• Zagi
    17.8k
    Nisam, ti si bio?Fan
    Zato ne? Ispalo je profitabilno , a dobili smo Dudua. Drag mi je bio Dudu.
    Fakat ne vidim problem.
  • Fan
    2.4k
    Doslovno sam napisao isto, a i više u svom komentaru. To što nisam fan nečeg ne znači da će završit loše
    Zanimljivo, vjerujem da mnogi nisu bili fanovi tih "kamiona brazilaca" ili "dofuraj sve šta vrijedi pa možda jedan ispadne top"
  • Dzoni
    6.1k

Nisam vidio ovaj 2.dio, htio sam se referirati ponajviše na prvu izjavu
  • Zagi
    17.8k
    Zanimljivo, vjerujem da mnogi nisu bili fanovi tih "kamiona brazilaca" ili "dofuraj sve šta vrijedi pa možda jedan ispadne top"Fan

Ok, mozda si u pravu. No ja ne vidim zašto.
    Dofuraš 15 brazilaca na probu, 14 otpadne i jedan je Dudu. Super? Nije super?

Doslovno tak funkcionira otvorena škola. Klinci dođu na probu, par ih se zadrzi , a većinu se preusmjeri u druge sportove.
    Osbim boje koze, ne vidim nikakve fundamentalne razlike.
  • DerHerrKool
    1.1k

I odmah prvo dodavanje u videu je kao ono Stojkovićevo za Vidović - Beljo kombinaciju protiv Varaždina
  • zmujcinslbrod
    179
    jel mi nismo imali nekog klinca "crnog" veznog perspektivnog?cak igrao za hrvatske mlađe kategorije?
  • Orc123
    15.9k
    Doslovno nema ni jednog negativnog komentara ispod objave kluba, svi ga hvale. 6ica, klasicna, mlad, s loptom na Ti, atletican, pise da ima 174cm, ali ima sigurno vise po videu, nek se pokaže i dokaže. Skandinavci redovito profitiraju na Afrikancima. B momcad je idwalna za tako nesto. To je transfer na razini Šivalca. Mali ima zavidne brojke u 1. Ligi a tek je prije par dana navrsio 18.

Jos jedna dobra stvar, nece trebat nikakvu prilagodbu na krumpirista koja ga cekaju. Ocigo da ima u njemu nwsro kad su ga htjeli Englezi i Turci. .
  • Fan
    2.4k
    Dofuraš 15 brazilaca na probu, 14 otpadne i jedan je Dudu. Super? Nije super?Zagi

Pa generalno je to super ako imaš prostora za tako nešto (filijalu, juniore, b ekipu...). Realno, ovo što smo mi ponovno počeli radit i jest Mamićev poučak, minus brdo love koje je lik pokro, ali je ideja, pogotovo za klubove koje nemaju vrhunsku i bogatu scout mrežu, okej (Galešić, Lisica, Valinčić, Šivalec, htjeli Jagušića itd, sve što vrijedi kod nas).
    Samo velim, nisam fan toga jer bih više volio da probamo izmislit nekog svog, ali svjestan sam da to nije samo tako pogotovo ako imaš manjak takvih na domaćem tržištu pa eto, sretno malom.
  • rioda
    16.8k
    s loptom na ViOrc123

Na vi ili na ti?
  • Paggini
    86.9k
    Samo velim, nisam fan toga jer bih više volio da probamo izmislit nekog svog, ali svjestan sam da to nije samo tako pogotovo ako imaš manjak takvih na domaćem tržištu pa eto, sretno malom.Fan

Pa ne vidim kako jedno isključuje drugo. Ako uzmemo nekog malog afričkog talenta, kako ne izmišljamo svoje?
  • Crni86
    22.1k
    jer češće ispadnu loši nego dobri.Fan

Postoje negdje statisticki podaci? Na razini dinama ili opcenito?
  • Orc123
    15.9k
    Ti! Hvala na ispravku hehe.....
  • Jopa
    52

To se i ja pitam u ovom slučaju, zvuči kao nepotrebno sirenje negative bez pokrica
  • ElDorado
    11.5k
    Znači divimo se velikim klubovima kak skautiraju i piknu talente i sad kad mi doslovce to radimo prvi put u tko zna koliko godina odmah sumnje i negativa. Dajte ljudi mali zgleda dobro, ozbiljna je priča, nije neka sumnjiva preprodaja, zato opustite se. Pratimo ga i imamo godinu dana za odluku s nikakvim troskovima.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Od sutra kreće.ludilo i tema se pjeni, ajmoooooooKujtim Shalla

Bio si upravu, samo si promasio vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.