• Droljo
    28.5k
    I jel sada niko otvorio oči nekome? 20 godina poslije nije ništa konkretno rekao. Ili je pa kolega nije stavio gore? Samo sam tu pročitao...
  • Sajla
    20.8k
    Ponosan je na svoju odluku. Nema se kaj puno dalje razgovarati o tome. Za njega se govorilo da je inteligentan igrač, nažalost nije mu ostalo puno inteligencije za svakodnevni život.
  • Droljo
    28.5k
    inteligentanSajla

Bil je slatkorječiv i nama i njima pa su to ljudi zamijenili za inteligenciju..
  • Jos-Optimus
    10.9k
    prekenjava se u svakom javnom istupu. Ono, bio je bubnuo da nogomet ne bi smjeli komentirati ljudi koji ga nisu profesionalno igrali ili tako nešto. Bude neobrijan i neuredan 90% vremena, veliki Dinamovac koji je otišao u Hajduk. Samo mi je smiješno koliko ga ljudi puše
  • Šteco
    1.5k
    Činilo se da je kontinuitet i mjesto sreće napokon pronašao u redovima Fortune Sittard, ali ta je pretpostavka bila kratkoga vijeka. Ugovor s nizozemskim klubom traje mu do kraja mjeseca, a nakon toga, Alenu Haliloviću slijedi nova potraga za sredinom u kojoj će pokušati probuditi potencijal zbog kojeg je svojedobno slovio kao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

(Bla, Bla, Bla)

Jasno je Haliloviću, dakle, već neko vrijeme da ga ovo ljeto čeka potraga za novim klubom, a kako piše grčka Gazzetta, prvi kandidat za njegovo dovođenje je na vidiku. Volos, klub koji je minulu sezonu završio na sedmom mjestu grčkog prvenstva, kao prioritet je za mercato postavio dovođenje ofenzivnog veznjaka, a najviše bi voljeli da to bude upravo Halilović.

Ostvari li se transfer, bio bi to čak 12. klub u Halilovićevoj karijeri, koja se, malo je reći, nije rasplela onako kako se predviđalo još davne 2014., kada je, tada još kao 18-godišnjak, Maksimir zamijenio Camp Nouom...
    — Sportske Dnovosti
  • Zoran
    612
    Mislim da bi Varela mogao imati sličnu karijeru ko Halilović. Puno forsiranja i menađerskih igrica oko maloga kao što i nekad oko Halilovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.