• Efes Pilsen
    15.9k
    Promasio si topic, shit of the day je pravi izbor za ispovjesti malog praseta.
  • Pacho
    18k
    Mucenik... nabijem ga na kurac
  • Jos-Optimus
    10.9k
    znaš sta me stvarno nervira? Što se kod gomile ljudi radi neki narativ, a sada ga gura i Niko, da je on bio neki borac protiv Mamića. Tad je bio debeli kapetan čija momčad je bila u rasulu, radio je što i kako je htio, nije pristao na smanjenje plaće uslijed loših rezultata i otišao je u Hajduk zbog love jer su bili zaduženi kao Grčka. Posrao se po svemu što je njegovo prezime nosilo. Može on tisuću puta biti fantastičan igrač, Dinamovac nije
  • Dadox
    1.5k
    upravo tako! Mogao je otići bilo kamo,ako je bio ovdje nezadovoljan,ali zbog trake i prezimena samo dolje nije smio.Otišao je iz inata Mamiću,a povrijedio je navijače.Za mene ne postoji.
  • mali M
    9.9k
    Ma samo ću reć da je meni cijela njegova priča pala u vodu kad se u podcastu iskenjao da mu nije žao i da bi ponovo to napravio... Ovaj mutavi Stijelja mu je dao na volej da se malo pospe pepelom i lik dalje vozi svoj film žrtve... Ko mu je kriv
  • Zoran
    612
    “Veliku karijeru jednog od najboljih hrvatskih nogometaša 21. stoljeća “- meni je ovaj dio sa početka teksta zapeo za oko!
    Po mojem mi smo u 21 stoljecu imali barem 15-20 boljih nogometaša od Kranjčara. On nebi prismrdel veznom redu na zadnja 2 svjetska prvenstva kad smo osvajali medalje. Ne vjerujem da bi i sada bio starter.
    Talent je imao, ali mu se isto tak nije dalo trčati.
    Kaj se tiče Dinama za mene je Niko sinonim za izdajnika, a ne borca protiv Mamića.
  • Olmic
    5.6k
    takoder. Uvijek bio i uvijek ce ostat govno
  • ElDorado
    11.4k
    Naletilić bio u podcastu. Neizravno nudi Ivanušeca. Kaj se mene tiče ne. Ostanak Kača naravno ovisi samo o nama.
    Meni osobno Kač je veći potencijal od npr Solde
  • rioda
    16.7k

Kad je prošli put gostovao u nekom podcastu, tri put sam zaspao kolilo je bio dosadan gost :lol: Je li pričao još nešto vezano uz Dinamo?
  • ElDorado
    11.4k
    nije. Samo o njegovim igracima i nesto malo o Belji. Uglavnom sve diplomatski
  • DiddyGuela
    6.1k

Bas sam maloprije pogledao podcast. I ja bi rado gledao Kacavendu u Dinamu i nekako imam osjecaj da bi se on u ovoj ekipi i sustavu pronasao. Istina je da on nije bogzna sto odigrao zadnjih sezona zbog raznih okolnosti, međutim on mi djeluje kao tip igraca koji bi nam dobro dosao. Ima određenu tehnicku kvalitetu ali prije svega karakter. Natjecatelj je, pomalo divljak u pozitivnom smislu i stvarno bi volio da dobije svoju priliku kod nas.

E sada, jedna recenica je meni upala u uho dok sam slusao Naletilica a to je "ako nece tamo biti u prvom planu, onda nema smisla da bude tamo. Trazit cemo novo rjesenje".

Realnost je da Kacavenda trenutno nije kapacitet za biti u prvom planu Dinama. Ali ako bi pristao najprije na nekakvu backup rolu, pretezno trazeci minutazu kroz HNL... mislim da bi to bio win-win za igraca i klub.
  • ElDorado
    11.4k
    a čuj kolko tekmi ćemo imati i nužnoat puno većih rotacija mislim da bi 6 veznjaka koliko nam realno treba bili u tom prvom planu. Proljece smo realno odigrali s tri veznjaka. Prva zamjena, Soldo, već je bila kvalitativno znatno ispod.
  • Omake
    17.8k
    rekao je da misli da Valinčić definitivno ima potencijala za Serie A. Da ga ne bi iznenadio transfer ovo ljeto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.