• Omake
    18k
    Schira je objavio jučer da Lazio i još 2 talijanska kluba imaju budget za transfere od nula eura. Tako da Lazio može Stojkovića dovesti jedino ako prodaju nekoga.
  • SanctaSanctorum
    328
    Ne očekujem prodaju Stojkovića do idućeg ljeta minimalno, mislim da ima još toga za dati Dinamu i za razviti se, a kad dođe vrijeme za prodaju mislim da ispod 20 milijuna eura neće ići. Do tada vjerujem i reprezentativac.
  • bazooka93
    271
    ovo mu je prva prava polusezona (u Dinamu) nakon svjetskog odlazi par igraca a vjerovatno i izbornik. Stojkovicu se dosta karti otvara i sve mu dolazi na svoje.
    Od njega ocekujem double double i debi za repku
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Stojkovic da postigne 20 miliona, mora imat brutalnu sezonu, pogotovo u ligi prvaka
    12-15 je realno
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Radi bolje pregovaracke pozicije, bilo bi dobro produljiti Stojkovicu ugovor jer mu aktualni traje do 19.06.2028. tako da bi na kraju sezone koja slijedi usao u zadnju godinu ugovora.
  • ElDorado
    11.6k
    Lazio Set for Net-Zero Transfer Market

Lazio will not be able to operate freely on the market this summer, as they must maintain a net-zero balance.

Lako se informirati
  • Gringo
    1k
    Lazio i još 2 talijanska kluba imaju budget za transfere od nula euraOmake

Znači isto koliko je imao u hajdugu za transfere...Gennaro nema sreće
  • Zoran
    619
    Zato su ga i uzeli za trenera jer drugi nisu htjeli u takav klub koji ocekuje rezultate, a nema za transfere. Nekaj su im i ultrasi u štrajku/prosvjedu prema gazdi kluba.
  • deda
    46.3k
    Di Marzio je upravo napisao da moraju prodati igrače za 20 milja da bi bili na traženoj nuli.

Ili dokapitalizirati klub za 20 milja.
  • rioda
    16.8k
    Znači još ćemo mi kupovati kod njih :grin:
  • joesimunic
    175
    Mislim da ima istine u onome da je za Stojkovica ozbiljno zainterisiran Fulham, napisao sam to prije 10 dana i sada vidim da i drugi o tome pisu. Cuo sam isto tako da ubrzo stize dobra i konkretna ponuda. Vidjet cemo sta ce bit.
  • User123
    82
    A sto je dobra ponuda? Sve ispod 15 mln ne bi ni razmatrao. Moderna 8ica, mlad, zabiljezio ogroman napredak u pola sezone, s potencijalom da u ovoj godini to digne za jos razinu vise.. Covjek je protiv Genka pokazao da je za tu razinu nogometa daleko najjaci nas igrac, koji ne samo da moze pratiti tu razinu nogometa vec je i najbolji igrac na terenu. Na primjer Zajc koji mi je jako drag igrac taj nogomet ne uspijeva pratiti pa kome pravo kome krivo. Bati I Sucic su pratili i bili jaci od te razine a vidimo koliko ti igraci zapravo vrijede nakon samo pola godine vani. Msm vrijedili su oni i kod nas, ali nas problem je sto nismo to utrzili.
    Uz sve navedeno se odlaskom senatora otvara mjesto u repki gdje bi mogao biti jedan od bitnijih igraca. Covjek je uz Belju nas najbolji igrac i kao takav nam vrijedi 20 mln. Ako nas netko izuje za 20+ mln prihvacam taj transfer, a sve ispod 15 mln je losa prodaja.
  • scooniepenn
    6.9k

Sve si jako dobro rezimirao osim dijela da je uz Belju najbolji igrač Dinama. Za mene nema nikakve dvojbe da je najbolji Dinamov igrač Miške, ne tržišno najvrjedniji, već i najbolji i najbitniji. Nakon njega, kao prvi do su navedena dvojica.
  • User123
    82
    Misic definitivno zaokruzuje top tri igraca iz kojeg god kuta gledas. Nisam ga ovdje ukljucivao jer Miskea ne gledam u kontekstu transfera..
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Znači nemamo pametnijeg posla nego prodati možda i najpotentnijeg igrača truhæom Laziu ,italijanskoj ajdugu. Kako kolega kaže 20 milja na stol pa može. Niti se nama žuri niti njemu. Prodati ga nećemo sigurno do.posæije kvalifikacija a i to u slučaju lude ponude i da ima zamjena. Dinamo je postao ozbiljan klub , nema stare uprave koja je radila kako bi radila . Ovo su ozbiljni ljudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.