• Hnlovac
    6.1k
    Baš me zanima koji će omjer publike biti na Brazil - Maroko večeras.

Marokanaca je u Katru bilo pun k (iako, to im je puno lakši put nego SAD, + dijaspora) i njihove utakmice su bile nepodnošljive za gledati zbog seljačkog zviždanja svih 90 minuta

Brazilaca ima puno više, kao i njihove dijaspore u SAD, volio bih da nadglasaju i brojčano nadjačaju ove seljake
  • db-izbjeglica
    20.7k
    ako Zimbabve može, ne vidin zašto ne bi mogle i te 2 reprezentacije.don

Pa naravno da mogu, al jedna stvar je smatrati to mogućim, a druga unaprijed upisati 3 boda.

Mislim, dinamo je ove briljantne sezone popušio od vukovara i gorice, a nije od hajduka i rijeke.
  • Niko1986
    7.1k
    BiH je ne tako davno remizirala s Ciprom tako da njima stvarno nema smisla nigdje unaprijed upisivati bodove.
  • Zambatine škude
    4.9k
    BBC nudi svojim korisnicima da gledaju 3D prijenose ključnih situacija iz perspektive igrača kojeg označiš i kut kamere kojim želiš gledati tekmu. HRT svojim korisnicima nudi analize Marija Cvitanovića i Darka Jozinovića koji govore da treba stati bliže igraču.

Razumijem da HRT nema budžet za projekte kakve imaju Englezi ili Ameri, ali ne razumijem da u 30 godina ovaj format nije napredovao milimetra, da nema nijedne nove ideje ni inicijative i da smo po kvaliteti praćenja bliži Sudanu nego Europi.

Čak su i ona prastara prvenstva imala neki bizaran i zanimljiv sadržaj ala Oblomir Gombalo i Robert Knjaz, pa i ako nisi nešto puno naučio o nogometu, bar si se zabavio i imao o čemu pričati drugi dan.

Ovdje je svaka emisija ista, nitko nikad ne kaže jednu jedinu pamtljivu izjavu osim kad Tomo Ivkovič otpusti kočnice. Ja stvarno ne znam nijednu normalnu osobu koja prati nogomet i koja gleda te emisije zbog osim hatewatcha. I sve bi to bilo okej da je riječ o podcastu ili studentskom radiju, a ne o javnom servisu koji smo platili 160 milijuna eura za jedina dva mjeseca u godini kad to ljudi stvarno gledaju.
  • Mlađi referent
    15.7k

Svakako ne želimo vas euforija navijače HRT-a. Nađite si drugu tv.

Ima nas koji smo tu cijelu godinu.
  • NitkoBitan
    37.1k
    U srcu Bosna, u glavi...
  • fakin
    4.8k
    McKenna izvan sastava zbog ozljede lista

Dinamo Zagreb defender Scott McKenna was another absentee as he nursed a knock. He did not train on Friday and Clarke confirmed he will miss out.
  • Xpert1992
    636

Ma da, nije neka kvaliteta. Ali ak gledas nogomet za zabavu, kaj bi trebalo bit tak, malo prokomentiras s ekipom na poslu tekme, smijes se nekim bizarnim sitaucijama, dobri golovi, imas kaj za vidit. Jbg i ja bi radije Dinamo gledal nego ovo ali kad vec nema, i ovo me zabavi dok cekamo. :grin:
  • ZG plavi 01
    357
    meni i dalje nije jasno kako to funkcionira ako mi netko moze pojasnit tko je bio na svjetskom vec. Jer koliko ja znam svaki savez dobija odredjen broj karata i sektor iza jednog gola, ali gotovo na svakoj utakmici uvijek vidim mjesano navijace jedne i druge ekipe iza oba gola. Mislim kako je to uopce dozvoljeno da se navijaci mjesaju? Na euru je to dosta drukcije poslozeno.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Ako se ne proda ide u slobodnu prodaju. Civiliziranost se podrazumijeva.
  • Neron53
    2.6k

Postoji 4 kategorije ulaznica i prvenstveno se one razlikuju po cijeni ali i po lokaciju. Naravno da ima i sponzorskih po razlicitim lokacijama stadiona ali to su vecinom bolje tribine.
    Uz to, dosta ulaznica se proda na crnom trzistu pa su ljudi izmjesani . Sve su ulaznice prenosive pa ih posaljes bilo kome tko ima skinutu aplikaciju za SP2026.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.