• Bruh
    1.3k
    Koja užasna tekma
  • rioda
    17.5k
    Mike Myers na tribinama, osobni highlight prvog poluvremena.Omake

I Ryan Gosling ako sam dobro skužio :grin:
  • ElDorado
    12.6k
    Bašić je debelo ispod naše razine. Ne sumnjam da će Zvone naći nešto puno bolje
  • Benedikt
    210
    Nisam impresioniran utakmicama zasad
  • Bruh
    1.3k
    Ryan Goslingrioda

Chris Pratt... Onaj kaj je wrexham financiral
  • ElDorado
    12.6k
    Igra BiH me jako podsjeća na Sloveniju kako je igrala pod Kekom
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Bašić je debelo ispod naše razine. Ne sumnjam da će Zvone naći nešto puno boljeElDorado

Zašto to mislis? Dečko je igrao u Rusiji standardno, u Astani također standardan, probijao se iz bih lige, u Zrinjskom bio najveći talent. Za BiH protiv Walesa kad je ušao je bio fantastičan, protiv Italije također jako dobar, a evo sad o protiv Kanade uz Muharemovica daleko najbolji igrač BiH. Velika smo mi razina i ne trebamo se podcjenjivati, ali i ne precjenjivati kad za relativno mladog igrača 2002 godiste koji igra vrhunski protiv Italije, Walesa i Kanade govorimo da je debelo ispod naše razine
  • vjeko1701
    26.8k
    Ryan Goslingrioda

Chris PrattBruh

deadpool-surprised.jpg
  • Bruh
    1.3k
    znaš kakva je tekma kad se komentira tko je došao
  • hardek
    11.1k
    Tekma nije neka estetska ljepotica, ali daleko je od dosade kakvom se opisuje ovdje. Zanimljivo je da je Barbarez poveo igrača u formi (Lukića) i ovaj je isporučio. Nevjerovatno je kako to funkcionira
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Ne znam kojeg je k.... HRT dovodio Valentinu, ako će cijelo vrijeme debelo,partizansko i antikarizmatično kezme iz Makarske pričat konstantno i vodit emisije.
  • GOAT
    8.8k
    BiH igra kao Stoke City za sirotinju
  • ElDorado
    12.6k
    to je samo neki moj dojam. Koliko vidim uglavnom destruktivac. Nema točnost dubindkih dodavanja, stabilnost na lopti. Ne potcjenjujem ga al ak nije dogurao dalje od Astane i Levskog… Mi imamo standard Mišića koji je ekstra klasa i trebamo nekog bar približne kvalitete. Pitanje koliko ima prostora za napredak.
    Općenito problem BiH je da im je veza za kurac.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    BiH nema playmakera, ni primarnog ni sekundarnog, kao sto naprimjer HR ima u Kovi, Modriću, Baturini pa i Sučiću koji itekako zna kreirat.

Tahirović to nije, Bašić je također tip igrača više Busquet, box to box, nego playmaker ili neki igrač sa razigravačkom ulogom.
  • GOAT
    8.8k
    Hoce sad Vasilj morati minutu van terena jer mu se pruzala pomoc
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.