• Roky
    72
    Zanimljivo djeluje naviknut ce se brzo na oranice to mu je +
  • emilperska
    16.7k
    Tek navršio 18Omake

Je je gospon Šarac. Navršio je 18 ove godine, kao što je Atiemwen navršio 30 isto ove godine hehe, a ne 2020.
  • plavizg
    5
    Radi se o posudbi s mogucnosti otkupa.
    Nedavno je bio dobio poziv za U20 repku, a po potrebi moze igrati i desnog beka.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Jos jedan transfer iz vedra neba, da niko nije ni spomenio ga. Bit ce zanimljivo vidit sta mali moze u drugoj momcadi
  • emilperska
    16.7k
    "Mali" je bio solidan kotačić u Medeami kad su osvajali gansko prvenstvo ove godine.

Mislim da ce vise bit u prvoj ekipi nego drugoj ako ga se vec dovodi. Nebitno jel ima 17 ili 23 godine zapravo. Ne dovodimo ga danas da bi igrao 2030. Sigurno ja nanjušen trenutni potencijal. Nitko nije lud da se kocka s buducim potencijalom ekipe rođene u Africi gdje si sami upisuju naknadno datume rođenja pa onda imas milijun Atiemwena koji je sad "navršio" 30 godina i u nekom peaku karijere igra u Iraku.
  • plavizg
    5
    Mi smo u 2026. vec na cca 10M zarade na igracima.
    - Perkovic (Cracovia) 1M
    - Ljubicic (Schalke) 0,75M
    - Pavic (Rijeka) 0,4M
    - Kulenovic (Torino) 3,5M
    - Villar (Elche) 1M
    - bonusi - Batirina (Como) 4-5M
  • Zagi
    17.8k
    Za 3 godine u Brightonu za 40m euraOsamŠest

kupujemo Brighton.
    Treba nam filijala ,kaj ne?
  • badjibadara
    9.8k
    Villar (Elche) 1Mplavizg

Negdje se spominjalo da je 1,5M.

Radi li marketing na videu dobrodošlice za Fuzzyball-a?
  • Nogo
    11.3k
    Ne znam jel netko popratio ispod kluba tj.objave na fejsu kako mu ljudi lajkaju i čestitaju!
    Moglo bi ovo biti nešto veliko :grin:

https://www.facebook.com/share/1BvuVG6UpS/

Edit :
    Mogla bi objava danas/sutra :ok:

Screenshot-20260614-181929-Facebook.jpg
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    ma lože nas ko sto mi mmae hvalimo i nevistica
  • badjibadara
    9.8k
    Malo baca na Juana

Juan_Cuadrado_2019_%28cropped%29.jpg

Detalji samog transfera nisu poznati, ali Dinamo će imati mogućnost otkupa ugovora ako 18-godišnjak na posudbi se pokaže kao igrač za Dinamo. Plan je da igra za B momčad koju će voditi Jerko Leko.

U netom završenoj sezoni za prvake Gane skupio je 28 nastupa uz jedan gol. Krasi ga energija te je tehnički vrlo potkovan za tako mladog igrača.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/novi-posao-dinama-mladi-ganac-stize-na-maksimir/163023
  • Fan
    2.4k
    Nisam fan ovakvih transfera jer češće ispadnu loši nego dobri.
    Ali ima smisla zbog više stvari: vjerojatno se radi o mizernom trošku, imamo mogućnost otkupa, igrat će za Dinamo B i svejedno očito imamo manjak kvalitetnih šestica pa nikome neće uzimati mjesto tako da: sretno.
  • Zagi
    17.8k
    Nisam fan ovakvih transfera jer češće ispadnu loši nego dobri.Fan

Si bio fan famoznog "kamiona Brazilaca" od kojih je jedan bio Dudu?

(pitanje nema nikakve veze sa narkosom koji je izrekao tu izjavu)
  • Fan
    2.4k
    Si bio fan famoznog "kamiona Brazilaca" od kojih je jedan bio Dudu?Zagi

Nisam, ti si bio?
  • Dzoni
    6.1k

Pa onda ne bi trebao biti fan ikakvih transfera jer statistički više njih završi loše nego dobro.
    Ide u B momčad za nominalnu ili nikakvu cijenu, a može ispast super. Ako i ne ispadne, utrošeno je na njega zajedno s plaćama manje nego u neki ok auto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.