• Hnlovac
    6.1k
    La Bomba hakirao brutov account...
  • Nolifer
    15.1k

E naporan si s tim brutom. Kaj si dijete od 15 godina?
  • vjeko1701
    25.1k
    Dobro, ajde malo smanjiti s nekim forama. Ne treba baš stalno ponavljati.
  • KtcGoat
    5.8k
    Nije sluzbeno, ali sve upucuje na to da Stimac odlazi iz Zrinjskog. Rozman nasljednik
  • Hnlovac
    6.1k
    A jbg, bilo mi je preprimamljivo, ovo je zadnji put
  • Sibirski plavac
    9k
    Mancini se spominje kao novi stari izbornik Italije. Dobar izbor rekao bih. S njim su zadnje nešto i osvojili.
  • dzis
    1.5k
    Meni bi Pep bio bas jaka prica tamo.
  • Šteco
    1.5k
    pa sumnjam da su mu doktori rekli da ne smije vise igrati nogomet profesionalno. Takve stvari se ne rade bez zajebancije sam tako. Tako da te price padaju u vodu. Govorim jer sam zdravstvene struke pa znam neke stvari iz prve ruke.ZG plavi 01

Potpuno razumijem argument o liječničkom zelenom svjetlu, ali mislim da se tu skrivamo iza papira umjesto da gledamo realnost. To što je netko dao dozvolu, ne znači da je rizik nestao – vidjeli smo to upravo sada, nakon drugog kolapsa.

Ovdje se ne radi samo o njemu i njegovom riziku. Radi se o mučnoj situaciji u koju dovodi svoje suigrače, ali i protivnike koji moraju to proživljavati. Ako se ne varam,sudac je plakao na kraju utakmice.

To više nije sport, to je traženje vraga pred očima milijuna ljudi. Kojima to nije lako proživljavati. A možemo samo nagađati kako je tek njegovoj obitelji.

Nogometna karijera je prolazna, a ovo je previše ozbiljan znak da bi se ignorirao. Iskreno se nadam da će, unatoč bilo kakvom liječničkom odobrenju, napokon prevladati zdrav razum i osobna odgovornost prema vlastitoj obitelji i životu. Neke stvari su jednostavno važnije od nogometa, a on je svoje u ovom sportu već i više nego dokazao.
  • ZG plavi 01
    325
    razumijem sto hoces reci i stoji kao validan argument, ali opet s druge strane moze zdrav razum biti "ako su mi najbolji doktori rekli da mogu nastaviti igrati jer nece se nista dogoditi i siguran sam". Moramo gledati i iz te perspektive. Mozda je tebi logicno jedno, a njemu drugo. Nikad necemo saznati.
  • Šteco
    1.5k
    Rekoh, razumijem stajalište. No, nadam se da je nakon ovoga ipak vrijeme za kraj. Što je i glavni fokus bio mojeg prošlog upisa.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Koliko je ovaj propao da ide u Tursku cvajtu? :scream:

Screenshot-20260608-215540.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.