• mali M
    10.9k
    okej sad vidim i ja, bubnuo sam cca udaljenost pa pretjerao... Moja poanta je da na Dinamo 2 moram putovati 40 min autom. Sve ok, vjerojatno bi se, i budem se, odvažio koji puta svakako, ali to ne mjenja na činjenici da je daleko...

zajebavam se, da nebi bilo — Mikina lijeva kopačka

Ne ne, na pivu si zvao, sad ćeš morati ispoštovati
  • Jaro
    12.9k
    meni blize Zapresic nego Maksimir jbg...
  • Fan
    2.9k
    HNS inače ima od ove sezone fond od milijun eura za sve klubove u kojima igraju igrači mlađi od 18 (prva i druga liga) i gleda se broj minuta za raspodjelu sredstava. S obzirom da će nama u Dinamu B igrat većinski juniori, ne vidim kako mi nećemo uzet bar 3/4 tog kolača.
  • deda
    48.5k
    Kladim se u što hoćeš da nisi pročitao odluku.
  • Fan
    2.9k
    Odličan odgovor.
  • Sajla
    24.7k
    HNS inače ima od ove sezone fond od milijun eura za sve klubove u kojima igraju igrači mlađi od 18 (prva i druga liga) — Fan

Fond se odnosi samo na najviši rang:
    "Najveća promjena odnosi se na elitni razred hrvatskog nogometa, gdje će HNS osnovati poseban fond od milijun eura."

"Istovremeno, Prva NL zadržat će svoju razvojnu funkciju kroz stroža pravila." - a ovdje se radi o obavezi o najmanje 2 mlada igrača na terenu (rođeni 1. srpnja 2005. godine ili kasnije), a ako se takav igrač ozlijedi i nemaš na klupi drugog mladog da uđe umjesto njega - stariji igrač ga ne može zamijeniti pa igraš s igračem manje. Tu Dinamo II neće imati problema kad će (gotovo) svi biti te dobi.
  • Fan
    2.9k
    ah, šteta, fini bonus bi to bio. Hvala na normalnom odgovoru.
  • Hrc-Vg
    1.5k
    Ja se baš veselim odlasku u Zaprešić, od Gorice s autom bu mi trebalo 20 min., isto ko do Maksimira.
  • Mikato01
    134
    Meni bu Zaprešić na par minuta, jadna žena sad kad uz HNL i HMNL krenem i na 1. NL.
  • rioda
    18.7k
    Bilo bi dobro da Dinamo II uzme kontra broj od Dinamovog pa da se ne preklapaju domaćinstva
  • Jurki
    27.9k

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/897557

Zna se vec raspored 1.hnl . Deda je objavil prije par dana.
  • javolimtebejako
    6.4k
    gostovanja kod Orijenta i Opatije. fino za nas dinamovce iz ovih krajeva. bit ce skauteranja
  • Zoran
    729
    Ja se isto planiram koji put zaletit do Zaprešića pogledat našu mladost.
  • Sajla
    24.7k
    Vjerojatno je prerano da bi se već znali točni datumi i termini, ali sezona počinje s vikendom 22/23.8.
    Prva ekipa taj vikend dočekuje Varaždin, a druga je domaćin BSKu iz Bijelog Brda. Nadam se da u tjednu prije toga igramo domaću utakmicu playoffa Lige prvaka, bilježimo uvjerljivu pobjedu pa onda subota Maksimir, nedjelja Zaprešić, srijeda neko fino gostovanje u Linzu ili Celju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet