• brzizg
    36
    To sto sam naveo je sve vec bilo po mrezama pisano u vise navrata i tko zna dal je istina(ne znam iz prve ruke). Zato sam i navodio u tekstu pretpostavka vjerojatnost zasto ih vise nema a dal je istina il nije tko zna, tako da ne vidim di je problem. A za transove sjecam se objava po raznoraznim navijackim stranicama da su kruzile fotke tornada sa svim ti oduzetim stvarima kojih nije bilo malo.
  • Bruh
    1.3k
    Se zna kad bi mogao doći popis momčadi za Eurocup uopće
  • Gelipter
    4.6k
    https://youtu.be/z9gpEh0pOYE?is=vhqDvRjOJOdyGo1s

Evo snimke cijele 5. utakmice ako tko želi još jednom u miru sve pogledati i guštati! :cool:
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Eurocup objavio popis ekipa za novu sezonu. Nema Cibone, ali u jednom stupcu piše "wild card". Možda to budemo mi?
  • brzizg
    36
    wild card se placa?
  • dinamo u srcu
    2.9k
    kako ih okrecemo dok oni pjevaju dao bi sto amerika... kod 65:62 i jos nas napad i umalo izgubili loptu l, vracena zbog igranja noge i okrecemo skroz, bravo Cibosi, nisam se tome nadao, ali slatko je i ovako.
  • Boycie
    4.2k
    ultras skupinu od 500 ljudi? Na kojem je gostovanju bilo manje od 500 ljudi? Rujevica zbog kapaciteta... Mozda uza jezgra ultras skupine...brojke boysa 2026. su blize godini 2006. nego 2016.
  • Gelipter
    4.6k
    poseban je užitak pratiti kako atmosfera u dvorani pada i sve je više zvižduka i pokislih lica. Sve gadarije, vrijeđanja i kompeksi im se vraćaju kao i njihovim prijateljima iz Titograda. :ok:
    #alagušta #vridiloserodit #tkotomoreplatit #tovarskešuge
  • brzizg
    36
    mislio sam na jezgru od pestotinjak ljudi, mozda se i varam al takav dojam imam. I kad spominjes 2006 i 2026 i brojke sjevera treba uzet u obzir istok. Od kad nema istoka nisu realne te brojke jer svi ti kaj ne mogu vise na istok uvijek radije odu na sjever nego na zapad sto nije mali broj ljudi.
  • dinamo u srcu
    2.9k
    da istina je nema istoka kao tada i sigurno je da je dio istoka sad na sjeveru, ali isto tako 2006. nije bilo tolikih prijenosa utakmica i ljudi nisu ostajali u kaficima gledat nego su isli na maksimir i na gostovanja, danas masa ljudi ostane u kaficu gledat tekmu hnl a zive u zagrebu i uz to opet su brojke puno bolje nego tada. To su ti vanjski faktori kojih ce uvijek biti sto pozitivnih sto negativnih. Statisticki gledano brojke su bolje nego sto su bile i ako se nastavi u tom pozitivnom valu za klub i grupu brojke ce rast, novi stadion, rezultatski uspjeh kluba i sve ostalo, buducnost bez granica.
  • Zagreb1992
    3.5k
    Cibona , Burgos , Legia , Hamburg su u igri za wild card za Eurokup
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.