• ElDorado
    11.6k
    a znaš kak to kod njih ide. Odmah euforija. Redikuli. Ništa pouzdano
  • Paggini
    87k
    Neće se apsolutno ništa promijeniti, novac koji će kakti "dobiti" će im osigurati postojanje i to je to, s tim da će u klub ući Pirić koji je ekstremni idiot, tako da sam ja poprilično optimističan oko ovog cijelog manevra i ovaj post ću citirati za dvije - tri godine kad Pirić odjebe iz kluba i ostavi im rupu od par desetaka milijuna eura, nula naslova prvaka i nikakvu perspektivu.

Nije da to sad sve već nemaju, ali gledaju na tog lika koji jedva zna složiti rečenicu i vjerojatno čita s prstom ispod rečenica kao spasitelja hajduga hahahah
  • Kaje Ivanišević
    97

I da Rebinho ostaje, euforija ih pere, a zec u šumi.
  • Jurki
    25.9k
    Ako netko misli da bu tovarcoin samo tak dal milijune eura, taj je rođen na krivoj planeti.
    Na kraju dana, ako je njihovo sponzorstvo Juventusa 5 milja godisnje, nece ni njima dati nekaj vise.
    Kad im suknu te pare, nebi me cudilo da Garcija dobije cipelu u pakšu i ćaća baluna novi ugovor.
    Kak ces prodat skuplje pretplate ako nemas zvijezdu u ekipi?
    Zelim novom pricidniku da napravi isti rezultat kao i sa Arsenalom iz Kijeva.
  • Klenx
    11.3k
    Kad se zarola priča s whitebitom i krene euforija u vidu dovođenja igrača sigurno će krenuti očekivanja, a to će se ocrtati i u pritisku na suce i sve dionike lige, sve već viđeno, ali sad bi moglo postati nikad jače jer već je po drugi put krenuo PR da oni žele postati broj jedan.

Znači ne da se upuste u borbu s dinamom, nego da postanu broj jedan.
    Takva najava pokazuje određenu ozbiljnost u onome što žele postići ulaganjem.

Kad imaš mašineriju u vidu medija, saveza i sudaca onda ti ni ne trebaju ulaganja kakva ima dinamo, samo ti treba jači pritisak i rival koji se ne bi štel mešati u sudačke greške.

Međutim, daleko su oni od nas, to je svima i jasno.
    NORTE

"Show must go on".

Koliko god bi nam svima bilo drago da su se vratila ona vremena 2012-2016 kad su bili bez prebijene pare, ušutkani i totalno na dnu, neće se vratiti.
    Tada je u bari bio jedan drugi krokodil, krokodil koji je bio jači od države, krokodil kojem se nitko nije usudio petljati u uhodani biznis. Pa je samim tim i nesposobnost NH bila istjerana na čistac jer nikoga drugog muljevitog nisu mogli pozvati upomoć kad je tu bio vrhovni muljator, jači od svih ostalih muljatora.

Cijeli državni vrh navija za Hajduk.
    Hajduku je vlasnik HDZ, koliko god se to izbjegavalo reći, po stvarnoj vlasničkoj i upravljačkoj strukturi to je tako.
    U svojim strukturama imaju čovjeka koji je na brzom biranju svom najvećem najvećem šljamu ove države.
    Imaju Udrugu koja izvrsno živi od prodavanja magle i euforije, koja posuđuje novce od sumnjivih lihvarskih institucija diljem Europe.
    Pa zašto im onda sponzor ne bi bila baš sumnjiva kriptofirma kojoj je direktor sin glavnog državnog odvjetnika? Takva močvara ljudi uvijek pronađe model financiranja i nikad neće potonuti, uvijek se nađe netko tko će ubaciti, garantirati, prati i naslagati, i dobiti nešto zauzvrat.
    Zato cirkus mora ići dalje. Mora se napadati Dinamo.
    To je svrha postojanja tog kluba i tih magaraca koje navijaju za njega, a pogotovo onih koji jako dobro žive od njega.
    Ne graditi nešto svoje, nego srušiti nas.
    To je cijela bit postojanja.

Što će biti drugačije nego zadnjih godina?
    Biti će prvaci po broju penala za i zadnji po broju penala kontra?
    Njihovi bivši igrači će dobiti crvene kartone u utakmicama s njima češće nego s nekim drugim?
    Medijska mašinerija će ih gurati nenormalno i napuhavati lažnu euforiju oko svake sitnice?
    Imat će osjetno više novaca nego su imali pod Lukšom Jakobušićem, kad su plaćali i dobre odštete i dovodili igrače na masne plaće?
    Zijevam si u usta, been there done that, sve smo to već vidjeli.

