• Profesor Baltazar
    68
    Neće to biti ni blizu Rijeka iz prvog Kekovog mandata. Sada je bitno manje novaca nego kad je Volpi financirao s time da su sada i povećani troškovi održavanja, a pokrivanje održavanja stadiona je sve teže jer imaš mali kapacitet. Zbog toga su i cijene karata visoke.
    Meni taj potez angažiranja Keka izgleda kao potez očajnika. Mišković i ekipa oko njega su neinovativni više, nema nekog plana i strategije i ovo bi tumačio da je posljedica toga. Vidjet ćemo da li će uspjet, moje mišljenje je da to neće bit nešto uspješno kako se neki njihovi navijači nadaju. Jednostavno mislim da je Kekovo vrijeme prošlo.

Koliko se u javnosti za Rijeku imala percepcija malog budžeta, a dobrih transfera, toliko se sve više njima smanjuje manevarski prostor jer smo mi posloženiji i to naročito kadrovski, a u prošlosti su nam izmicali neki potencijali koji su odlazili u Rijeku radi loše ili radi nepostojanja naše sportske politike. Ili su bili transferi direktno od nas njima.

Što se tiče zanimljivosti prvenstva, ne interesira me nikakva zanimljivost, ako se može, naslov osigurat i prije kraja prve polovice prvenstva. Malo karikiram, ali tko se želi igrat zanimljivosti, neka ide igrat igrice. Mi trebamo gledat samo sebe, a drugi ako nas mogu pratiti hrabro od njih, ako ne, nije me briga.
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Magarad navodno zainteresirana za Sheyi Oja, krilo Maribora, nekadašnjeg talenta Liverpoola,
  • NKDZ86
    8.5k
    tak je propao lik :gasp: sjećam ga se iz managera, rasturao po krilu kad se razvio
  • SAS1987
    20.2k
    Magarad navodno zainteresirana za Sheyi Oja, krilo Maribora, nekadašnjeg talenta Liverpoola,Sibirski plavac

Samo im taj fali... Ozbiljan propuh u glavi, nedisciplina , nezainteriranost itd :lol:
  • Mr Anderson
    19.6k
    Pošto pratim Liverpool, sjećam se dobro Oja, baš je bio talent, predviđala mu se dobra karijera. Nisam znao da je u Mariboru, da je toliko propao. On bi se u Split došao zajebavati, more, sunce, partijanje.
  • Krizy
    72.7k
    https://www.tubantia.nl/fc-twente/fc-twente-ziet-in-kroaat-opvolger-van-mats-rots~ac06f261/?referrer=https%3A%2F%2Fsamohajduk.com%2F

Ode tovarima i Hrgović, teška rasprodaja.

Ako se ne varam postoji realna mogućnost da u novoj sezoni ostanu bez svih veznjaka iz prošle sezone :rofl:
  • Praskaton
    6k
    Jedva čekam iduću sezonu da ih Krovinović povede sa trakom na ruci.
  • bbb medimurje
    5.1k
    Veli duplancic da je livaja odlucio ostati u hajduku i sljedece sezone. Znaci za sve igrace odlucuje klub osim zalizanog. On je iznad kluba pa odlucuje sam za sebe.
  • Ivdzo11
    9.9k
    Marko Livaja ostaje u Hajduku. Odluka je definitivna, pojavit će se prvog dana priprema 'bijelih' i staviti na raspolaganje treneru Gonzalu Garciji.

Od finiša prošle sezone je ovo bilo otvoreno pitanje, postojalo je mnogo dvojbi, na njegovu su adresu stizali i upiti iz inozemstva, ali sada je prelomio - ostat će u Hajduku.
  • Hnlovac
    6.1k

na njegovu su adresu stizali i upiti iz inozemstva

Kako se pažljivim odabirom riječi moze kontrolirati narativ u članku. Čovjek bi pomislio da su se u Belgiji i Nizozemskoj trgali za Markanom

Upit iz inozemstva je i kad te zovu Sarajevo, Čelik Zenica i Pakhator Taškent
  • Jurki
    25.6k
    nigde ta bitanga nebu dobila takvu placu.. a klubovi koji bi mozda i bili u rangu da mogu takvu placu matchirati.. ne zele za ragu dati vise od 2-3 milijuna.. i sad si zamisli da ćaću i didu baluna prodaju za neku smijesnu cifru...
    gorija bi Peristil i Dioklecijanova palaca isti dan.
    Sve polit petrolejen i uzgat.
  • Hnlovac
    6.1k
    Meni je super kak me toliko ljudi u okolini uvjeravali da bi on otišao, da mu je dosta itd

Ja sam im u 9. mjesecu prosle g govorio da ce frajer ostat do penzije. U repku (koja je zadnji vlak za neki PSV/Parmu) više nikako nemre, iranski i saudijski klubovi nisu impresionirani Hrvatima, a Turci su često cigani kod love

On ce tu ostat do kraja karijere i tjt. Eventualno neko Dugopolje / Kustošija last dance. Kaj je najjače, meni je i dobar igrač (ponašanje sa strane), ali onoliko koliko mu je ova sredina digla karijeru, toliko mu je sudbina zapečačena.

Iako, postavlja se pitanje, da i je nakon 2022. nekim slučajem otišao u neki donji dom Italije, koliko bi tamo potrajao s obzirom da konflikti u igri tamo ne bi prolazili
  • Jurki
    25.6k
    neka njega dole.. veliki uteg za financije, munjena glava i bomba u svlacionici.
    Tesko, al bas tesko vjerojatno da se moze vrnuti u staru formu.
    Krme 33 godine.. gledat cemo der untergang i sve cesce hračkanje oca baluna jer oni ne kuze da nemre dati vise ono kaj je mogel.
  • NitkoBitan
    37k
    Pa nije glup Markan. Nigdje vise ne moze dobit koliko ima u tovarluku a novi ugovor koji mu nude je mozda i duplo manji od postojeceg. Odradit ovaj ugovor do kraja i pred kraj mandata organizirat kampanju # i bit ce opet milja po sezoni.

Uglavnom krme im je strasan teret za budzet a prodajom majica sa njegovom buljom i dresova sa njegovim imenom ne pokriju ni 1/10 toga. Doprinos na terenu nikakav a biologija cini svoje.
  • Jurki
    25.6k
    kaj je najbolje.. oni se ni ove sezone nece rijesiti najvecih ugovora.
    Krme ostaje, Krovinovic i Šarlija i Hugolina isto imaju ogromne ugovore.. reci ce da su se rijesili balasta.. a balast i dalje siše lovicu koje nema i zbog koje ce prodati i to sitno igraca kaj bar nesto vrijedi.

Sidi brale pol palmu, pivaj a parica ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.