• Ljubo
    1.2k
    Nažalost nisam gledao ovu poslasticu jer se poklapa sa finalem NBA ali zato Australija Turska neće biti propuštena.
  • Omake
    19.2k
    Dosta dobra Australija. Kompaktni i organizirani. Paul Okon mi je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme.
  • ljmaric
    67
    Odlična tekma, možda ponajbolja do sada
  • emilperska
    17.4k
    Turska zasad ispod očekivanja..
  • Krizy
    74.1k
    Ajmo klokani :love:
  • Crusades
    24.9k
    Nogomet... usred najveće "dominacije" Turaka.
  • Masto
    1.9k
    Nek objavi netko gif svinje u blatu
  • emilperska
    17.4k
    Australija je od 2006. postala baš ozbiljna natjecateljska reprezentacija. Realno od ovih 26 njihovih, nama bi u kadar repke upalo max 6. Ali igraju strašno ozbiljno i odogovorno, a onda te sreća pomazi na kraju.
  • Facke
    8.5k

Za mene osobne je ove potpune ocekivane. Podcenili su Australiju i vidiju se Turcini s ovom momcadi minimalno u cetvrtfinalu. Uostalem oni imaju takuv luzerski mentalitet ko retke teri narod.
  • Omake
    19.2k
    Popovich odlično sve posložio. Dao šansu nekim mlađima npr Okon ispred Devlina i Beach ispred Ryana. Beach je imao sezonu s dosta uspona i padova, ali je danas branio maestralno.
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Zanimljivost nakon prva tri dana, ali AFC - UEFA zasad 2:0. Koliko ono mjesta treba dobiti Europa više, a koliko ostatak svijeta manje? Vidjet ćemo do kraja turnira, ali kako se pričalo očekivao sam metlu superiornih europskih reprezetacija protiv krš zemalja iz ostatka svijeta, a dobili smo poraz Čeha, muku Švicaraca, Bosnu koja može biti sretna sa bodom, poraz Turske i Škotsku koja je uspjela jedva dobiti solidan ali ništa više od toga Haiti.

Stadioni u prva tri dana krcati, jedina vidljivo slabije posjećena utakmica je bila ona u Guadalajari, iznenadio sam se posjetom u Santa Clari. Vidjet ćemo danas Njemačku i Curacao.
  • grba
    809
    Prvenstvo do sad skroz dobro, ne znam sta se ocekivalo pa da se sere toliko za sve, igra se solidan nogomet
  • don
    20.6k
    slažen se, a tek je prvo kolo. Većina će ih proć i kao 3.
  • NerminB
    1.7k
    ma svako svjetsko ista prica.. a u biti dobar nogomet se igra, jos uzeti u obzir da je prvo kolo, igraju u pola bijela dana na +30 itd.. cak i ove grdosije od stadiona su veoma dobro ispunjeni
  • grba
    809
    Osim Brazila i Maroka do sad smo gledali prosjecne ekipe koje su korektno odigrale, stadioni su popunjeni, jedino je na Koreja Ceska bili malo manje ljudi, ono pravo tek ide, kad se sve uzme u obzir za sad je sve kako i treba bit tako da ne znam cemu tolika negativa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.