• Efes Pilsen
    16k
    Cuj to, Englezu bi kupovali za sicu :lol: Za 4 mil. mogu Mmaea dobit
  • OsamŠest
    7.6k
    Uz dobru euro sezonu i upad na popis reprezentacije, Stojković je iduće ljeto na 20ak milja.
  • User123
    82
    Ove smjesne cifre od 5 mln nisu trzisno realne i ogledalo su prodaje igraca debelo ispod cijene.
    Jbg svi vide da prodajemo na principu daj sto das, ne bi ni ja na njihovom mjestu ponudio 20 mln. Na upravi je da promjene taj podcjenjivacki trend i krenu ostvarivati relane prodaje igraca koji su nositelji repke koja je 2 i 3 na svijetu.
  • GOAT
    8.1k
    Za 4 mil. moguEfes Pilsen

Jesu stvarno toliko ponudili za stojkovica? hahaha
  • Crni86
    22.1k
    Fulhamu ne bi ni odgovorio na ova 4 milijuna. Pa to je uvreda…..
  • User123
    82
    upravo to, ne bi im se vise javljao pa makar 30 ponudili
  • Dzoni
    6.1k
    Eto to se dogodi kad se u prošlosti prodaju igrači za kikirki ili puno prerano. Stvaranje negativnog presedana za dalje za koje će trebati vremena da se popravi
  • austrijanac
    11.4k
    Nikakvih pet milja, ovi buncaju…
  • rioda
    16.8k

A možda i to što se svaki tjedan u javnosti pojavi informacija da nam treba 27 milijuna eura od transfera ili ćemo propasti
  • hardek
    10.2k
    Čudno mi je da se još nije odradilo produženje ugovora za Stojkovića. Na zimu ulazi u zadnju godinu ugovora i ako me pamćenje dobro služi ima jako mala primanja. Mislio sam da će to biti jedna od prvih stvari koje će se riješavati ovo ljeto. Ne znam di je zapelo
  • vjeko1701
    25.3k
    Fulhamu ne bi ni odgovorio na ova 4 milijuna. Pa to je uvreda…..Crni86

Bez šale bi im odgovorio ovim gifom.

Kakva ponuda, takav odgovor.

giphy.gif
  • joesimunic
    175
    Kad sam cuo da se prica o fulhamu ti koji su mi rekli su rekli da ce biti oko 15 mil s bonusima ovo je teska sprdnja ahahha
  • scooniepenn
    6.9k
    Kad im se lupi cijena od 20 milja i bonusi za Stojkea onda im ovakve nebuloze nece padati na pamet. Ovog Ordoneza sam gledao protiv Obale Bjelokosti i da on vrijedi i 3x vise od Domingueza je sprdacina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.