Imali su svoju šansu. Bili su pri vrhu na polusezoni zadnjih par polusezona, u ekipi imali Brekala, Perišića, Kalinića, "Ćaću" u životnoj formi, a mi krnji, razbijeni, s međusobnom klaonicom u vlastitim strukturama. I nisu nas uspjeli skinuti.
    Kad je sve bilo posloženo za njih, prvi je opet bio Dinamo.
    A na kraju krajeva i mi smo imali tih 10-20 milijuna eura za transfere i zamalo završili u bankrotu zahvaljujući Marku Mariću, da Boban nije došao u zadnji tren. Nije problem imati milijune.
    Problem je netko tko zna tim milijunima upraviti.

Naš klub je danas na nikad boljim temeljima. Momčad je standardizirana, posložena, i bit će još jača.
    Ako uđemo u LP neka im Whitebit pošalje i 1000 bitcoina, neka im iz Barcelone dovuku Yamala, Pedrija, Rashforda i Ferrana. Neće im biti dosta.
    "Show must go on" kako sam napisao, ali predstavu ipak režira jedan malo jači režiser iz Zagreba s kojim se na kraju krajeva moraju suočiti najmanje 4 puta u sezoni.
    Koji će im opet izrežirati tup zvuk prečke koji se odbija u gol, muk 30 000 magaraca, delirij u kavezu i komentatora koji će zaurlati neki novi uzvik "Bakraaaaaaaaaaaaaaaaaar".
  • vjeko1701
    25.3k
    s tim da će u klub ući Pirić koji je ekstremni idiotPaggini

Ma on je samo fikus i posrednik tog deala, lice iza kojeg će se svi skriti ak kaj pođe po krivom.

Na kraju dana, određene političke opcije nemaju direktno prste u nijednom od dva najpraćenija kluba u Hrvatskoj. Koristi se situacija koju je skuhao veliki Lukša da se na silu uđe u klub. NH nije u poziciji da to odbije jer je klub dužan na sve strane.

Evo scenarija, uđu samo kao sponzor, NH ne može odbiti, pokrpaju rupe, daju barem neku konkurentnost ali eto, način na koji funkcionira upravljanje Hajdukom im ne daje slobodu koju trebaju da bi pretvorili 'ajduk u klub broj 1. Kritike na ovlasti NO, sve traje presporo, treba previše odobrenja. Bilića i NO se baca pod vlak i prikazuje kao razlog neuspjeha.

Pojavljuje se neki kandidat za poziciju PU koji zaziva temeljne promjene. Direktno biranje predsjednika, ograničenje ovlasti NO. Ako se uopće potrude, bit će naizgled nepovezan sa njima. U svakom slučaju, stat će iza njega, možda čak najaviti i veća ulaganja ukoliko bude izabran kao PU.

Na kraju svega toga, ne mislim da će transformirati klub u ne znam kaj, al definitivno mislim da u ovome vide priliku za ulazak ako ne već i preuzimanje kluba.
  • Zagi
    17.8k
    Argentinac Federico Bessone (42) novi je trener Osijeka. Četiri godine, između 2021. i 2025., radio je u Andori gdje je vodio tri kluba (Inter Escaldes, AC Escaldes te Santa Colomu) prije nego što je prošlog ljeta preuzeo ljubljansku Olimpiju na čijoj se klupi zadržao jednu sezonu. Menadžer mu je, navodi Transfermarkt, nekadašnji igrač Osijeka i reprezentativac Hrvatske Jurica Vranješ.

Ako se ne varam, Vranješ je blisko povezan sa Čepinom?
    U svakom slučaju, ništa pametnoga u Osijeku.

Nadam se Varazdinu kao novom-stalnom članu top 4. Kaj se tiče nk Koeficijenta, gore od ovih ne mogu.
  • Zg123
    3.6k
    Smijesno kakve trenere dovode nasi klubovi pa Toplak je za ovog Argetinca Mourinho
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Mislim da konačno mediji više neće nazivat tekme Osijeka sa trojcem Din Haj Rij derbijima. Nikad to nisu ni bili derbiji, ali valjda će konačno i mediji to skužit...
  • KtcGoat
    6k
    Ovi biraju random trenere 100%
  • Dzoni
    6.1k

Sjećam ga se kad je dobio Borac prošle sezone, ima rezultat, ali je li to dovoljno za HNL razinu, ne znam.
    Po meni, trebali su ostati uz Radotića, ima potencijala
  • Warrior
    158
    Moram priznati da mi je drago da nisu uzeli Cabraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.