• Sajla
    20.9k
    Šivalca umjesto u B ekipu treba poslati u vojsku, možda se dogodi k'o Čabi Struparu:
    Malo ljudi to zna. Da, s 21 godinom prestao sam igrati. Taman sam se vratio iz vojske, to je bila čini mi se 1991. godina. Narastao sam 20 centimetara u vojsci, izgubio sam startnu brzinu kojom sam ubijao.
  • hardek
    10.2k
    Meni je on toliko sitan da mi je nemoguće procijeniti kako će se kretati njegov razvoj. Ne znam može li trenutno pomoći i drugoj ekipi u drugoj ligi.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Palac gore za Šivaleca.
    Da klub odluči dovesti Matijaša iz Gorice, ja bi im vjerovao :smile:
    Ja ovim ljudima u klubu, jednostavno, vjerujem!
  • Mr Anderson
    19.6k
    Visok je 171,Netkos

Hmmm, ne bih baš rekao.
  • Omake
    17.9k
    Ivanušec je u seniore krenuo godinu kasnije. Pass statistika je na strani Ivanuseca, dribling na strani Šivalca iako je blizu. Mali ima talenta i ima ono najbitnije za krilo, eksplozivnost i dribling. Ako konstantno unosiš nered u protivničku obranu kad tad ćeš tu prednost kou stvaraš naučiti i iskoristiti. Nadam se da se neće dugo tražiti kao Ivanušec. Ivanusec je isto dosta jači fizički. On je lani igrao još uvijek za kadete i bio je najbolji igrač na terenu u prvom poluvremenu finala kupa lani kada su na terenu bili Benkotić Belinho itd. Ove sezone je bio na 3 fronta, Koprivnica, juniori Belupa, seniori Belupa. Odigrao je sigurno 40tak utakmica.

Zanima me da li to znači da se u Dinamu II su krila Varela, Horvat i Šivalec ili će Varela ići u tu Barcelonu o kojoj se priča. Navodno sada imaju para, doveli su par mladih igrača na zimu i sjebli im križne ligamente.
  • Crni86
    22.1k
    Ako konstantno unosiš nered u protivničku obranu kad tad ćeš tu prednost kou stvaraš naučiti i iskoristiti.Omake

Dobar primjer je vinicius koji je u pocetku u realu bio taraba pred golom, kako zavrsnica tako i dodavanja.
  • Dinamovapriča
    830
    Šivalec će s Dinamom potpisati ugovor na tri plus tri godine, a inicijalna je ideja da igra za B momčad koja će se natjecati u Prvoj NL, ali naravno s stalnim pogledom trenera prve momčadi Marija Kovačevića koja će ga priključivati po potrebi.

-SN
  • dzno
    26
    Mislim da ga je najbolje uzet sad i ostavit u Belupu na posudbi sa dobrim bonusima ako skupi 10/20/30 utakmica. Ili takav neki model kupnje/posudbe. Nastavio bi se razvijat u poznatoj sredini i igrao bi seniorski nogomet na razini prve lige.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Opa, direkt razmjena za Cvetka. Dobar deal, Cvetko se mora potvrdit u HNLu, a ocito nemamo problema dogovorit se sa Slavenom.
  • Orc123
    15.9k
    Sivalec ce igrati za B ekipu, daleko je jos on od razine za 1. Momcad. Ako ce bit dobar u B ekipi prikljucivat ce ga za kup i ako se ranije osigura naslov.
    L. Krilo je rijeseno dolaskom Orše a Vidovic isto pokazao da je puno bolji na krilu nego u sredini, a pitanje sto ce biti sa Hoxhom.

Sivalec ima talenta ali i meni se cini previse sitan i nije nesto briljirao u Slavenu. Ima eksplozivnost pa samim tim ima i dribling, a kako ce se razviti vidjet cemo.....

...ali dobar deal ako je igrac za igraca samo.
  • Jurki
    25.7k
    ali dobar deal ako je igrac za igraca samoOrc123

Po tome kak pise da cista je razmjena. Top posel. Mi imamo dovoljno mladih i kvalitetnih stopera koje treba gurati kroz prvu i b ekipu, za Cvetka tesko da bi bilo mjesta.
    Šivalec je talentirano krilo. Jos kad bi Varelu uzela Barca za onih 5 milja.. i Hoxha u Poljsku za 5.. bomba od posla.
  • DiddyGuela
    6.1k
    Bravo za transfer,sviđa mi se ovaj smjer djelovanja. Moramo imati na oku svakog potencialno dobrog mladog igraca iz HNLa. Ne kazem da svakog trebamo i potpisati ali ohrabrujuce je da ljudi u klubu prate i biraju sto valja u HNLu.

Ova B momcad ce nam leci ko budali samar za transfere poput Sivalca i slicnih. (sivalca, sivaleca, kakogod).
  • Orc123
    15.9k
    Kad pocnu pripreme B momcadi.
  • debeli biciklist
    19
    dobar potez. mislim da i ako se ne razvije u igrača za prvu momčad, da ga lako možemo preprodati dalje za približno slične novce. znači u b momčadi varela, horvat, šivalec, zulfić, računam da će jedan od prve trojice isplivat i konkurirat za prvu momčad, ostala trojica skupljanje iskustva u b momčadi...
  • Jurki
    25.7k
    Meni je Šivalec top potencijal i uz Kumara jedini igrac kojeg bi dopeljal iz Hnla.

Mi smo rijesili 2 pozicije za dzabe.. a nismo platili odstetu.. ocito se svaki euro od čaša čuva za Livakovica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.