s obzirom na okolnosti i sve bili opasniji od danasnjeg Thuna.

Rekao bi da je ovaj Thun onako srednje zajeban s obzirom na ostale koje smo mogli izvuci. Bilo je nekoliko tezih ali i nekoliko laksih protivnika, Thun je nekakva sredina. Uz ozbiljan pristup u sto uopce ne sumnjam, prolazimo ovo bez stresa.
  • Benedikt
    109
    Ako ne možemo protiv Thuna onda bolje da ni ne sanjamo ligu prvaka.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    da ,zaboravio sam ludogorec ,mislio sam da je bilo 3.kolo tu u pitanju
  • vjeko1701
    25.4k
    Istina

Ne, da se ispalo, ispalo bi se skroz iz europe jer su padobrani bili samo za 3. pretkolo i playoff.
  • Ivdzo11
    10k
    Kastriot Imeri jedan od vaznijih igraca Thuna vraca se s posudbe u Young Boys.
    Za mladog Franza Ethan Meichtrya zainteresirani su Galatasaray i Genoa.
  • Roky
    72
    Iso sam ih malo gledat dao sam si vremena dosta su brza kontraska momcad u 2 pasa su vec u 16m nista specijalno da se trebamo bojat pogledo sam kad su gubili raspadnu se lako i samo trce ko muhe bez glave...
  • Jurki
    25.9k
    Elmin Rastoder koji im je najbolji napadac ima ugovor jos godinu dana, interensenti Lyon, Hsv, Monchengladbach.
    Jedan im se vraca u Bern, drugog hoce Genoa. I to su im ocito najbolji igraci.
    Ne vidim stvarno mjesta panici.
    Nisu momcad koju bi zgazili s B ekipom, al ne treba zmazati gace od straha.

Mislim da je tu cak veci strah od cinjenice da su prvaci Švicarske nego samog Thuna ko kluba i momcadi.
  • Archangel
    115
    I ja mislim da će to biti dobra utakmica da se Oršić opet pokaže kao faca, posebno kada neće biti Stojkovića da bude glavni. Orša-Beljo, nova okosnica
  • Krizy
    72.9k
    Prolazimo s dvije pobjede u hendikepu.
    Evo kako švicarski mediji predstavljaju Dinamo.

1.
    "Hrvatski prvak jedan je od najtežih protivnika koje je Thun mogao dobiti u ovom kolu. Zagreb je godinama redoviti sudionik europskih natjecanja. Prošle sezone Dinamo je prošao dalje ligašku fazu Europske lige, a prije dvije godine kvalificirao se za Ligu prvaka i tijesno ispao u borbi za knock-out fazu."

2.
    "Loša sreća za FC Thun u ždrijebu.
    Thun zna svog prvog protivnika na putu do ligaške faze UEFA Lige prvaka. Nisu imali puno sreće u ždrijebu i u drugom pretkolu suočit će se s hrvatskom momčadi - Dinamo Zagreb"

3.
    "Prva prepreka je Dinamo Zagreb – vjerojatno najteži mogući protivnik. Hrvatski klub je uvjerljivo osvojio naslov prošle sezone, završivši 18 bodova ispred svojih najbližih rivala, Hajduka iz Splita. Dinamo je također osvojio Hrvatski kup."

4.
    "Momčad Thuna izvukla je vjerojatno najtežeg protivnika. Prošle sezone, momčad trenera Marija Kovačevića završila je na vrhu lige s 18 bodova prednosti. Dinamo je također osvojio kup. Prije dvije sezone u Ligi prvaka, Hrvati su propustili plasman u knock-out fazu isključivo zbog lošije gol-razlike u usporedbi s Bruggeom."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.