• fakin
    4.8k
    A nije tesko zakljuciti kome smeta taj natpis, cak je dugo i izdrzao, mislio sam da ce prvi vikend netko posarati
  • shameless86
    1.9k
    pa i bilo je vec presaran hosov grb,ima vise od mjesec dana..valjda je popravljen,pa sad opet zasaran
  • mali M
    10k
    Jel nisu pisali da se ne zna niti tko je nacrtao mural? Ili su kamere došle kasnije?Droljo

Još se Tomašević čudio kako su to izveli kad je policijska traka stavljena s obje strane podvožnjaka :lol:
  • Dino
    5.5k
    hrvatska verzija riječi cringeHnlovac

Moram priznat da mi je prijevod malko glup jer mi susramlje vise ima smisla za prijevod izraza "second hand embarrassment", a cringe nije isto sto i taj izraz, al ajde kuzi se na kaj se misli....
  • mali M
    10k
    Al neznam kaj je tu teško objasniti... Susramlje znači da se ti sramiš za nekoga tko očito taj sram u situacijama gdje bi trebao ne pokazuje...
    To je ono kad kažeš "može ga biti sram", ali ta osoba to ne pokazuje pa kažeš da osjećaš susramlje jer je tebi sve neugodno, a ta osoba ima đon umjesto obraza...
  • serbus
    6k
    Tu meni grupa kiksa sa tim događajima u gradu kao čuvarima časti.
    Opalit proglas da se za dana to popravi pozvati građane na mirno okupljanje skupiti se tamo,podružiti opet sve generacije kad dečki završe mirno se raziđemo pustiti partizanima noć za drugo nisu.
    "Ti se nemas sramit kaj"...
  • ksapi
    8.2k
    Kak vi ne shvacate da se grupa ne zeli direktno mijesat u ikakve stvari koje imaju veze s politikom? Grupa bi trebala na ulice jednom tjedno za sto se sve zaziva
  • Paggini
    86.8k

Takozvani "daj nek netko drugi to napravi, a ako ne napravi ja cu srat sto nisu to napravili"
  • vjeko1701
    25.3k
    Po meni pametno. U toj sferi, kaj god da napraviš, uvijek će netko srati, uvijek će se naći 5 drugih koji smatraju da su njihove stvari jednako bitne i sve ostalo kaj dolazi uz taj mulj. Za sad su sve akcije koje znam bile u kritičnim situacijama kao prirodna katastrofa ili ona banda koja je terorizirala Dubravu, pa se opet tu našla neka lokalna Karen koja je kmečala da se potpisao ugovor s vragom jer je grupa donijela sigurnost tamo di je država teško zakazala.
  • Nolifer
    15.2k
    Nebu išlo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention