• Šteco
    1.7k
    Kad sam vidio da su pisali da bi Domingueza doveli za 3M €, shvatio sam sve. Nemaju oni za Tabinasa, a ne za Stojkovića ili Domingueza.
  • mrgud
    794
    Na Bobanovom mjestu rekao bi svima da Stojke nije na prodaju ali ako donesu 25 milja + bonusi neka ga nose
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Malo smanjite cifre, Baturina je otisa za 18.
  • Zagi
    17.8k
    Stojković 50
    Dominguez 70

oš-neš
  • Droljo
    28.7k
    Malo smanjite cifre, Baturina je otisa za 18.Fatos Beqiraj

Možda je Dabac sposobniji od onih prije...
  • Crni86
    22.1k
    zvone je dogovarao transfer batija, a samim time i dabac :grin:

Al glupo ihe je usporedivat trenutno jer je bati na odlasku kod nas bio u nekoj “silaznoj” putanji/krizici. Stojke je trenutno u uzlaznoj putanji
  • mlinchica
    6.4k
    Stojković 50
    Dominguez 70

oš-neš
    Zagi

Šuntu nizašto
  • Zagi
    17.8k
    Šuntu nizaštomlinchica

Jasno k'o dan.
  • Šteco
    1.7k
    Malo smanjite cifre, Baturina je otisa za 18.Fatos Beqiraj

(...) Kažu da je Dinamo strašno potrošio. Potrošili smo na 18 igrača, otišlo 24, 17,5 milijuna. To je 70 posto Baturininog transfera. (...) - Boban, prije godinu dana.
  • ElDorado
    11.6k
    Zvone ga je nagovarao da ostane do SP. Tko zna kaj bi bilo
  • Crni86
    22.1k
    pitanje je kolko bi onda i trosili na ulazne transfere

Zal mi je iz ovog vidika zbog batija. Godinu prije je bas bio puno puno veci hype oko njega. Onakav isti kakav se otprilike digo proslu sezonu oko sucica… i zasto je pero morao otic za vise love

Dojma sam da nam se sve dobro i lose dogodilo s razlogom.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    ne znam mozda racuna s bonusima, fabrizio je pisao 18. Ma da mijenjao je bio objavu.

Ali svejedno Baturina je bio mladji godinu nego sto je stojkovic sad, i radio je u ligi prvaka sve sto ovaj u el mozda i bolje. I bio u repki
  • Šteco
    1.7k
    ne znam mozda racuna s bonusima, fabrizio je pisao 18. Ma da mijenjao je bio objavuFatos Beqiraj

A niš, onda ćemo vjerovati Romanu.
  • scooniepenn
    6.9k

Otisao je i Sucic za 15 sto je jos veca tragedija. Sve je stvar kako se postavis, a na temelju toga ce te i cijeniti. Boban i Dabac nisu Maric pa ocekujem da cemo trend potcjenjivanja samih sebe ekspresno krenuti mijenjati. O cemu pricamo, citam da Club Brugge za ovog svog Ekvadorca trazi 45 milja. Sto je on tri puta bolji igrac od Domingueza ili je Brugge tri puta veceg renomea od nas. Hajdemo stvari staviti napokon na svoje mjesto.
  • User123
    82
    Da dodam da se od zadnjih 5 jakih transfera iz Dinama, Gvardiol, Olmo, Baturina, Sucic i Sutalo-jedino Sutalo nije isplatio svom novom klubu.

Gvaridol je nakon godinu dana igranja u novom klubu vrijedio x3,nakon dvije x4, Olmo nakon godinu igranja x2, nakon dvije x3, Sucic nakon pol godine x3, a ici ce za vise od x4, Baturina nakon sto nije igrao ni minutu je Como ODBIJAO ponude od 30 mln(debelo vise nego su ga platili??), a sada vrijedi x3.

Ne moramo mi prodavati kao Leipzig ali nije normalno da nasi igraci cim odu vani automatski vrijede 2 ili 3 puta vise. Frende, ne mozes okrenuti x3 u pol godine, nego plati igraca malo vise u startu i opet ces dovoljno zaraditi.

Kvragu, valjda postoji i neka reputacija koja se cesto spominje i gdje je vidljivo da Dinamo proizvodi igrace za najvisu razinu nogometa- a to vrijedi vise od transfera od 15mln eur.

Meni to sve govori da se rade lose prodaje, odnosno da se prodaje debelo ispod stvarne trzisne vrijednosti igraca. Uvjerenja sam da ce se to promjeniti sa Zvonom na celu kluba jer Boban zna da nasi igraci nisu nista losiji od mnogih koji iz Bruggea, Feynordea, Shakhtara i slicnih rade transfere od 40-50 mln. Ok, imamo slabiju ligu i dobit cete popust, ali takvi transferi za koje ti klubovi dobivaju 40-50, mi moramo dobivati 30-40.

Tu vidim ogroman prostor za rast kluba, jer ako se uspiju dignuti prodaje na razine o kojima govorim s temeljem na gore napisanom, moci ce se i dovest igrac za 5-7 mln a time i dignuti klub na stepenicu do dvije vise..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.